Jubilarni 200 Bug zaključana tema

poruka: 651
|
čitano: 103.264
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

ako će nam za 200 broj davat GeForceice, što će nam davat u jubilarnom 1000 broju?!??!

Razer DeathAdder NovaBlue
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

eh treba poživiti još nekih 70 godina za kolko bi trebao izaći taj 1000. broj :D

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

ma privjesak svima i neka nagradna igra i dobro je...

a RazerDinoMan de ne seri vise, dosadan si sa tim glupostima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

ok može i to proći, BTW to je šala lol geforceice....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ja bi se zadovoljio s dva dvoslojna DVD-a i 300 stranica, ali to je minimum (ipak je riječ o jednom velikom jubileju).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

300 stranica, od njih 100 reklame Cool, od njih bi otplatili dva dual layer dvd-a i možda da na jednom stave najbolje freeware igre i aplikacije a na drugom običan bug dual layer dvd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jubilarni 200 Bug

Ma sve je dobro ako ne naprave potez ko PCPlayevci za broj 100.

Oni su tada izdali najgore moguće novine do tada + 2 DL dvd-a + Specijalno iznenađenje i podigli cijenu na 45Kn mislim.

Specijalno iznenađenje bio je neki kratki Zuhrin govor za PCPlay.

Dovoljno je reći da su mi se tada zgadili i od tad ih više ne kupujem.

Dakle BUG 200 bi bilo fora da ima više stranica, manje reklama i 2 DL dvd-a te neko posebno iznenađenje, al da ne dignu cijenu.

Pod posebno iznenađenje meni bi pasalo nešto poput znate kako se dobiju one naljepničice uz računalne dijelove, one Intel Inside,

Asus, Certified for XP... e da nešto takvo bude samo da je BUG.

Da svi vide kad otvorim laptop da volim BUG. Ili kad mi vide komp na lanu.

Mislim da bi to bila puno veća reklama nego što bi koštalo, a bio bi i dobar znak pažnje.

Ili pak ogromenske naljepnice tipa onih što se dobju uz Ubuntu linux...

Piratstvo je grozna stvar! Kako netko može drugima pljačkati brodove?! Nedozvoljivo!
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

meni bi bilo dosta 300str....za 200br...

ali moze i vise naravno...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: Jubilarni 200 Bug
ivan_1995 kaže...

meni bi bilo dosta 300str....za 200br...

ali moze i vise naravno...

da, da sigurno bude 300... ali nema veze koliko je stranica samo da nešto piše u njima a ne reklama za Persil ili šta ti ga sad znan.

također mislim da je ideja s naljepnicama najekonomičnija
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 18:02 (leo_819).
17 godina
RazerDinoMan kaže...

you really suck at joking...

sorry na duplom postu ali stvarno suxa Sramim se.. prihvaćam žućka ako baš mora Namigiva
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 18:01 (leo_819).
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
RazerDinoMan kaže...

you really suck at joking...

sorry na duplom postu ali stvarno suxa Sramim se
 već si 13 mjeseci ovdje i još neznaš za Uredi tipku? srami se

Ontopic: ideja sa BUG naljepnicama je super. Recimo 2 naljepnice u svakom Bugu. 1x2 cm ili 2x2 cm. Stvarno nebi trebalo previše koštat a imali bi super reklamu. I recimo da ispod logo-a od buga da piše i ja čitam bug ali Bug da piše s onim njihovim slovima. Mislim da bi bilo fora!
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Oni su tada izdali najgore moguće novine do tada + 2 DL dvd-a + Specijalno iznenađenje i podigli cijenu na 45Kn mislim.

Dakle BUG 200 bi bilo fora da ima više stranica, manje reklama i 2 DL dvd-a te neko posebno iznenađenje, al da ne dignu cijenu.

Samo posebna izdanja s extra stranica i 2 DL DVD-a koštaju 44 kn, inače košta 32 kn, još uvijek! Ali ako PCPlayu dodaš kojih 80 stranica reklama kao što Bug ima, onda bi bili iste debljine i iste cijene. Problem je u tome što PCP nema reklama u časopisu (oko 2-3, ako ne računaš kraj) i oni ne dobe tolko para kolko dobe Bugovci pa moraju povisit cijenu barem jednom u godini jer su inače uvijek jeftiniji od Buga. Godišnje na Bug iskeširaš 385 kn (računamo ako kupuješ na Tisku), a na PCPlay sa tim jednim primjerkom više 364 kn.

P.S. Prilog im je stvarno suxao, al poanta je u tome da je prilog smiješan jer ništa nije smiješno. Zato su i stavili Zuhru jer njegov učitelj Pervan takve koristi.

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
191x7 kaže...

Pod posebno iznenađenje meni bi pasalo nešto poput znate kako se dobiju one naljepničice uz računalne dijelove, one Intel Inside,

Asus, Certified for XP... e da nešto takvo bude samo da je BUG.

Da svi vide kad otvorim laptop da volim BUG. Ili kad mi vide komp na lanu.

Mislim da bi to bila puno veća reklama nego što bi koštalo, a bio bi i dobar znak pažnje.

Ili pak ogromenske naljepnice tipa onih što se dobju uz Ubuntu linux...

Ovo sa naljepnicama bi bilo fenomenalona ideja, mislim da ne bi bilo lose. Samo mislim da oni nemaju pravo tiskat takvo sto. Nadam se da ce nekaj smislit, ali da ne dignu cijenu !!
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Evo ja zamišljam naljepnicu ovako nekako. Znam da nije baš nešto alito je nabrzaka napravljeno. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Evo ja zamišljam naljepnicu ovako nekako. Znam da nije baš nešto alito je nabrzaka napravljeno. 

hehe,fora je,sam cu si isprintat tako nes;D
neka nagradna igra bi dobro dosla,da okusam srecu;D
Intel Pentium Dual Core e5200 @2.5 2gb ddr2 800mhz kingmax Powercolor 4670 1 gb ddr3 Maxtor 80 gb + Seagate Barracuda 7200.10 250 gb CORSAIR CX400w:D
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

meni bi bilo dovoljno da gospon Ante the Butcher napise kolumnu, bolje reci esej od 20 strana o igrama koje (ne)voli i zasto ih (ne)voli ili jos bolje da cijeli broj budu sve njegove kolumne izasle u istom casopisu, a i sire. zelio bih i da gospon petric dobije svoju vlastitu blog-rubriku u kojoj bi pisao o cemu zeli(avanturama sa sarenom kokom npr.)... od ostalih mozebitnih zelja, zelio bih da se konacno nadje recenzija fenomenalnog Braida i da podijele par sto iPhoneova.

real life is for people who suck at video games
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 22:25 (r3d3f1n3).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
r3d3f1n3 kaže...

meni bi bilo dovoljno da gospon Ante the Butcher napise kolumnu, bolje reci esej od 20 strana o igrama koje (ne)voli i zasto ih (ne)voli ili jos bolje da cijeli broj budu sve njegove kolumne izasle u istom casopisu, a i sire. zelio bih i da gospon petric dobije svoju vlastutu blog-rubriku u kojoj bi pisao o cemu zeli(avanturama sa sarenom kokom npr.)... od ostalih mozebitnih zelja, zelio bih da se konacno nadje recenzija fenomenalnog Braida i da podijele par sto iPhonova.

zanimljiva zamisao. neka povećaju klumne na nekih 3-5 stranica. pošto se većina tema ponavlja, to mi je najdraže čitati. neka stave neku veliku nagradnu igru, privjesak ili nešto tome slično i obavezno 2 DLDVD.

željno iščekujem izlazak!!!
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

hmm, a da napravite nesto tipa xfx-a?

recimo: "BUG stanje, ne diraj!"

naljepnica, privjesak, kemijska?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jubilarni 200 Bug

Ja bi radije da srede jedan neradni dan, da mogu na miru čitat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 16:17 (shkval).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Nek snize cjenu na 30 Kn od 200 broja i nek tak ostane.

Torrent je zakon!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jubilarni 200 Bug

Ma samo stranica- dvije o nama s forumaSmijeh ,neki cool poster i 5kn manje da košta časopis.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ja bi volio da ponovno izadje BUG s disketom Smijeh

I like it! I like it,big time!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hmm, a da napravite nesto tipa xfx-a?

recimo: "BUG stanje, ne diraj!"

naljepnica, privjesak, kemijska?

Ma samo stranica- dvije o nama s forumaSmijeh ,neki cool poster i 5kn manje da košta časopis.

e i to bi bilo dobro :D

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

svakome kupcu ovo na poklon

mislim uklopilo bih se u sam časopis iako malo previše košta.

Trenutno igra: NFS Undercover, Burnout Paradise, Fallout 3, Riddick EFBB, Red Alert 3, Oblivion

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

E a da nama stavite ono kao što je netko prredložio kartice kao od XFX-a a modovima pošaljete nešto primjereno svakom? Ipak svaki od njih zaslužuje neku "sitnicu".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ma sto se tice novog Buga... prvo nek broj bude revolucionaran, potrudite se, ocekujemo to od vas... naravno za 200 broj vise stranica!!!..

Sigurno ce te pisati o nastanku Buga kako je to krenulo i slicno, tehnologije sa kojima ste se susretali, kako je to sve napredovalo, tako nekako.. mozda nesto slicno kao "BUG 20 godina racunala", pretpostavljam

A sto se tice pogodnosti, za taj Bug spustite cijenu to bi mogli, ionako svaki mjesec jedva skupim pare za novi Bug, organizujte koju nagradnu igru, neki kupon ili jos bolje geek pitanja na kraju BUG-a ko tacno uradi i posalje nagrada :D 

BTW trebali bi vise postavljati nesto kao krizaljke koje se uvrstaju pa se preklapaju... ili pitanja sa ponudjenim odgovorima sa sistemom bodovanja, jer skoro sve novine imaju te nekakave krizaljke, sto ne bi imao i Bug da i mi citatelji malo testiramo svoje znanje iz IT-a

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alen kaže...

Ma sto se tice novog Buga... prvo nek broj bude revolucionaran, potrudite se, ocekujemo to od vas... naravno za 200 broj vise stranica!!!..

Sigurno ce te pisati o nastanku Buga kako je to krenulo i slicno, tehnologije sa kojima ste se susretali, kako je to sve napredovalo, tako nekako.. mozda nesto slicno kao "BUG 20 godina racunala", pretpostavljam

A sto se tice pogodnosti, za taj Bug spustite cijenu to bi mogli, ionako svaki mjesec jedva skupim pare za novi Bug, organizujte koju nagradnu igru, neki kupon ili jos bolje geek pitanja na kraju BUG-a ko tacno uradi i posalje nagrada :D

BTW trebali bi vise postavljati nesto kao krizaljke koje se uvrstaju pa se preklapaju... ili pitanja sa ponudjenim odgovorima sa sistemom bodovanja, jer skoro sve novine imaju te nekakave krizaljke, sto ne bi imao i Bug da i mi citatelji malo testiramo svoje znanje iz IT-a

AMA , ko da si mi uzeo riječi iz usta!
Sve se slažem , samo da se doda nekakva naljepnica , hemijska , itd.
200 broj se bliži , a šta li nam to oni dobri ljudi spremaju? 
16 godina
Jubilarni 200 Bug

ja bi volio par postera hd 4890 ili neke nvidijine kartice, eto moj prijedlog

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma najbolje da izađe par dana ranije.To bi bio najbolji poklon.

17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Takav jubilej je odlicna prilika za redizajn, ukoliko imaju ideju kako nesto poboljsati.

Jasno da bi svi htjeli majice, ali da nije to malo preveliki izdatak? (i moja potajna zelja, jos kad bi bila zuta...) Ustvari mozda Bugovci stede vec neko vrijeme da nam uz jubilarni broj prirede neko fantasticno iznenadjenje...

Ali od poklona nitko nije spomenuo otvarac za boce, mozda da bude kao privjesak, a kako nam ljeto stize nema boljeg poklona... Uz to i Bug naljepnicu (fino zakeljit na laptop) i mislim da ce uz kvalitetan broj povecanog broja stranica biti zadovoljna velika vecina citatelja. Svidja mi se i da smanje samo u tom broju cijenu pretplate iako je to malo nerealno za ocekivati. Jedva cekam! Smijeh

A ti geek kvizovi ionako budu u svakom dvobroju...

4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice