Sorry za doube post, m.bug :)
Vaši Unigine rezultati - Heaven benchmark
- poruka: 502
- |
- čitano: 268.737
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sorry za doube post, m.bug :)
Lista je updatana. Liste sa poretkom grafa po serijama je izbačena, jer je prekomplicirano meni to bilo updatati (), a i formuov tekst editor me i dalje zahebava, pa moram nakon updata liste još par puta nanovo uređivati listu... (
)
Proširio sam single GPU listu na 40 mjesta, jer su opet HD5850 grafe počele kotiti ko mačori (). Linkati ću rezultate možda sutra (sada mi se neda, a još imam dvije liste za srediti
)
ne pregori grafa tako lako....
do 1.3500 mv je sigurno samo je vazno da je vent na 100%...ako se previse pregrije windowsi se zamrznu i to je to :)
ja sam svoju 5870 sa 850/1250 clockao na 1100/1400.
treba samo malo volje i strpljenja i clocka se malo po malo...veliki skokovi u frekvencijama nisu preporuceni
mom frendu otisla prekjucer u vjecna lovista---nepriznaju mu garanciju!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koja grafa? Kako? Zašto ne priznaju...?
nema veze dali klockao na xp-u ili win 7...alati su isti...jedina prednost win je dx 11
a je li XP povećava score u onim Benchmarcima koji koriste dx9, tj. je li manja zahtijevnost xp-a utječe na to?
win 7 se da tweakati skroz tako da na kraju razlika izmedu xp-a i win 7 je jako malena
Lista je updatana. Liste sa poretkom grafa po serijama je izbačena, jer je prekomplicirano meni to bilo updatati (), a i formuov tekst editor me i dalje zahebava, pa moram nakon updata liste još par puta nanovo uređivati listu... (
)
Proširio sam single GPU listu na 40 mjesta, jer su opet HD5850 grafe počele kotiti ko mačori (). Linkati ću rezultate možda sutra (sada mi se neda, a još imam dvije liste za srediti
)
samo moja grafa je 4890 pa ako ti se da promjeni.
)
)
aq zasto ja nisam na listi
aq zasto ja nisam na listi
Jer ti rezultat nije validan... Već sam ti napisao da AF mora biti ugašen (stavljen na 1), ali ti to nisi ispravio.
a moj zašto nije
Evo nadam se da ste sada svi... Tekst editor me toliko hebe da niti neke promijene ne želi prihvatiti
Evo nadam se da ste sada svi... Tekst editor me toliko hebe da niti neke promijene ne želi prihvatiti
Ja mislim da smo moja 5850 i ja zasluzili mjesto u Top 5, a nema nas tamo :P Pa promijeni ako ti se da, tak svejedno :)
Ja mislim da smo moja 5850 i ja zasluzili mjesto u Top 5, a nema nas tamo :P Pa promijeni ako ti se da, tak svejedno :)
Uf.. Što failam na ovom updateu
Nadam se da je sada sve OK
evo i ja napravija test opet neče taj print scrin
kriva ti je rezolucija, trebas napravit na 1280x1024, ova tvoja rezolucija je dosta manja i zato dobijes veci score.
Nije mu vele ni to pomoglo
kriva ti je rezolucija, trebas napravit na 1280x1024, ova tvoja rezolucija je dosta manja i zato dobijes veci score.
evo rezulucija po želji opet neče ni prit scrin ni f 12 ali oče fotič i kako objašnjavaš da na ovoj rezoluciji iman još veči skor napravi ču još i na rezoluciji od mog monitora
AF ti je ostao na 4x... Treba biti ugašen (1x)
AF ti je ostao na 4x... Treba biti ugašen (1x)
hehe,ajde opet giga
Ala imaš vistu SP2 i još nisi čuo za snipping tool...
http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Use-Snipping-Tool-to-capture-screen-shots
To ti dolazi ugrađen i vistu, s tim alatom izrezuješ dio slike na ekranu.
Print screen: klik na print screen tipku, upali paint i stisni CTRL + V mora radit.
Da ima win7 bi li mu bili veći rezultati? otprilike
nebi meni su na xp-u veci rezultati nego na win7 nezz zasto
Bi,ali razlika ne bi bila baš prevelika
promjeni tastaturu :P
a di sam ja...koliko vidim trebao bih biti negdje pri kraju liste......
koji tamplate se tu slijedi?? ja vidim tu bencha kak se kome digne.. neki dx11 neki dx10 neki na rezi 1280 x 1024 neki na rezi 1680 x 1050 i tak..
npr nije isto benchat na dx11 i dx10 ili na razlicitm rezama a pogotovo se te ljude nesmije svrstavat u istu tablicu..
npr onaj lik sta je trenutno prvi sa 2 x 4870x2 je testirano sa dx10, dok ovaj sta je drugi je testirano sa hd5970 i dx11, da je testo i on sa dx10 rezultat bi bio veci i samim time bi sjeo na prvo mjesto..
ovdje se nezna ko pije ko placa jako lose organizirana benchmark lista
neka se neko pobrine oko toga ako je vec organizirano te neka prati ko posta po pravilima i tako to..
i daj okini konacno koji template da slijedim i da skinem sa trona ekipu...
koji tamplate se tu slijedi?? ja vidim tu bencha kak se kome digne.. neki dx11 neki dx10 neki na rezi 1280 x 1024 neki na rezi 1680 x 1050 i tak..
npr nije isto benchat na dx11 i dx10 ili na razlicitm rezama a pogotovo se te ljude nesmije svrstavat u istu tablicu..
npr onaj lik sta je trenutno prvi sa 2 x 4870x2 je testirano sa dx10, dok ovaj sta je drugi je testirano sa hd5970 i dx11, da je testo i on sa dx10 rezultat bi bio veci i samim time bi sjeo na prvo mjesto..
ovdje se nezna ko pije ko placa jako lose organizirana benchmark lista
neka se neko pobrine oko toga ako je vec organizirano te neka prati ko posta po pravilima i tako to..
i daj okini konacno koji template da slijedim i da skinem sa trona ekipu...
Pročitaj pravila na prvoj stranici, sve lijepo piše
REZULTAT KOJI NIJE PO PRAVILIMA NE PRIZNAJEM, TJ. KAŽEM ŠTO SE MORA ISPRAVITI DA BI REZULTAT BIO VALIDAN
Pročitaj pravila na prvoj stranici, sve lijepo piše
REZULTAT KOJI NIJE PO PRAVILIMA NE PRIZNAJEM, TJ. KAŽEM ŠTO SE MORA ISPRAVITI DA BI REZULTAT BIO VALIDAN
- M4X - ATI Radeon HD5850 - 1916 (76,1 FPS)
- aufhenger - ATI Radeon HD5850 - 1863 (74,0 FPS)
- thabigjc - ATI Radeon HD5850 - 1827 (72,5 FPS)
- Bukva - Nvidia GeForce GTX275 - 1622 (64,4 FPS)
- domac1986 - ATI Radeon HD 4890 - 1592 (63,2 FPS)
- kc-kb - Nvidia GeForce GTX275 - 1576 (62,6 FPS)
- JURGOLINHO - ATI Radeon HD4890 - 1537 (61,0 FPS)
- Elles D. - Nvidia GeForce GTX275 - 1491 (59,2 FPS)
pa napravija san sve što si reka da triban napravit pa se na listi nemogu nač ili je nisi još uredija