Anketa o iskoristenosti kupona iz BUG-a br. 200

poruka: 41
|
čitano: 4.679
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ah kupon je bio Vip-ov a svi zanju tko prevladava.Neki poput mene su imali sreće što imam Vip-ov stick isto tako želim pohvalit Bug jer dati 600 mb surfanja za đabe rade samo rijetki.Još jednom zahvaljujem Bugu a žao mi je što je toliko kupona ostalo neiskorišteno.

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Anketa o iskoristenosti kupona iz BUG-a br. 2
nicash kaže...

Ah kupon je bio Vip-ov a svi zanju tko prevladava.Neki poput mene su imali sreće što imam Vip-ov stick isto tako želim pohvalit Bug jer dati 600 mb surfanja za đabe rade samo rijetki.Još jednom zahvaljujem Bugu a žao mi je što je toliko kupona ostalo neiskorišteno.

Je, bug košta 35kn, a ovo što su dali vrijedi 300kn, sumnjam da bi netko drugi išao u toliki gubitak (nekoliko milijuna kuna za čitavu nakladu)

17 godina
neaktivan

Ja sam iskoristio kupon 600mb i ako sam iz BiH, stavim karticu u mob i surfam :)... Htjeo sam iskoristit kupon 200 kn popusta na onaj laptop al kad sam vidio da moram potpisat ugovor na 24 mjeseca da cu korisit njihov net odusto sam ..

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Anketa o iskoristenosti kupona iz BUG-a br. 2

Jesu li se kuponi dijelili i uz BUGove koji izlaze u CG, Makedoniji i Sloveniji? Molim odogovor nekog tko zivi tamo ili nekog iz urednistva.

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
16 godina
neaktivan

Joj daj dobro je, ljudi daju malli prst vi bi odmah cijelu ruku, zašto bi uopće bug nama trebao nešto i dati? pa nije bug caritas, nemojte sa glupostima ljudima kvariti obljetnicu tj. jubilej :p

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ja sam kupio bug a kupon dao prijatelju i on je to iskoristio

ali zato mi je prijatelj kupio pivo spojio sam ugodno s korisnim

e što ti je bugCool

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

eto sigurno ti je uz pivu bug bio šareniji  Izlanuo se

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala BUG-u na poklonima ali ja ih nisam iskoristio niti sam planiro niti ću. skoro ih nisam ni pogledo no opet vam se velike zahvaljujem na trudu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma naravno bitna je dobra volja, i taj uloženi trud kojeg hebeno nitko ne cijeni, hebiga tko bi sve ljude namirio taj se nije još rodio a ni neče...

još jednom svaka čast redakciji, pravi profesionalci, a to cijenim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 15:47 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina

Ljudi, ne znam za vas ali ovo je najbolja akcija u skladu sa vremenom i taman prije godišnjih odmora - pa bolje stvari nisam već duže vrijeme vidio. Dobiš džabe besplatno surfanje na moru i za vrijeme godišnjih, a posle ako se želiš vezat za tog operatera doplaćuješ dodatno. I to je to, to je sva mudrost, a nisi trebao kupiti 432 večernjaka, 13 prašaka za veš, auto baš kad dolaze na naplatu krediti za stan, 212 tustih mušica.....

Mislim da je 19%, odnosno uz nakladu 50.000 (vjerujem da je i više, ali nisam našao podatak - Bugovci, priznajte?!?) to je minimalno 10000 SIM kartica za VIP (+ oni koji su iskoristili više akcija).

Bravo za Bug i VIP (koliko god slabiji bio od druga dva operatera u pokrivanju i kvaliteti signala)!!! Belji se

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

svaka čast bugu, ali ja dosad još nisam iskoristio ni jedan kupon. ali sve mi se čini da ću morati onaj za 600 mb prometa i za stick

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice