Bug 251

poruka: 15
|
čitano: 3.706
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Bug 251

Tema broja - 3D pisači

Hard test - NASovi s ugrađenim diskovima

MS Windows 8.1

noviteti - Iphone 5C i 5S

Sony Smartwatch vs Samsung Galaxy Gear

...

Nagradna igra - HTC one

EDIT: Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro -> čoveče 13" laptop sa rezolucijom 3200x1800 .... woooow wtf????

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 11:02 (Darko1983).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Bug 251

bas vam je dobra nagradna igra

jutros kupio bug otisao na nagradnu igru i kliknuo na prijavu

a ono " Nagradna igra je zavrsila,Prijave nisu moguće" {#}{#}

HTC ONE je stigao !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Bug 251

Pogledaj datum kada počinje. Nagradna igra od prošlog broja traje mislim još danas pa ta onda počinje sutra

16 godina
neaktivan
Bug 251

stara nagradna igra je završila jučer, a ova nova je isto počela jučer tako da su oni nešto pogriješili

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bug 251

Ne znam jeli i kod drugih loše odštampan kod? Jedva sam uspio pročitati kod za nagradnu igru HTC-e ONE, no još nisam siguran jel sam točno pročitao i upisao.

Because We Can
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bug 251

big ftw za opis ram diskova , daklem vi koji imate viska radne momorije 32GB/64 i vise  mozete dio iskoristit tj. pretvorit u pohranu podataka koji ispada 3 do 4 puta brzi od najbrzis SSD-a {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
moderator
spaws kaže...

stara nagradna igra je završila jučer, a ova nova je isto počela jučer tako da su oni nešto pogriješili

Bila je neka sitna greška na stranici u prijepodnevnim satima, sređeno je, tako da više nema problema s pristupom.

Miha LA kaže...

Ne znam jeli i kod drugih loše odštampan kod? Jedva sam uspio pročitati kod za nagradnu igru HTC-e ONE, no još nisam siguran jel sam točno pročitao i upisao.

Ukoliko ti je prijava prošla uredno (na kraju piše "hvala na sudjelovanju"), onda je sve u redu, znači da si dobro pročitao i prepisao broj.

...
17 godina
Bug 251

Prošli put sam vas ukorio (da ne kažem goru riječ {#}) da ste 3d printere odradili "preko one stvari", ali ovaj put vam skidam kapu. {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 1 hvala 2
16 godina
Bug 251

kupio sam BUG nakon valjda "100 godina" samo zbog teme o 3D pisačima. 

ne sjećam se da je ikad bilo toliko reklama, ali to je valjda normalno.

sve mi se sviđa osim BUG dvd-a, mislio sam ga više niti ne daju sa izdanjima, nekak mi je to bilo old school (ipak svaki program/igru možeš naći na netu u bilo kojoj verziji)

... pravi šok je uslijedio kad sam ubacio disk u komp i vidim ovaj prastari meni koji se nije mjenjao valjda 10 godina. wtf ljudi? osjećal sam se ko da je ponovo 2005. godina {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Bug 251

Mislim da nisam dvd od bug-a ubacio več par godina. Kad se sjetim da sam u početku Bug kupovao samo zbog cd-a {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 251

ekipa jel vam doša novi bug?
meni inače dolazi zadnji dan u prethodnom mjesecu ili prvi u novom no još uvijek ništa {#} 

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bug 251

javi se vesni i u roku 24h ce ti doc :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

javi se vesni i u roku 24h ce ti doc :)

stigao BUG jucer :)

svaka čast BUG ekipa, ovakav support jos nisam vidio {#}

CARPE DIEM
14 godina
neaktivan

Ja svoj kod iz nagradne igre ne mogu pročitati. Preloše je odštampan ili ga je netko nekim čudom upotrijebio? btw bio je časopis u celofanu, kupljen na kiosku

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 9:19 (vip.shark).
15 godina
moderator
vip.shark kaže...

Ja svoj kod iz nagradne igre ne mogu pročitati. Preloše je odštampan ili ga je netko nekim čudom upotrijebio? btw bio je časopis u celofanu, kupljen na kiosku

Ovaj mjesec imamo određenih problema s otisnutim kodovima, stoga se ispričavamo svima koji imaju problema s čitanjem. Kako bi vam olakšali, za sve diskutabilne znamenke (O, D, 0, C) upišite slovo C, jer ovaj mjesec se preostale navedene znamenke ne koriste. Vjerujem da će vam to riješiti problem jer se sve ostale znamenke uglavnom vide bez problema.

Vinko Krištić | BUG Marketing
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice