Samo 200 strana, 1 DVD i neka mala bubamarica.
jadno.
=)
super je, salim se.
Samo 200 strana, 1 DVD i neka mala bubamarica.
jadno.
=)
super je, salim se.
Ja otišao jučer na kiosk, pitam ih da li imaju novi Bug, kad će meni prodavačica: "Rasprodan je". Ja sav zbunjen dolazim kući i razmišljam, pa jbt, još Bug nije ni izašao pošteno, kako već može biti rasprodan?
Jutros kad sam otišao na kiosk, neka druga prodavačica, i kaže da još nije došao novi Bug. To je već zvučalo normalnije.
I ništa, valja i sutra ujutro na kiosk, treća sreća, nadam se :)
možda je mislila na stari, pa sigurno u tvom mjestu ima više kioska
Danas prije podne kupio kod kolportera na trgu.
Dobra fora s .pdf-om prvog broja, ali ja ga ionako imam oridjidji... :)
Imaju ga svi tzv. mali privatnici. Ja ga kupio, iskreno, razočaran sam.
sorry nemam pojma, al poučen iskustvom t-mobila nikad nisi siguran dok ne odeš direktno kod njih i sve provjeriš. Ni tad opet, ali...
Ja otišao jučer na kiosk, pitam ih da li imaju novi Bug, kad će meni prodavačica: "Rasprodan je". Ja sav zbunjen dolazim kući i razmišljam, pa jbt, još Bug nije ni izašao pošteno, kako već može biti rasprodan?
Jutros kad sam otišao na kiosk, neka druga prodavačica, i kaže da još nije došao novi Bug. To je već zvučalo normalnije.
I ništa, valja i sutra ujutro na kiosk, treća sreća, nadam se :)
Ako ne bude sutra otiđi 15. bit će sigurno
hehhe.......ja zivim u malo manjem gradu pa cu ga sutra tek dobit.....,cisto se nadam!!!"
***Spoiler***
Ovaj dar nije samo privjesak, to je već i čistač ekrana mobitela.
Sutra ujutro ću ga odmah uzeti. :)
Joj ako ne dođe u Blato...popizd ću
Ma da, ak ne dođe uzmi uže, za prvo drvo i prepusti se bogovima ...........
(veliki su to problemi, život ovisi o njima)
Ma da, ak ne dođe uzmi uže, za prvo drvo i prepusti se bogovima ...........
(veliki su to problemi, život ovisi o njima)
nj nj nj što odma pizd. bzv sam tako reka...ako ne ispravim matematiku onda ću se prepustit bogovima
što se sve mora doslovno shvačat??
joj MATER IM JEŽEM ZASR*NU
odem na kiosk rano ujutro (u 8 sati!) i ova kaze nije jos dosao GRRR a jos su i wow serveri na 'maintenanceu' do 11... uhh bit ce to teskih sat i pol
Sada sam ga kupio i broj je odličan sve što sam želio za recenzije i testove je u njemu i najvažnije mi je da su testirali Razer Mambu, a tu je i cool privjesak za mobitel. BUG ne za 10 nego za 200.
Evo i ja kupio!!! Super je, ima sve što sam si poželio! A privješčić visi na mobitelu!
Legendaran je! Poklon privjesak za mobitel + 600 mb prometa mobilnog interneta (Vip) + 200 kn popusta na laptop i 50 kn popusta na broadband stick!
Super je! Svaka čast. Ovo sa prvim brojem na DVD-u mi je malo probudilo emocije. U to doba sam bio na Commodoru 64 - vrijeme njegovog izumiranja. Neki tip je donio časopis u srednju školu. Kad sam ga prelistao uvidjeh da nema ništa o Commodorcu (par puta se spominje). Kakav je to bio udarac za tog klinca! Uh.
kupio, odlicno je! :)
edit: nego kako cu ja u onom kodu znat sta je nula a sta je slovo o
Taman kupio,e sad di je link za nagradnu igru?
svaka cast na bubamari i vipovim "poklonima", te na prvom broju u pdfu
ali moram priznati da je bilo i boljih brojeva..nemojte me sad odmah pljuvat, ali ocekivao sam vise
Blago se vama sto ste ga uzeli... Ja u Grazu cu morat cekat
Ali ne dugo sutra idem kuci, pa cu ga sebi u petak il subotu kupit... znaci privjesak je fora... mogu mislit, valja ga sebi odmah kacit za handy
Taman kupio,e sad di je link za nagradnu igru?
nula je duguljasta valjda ko neka elipsa a o je krug
nula je duguljasta valjda ko neka elipsa a o je krug
jednostavije:
nula: 0
o kao slovo: o, O
Baš gledam sastavljanje super računala na bugovom DVD-u.Gledat ću ga 50 svaki dan,možda čak i na mobitelu.
I ja sam svoj primjerak ugrabio u 8 sati po lokalnom vremenu!!!
Svidja mi se privjesak (iako nevolim imat previse privjesaka na kljucevima, ovaj se odmah nasao pored sv.Ilije)
Puuno tema sto mi se jaako svidja a pogotovo xpc
jos cestitke za prvu dvjestoticu i samo tako nastavite
edit: ja bih samo majicu iz nagradne igre
ja bi samo nadodao da mi je puno bolje sto xpc dijelovi moraju biti dobavljivi u hr...
a zao mi je sto nisu ubacili TRUE pod hladnjake za i7.....