Vaši 3D mark vantage rezultati
- poruka: 743
- |
- čitano: 188.093
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ej care kakvu ti mašinu imaš. Možda najača ovdje na forumu. Još si OC taj i7! I ta grafa crossfire (HD4870x2)x2! Pa imaš duplo bolji skor od mene, a ja imam C2Q6600 i HD5850!
Ljepo ljepo!!! Čestitke na postignutom 3DMark Vantage skoru!
evo i moj rezultat. physix je na off, a grafa mi i nije najjači adut, a dobra je za igre koje igram (gta 4, pes, Cod MW 2 i ima njih još). konfiguracija je Moj PC.
...ma biće Sage..samo polako, kod mene je kontra....ima još pun toga da prođe i dođe....polako, ne može se stići sve....
...ma biće Sage..samo polako, kod mene je kontra....ima još pun toga da prođe i dođe....polako, ne može se stići sve....
to je da!
Novi driveri za ATI (9.12) daju boost u 3DMark testovima,samo da znate
Instalirao sam x86 sedmicu samo za ovo:
još malo do 17k bodova.
evo i mojih 20754
Isključi pissX ovo ti nevrijedi, dobit ćeš 1000-2000 bodova manje.
Daj iskljuci ti na svojoj 512MB RAM-a, zas ne vrijedi, svatko koristi maksimalni potencijal!
još malo do 17k bodova.
evo i mojih 20754
Daj iskljuci ti na svojoj 512MB RAM-a, zas ne vrijedi, svatko koristi maksimalni potencijal!
Vram-e nemogu isključit. Nevrijedi zato što je to varanje i nitko nema uključen physx skoro ni na jednom forumu pri postanju rezultata.
Gle šta je futuremark napravio.
još malo do 17k bodova.
evo i mojih 20754
Vram-e nemogu isključit. Nevrijedi zato što je to varanje i nitko nema uključen physx skoro ni na jednom forumu pri postanju rezultata.
Gle šta je futuremark napravio.
Bedastoce da nema vece, to ti je kao da sad ugasis dx11 u nekim igrama..pa zato si i kupio neku karticu da koristis njene prednosti a ne da ih gasis....
Bedastoce da nema vece, to ti je kao da sad ugasis dx11 u nekim igrama..pa zato si i kupio neku karticu da koristis njene prednosti a ne da ih gasis....
Nije to isto.
Eto! uf koji za... Ovo sa stavljanjem slika Podrzava samo JPEG,PNG i GIF. [http://img195.imageshack.us/i/screenshot001rg.png/] Eto uspijeh![http://img97.imageshack.us/i/screenshot002wv.png/]
evo i moji rezultati... fakat sam ocekivao bolje rezultate al sam se malo razocarao (pogotovo kaj se tice proc)
dijelovi
xfx radeon hd5770 (stock postavke)
amd phenom II X2 550 BE ( otkljucana samo treca jezgra nije OC-an)
4gb ddr3 1333MHz
jel moguce da su stvarno tako niske postavke za te djelove ili???
evo klockano
moram iskreno reci da me cudi zasto je svakome ko ima i7 920 cpu test puno bolji na 3.8 nego meni na 4.2
ajde mi na to odgovorite :)
probao sam sa istim multiplajerom ko neki vrtiti iste taktove ali resultati su ispali samo lošiji...ko da nešto koči procesor...i to samo u vantage-u
10344 i7 920 na 3.85Ghz i GPU na početnim postavkama, ATI 5850.
Moji rezultati.
si clockao kada svoju 5850-icu?
Moji rezultati.
si clockao kada svoju 5850-icu?
Ne, zašto? Overklokirati ću kada dođe neki bolji hladnjak za nju iako bih i sada mogao jer su temperature negdje oko 30 stupnjeva.
i stock hladnjak je jako dobro rijesenje.na stock frekvencijama nikada nisam cuo grafu da zavrti vent vise od 30%.
stvarno kvalitetno izvedeno hladenje
to je zato sto fizix daje boost u bodovima kod nvidije, meni izbaci 22000 bodova na 3,8ghz
evo i moji rezultati... fakat sam ocekivao bolje rezultate al sam se malo razocarao (pogotovo kaj se tice proc)
dijelovi
xfx radeon hd5770 (stock postavke)
amd phenom II X2 550 BE ( otkljucana samo treca jezgra nije OC-an)
4gb ddr3 1333MHz
jel moguce da su stvarno tako niske postavke za te djelove ili???
Stvarno lose ja imam veci score s OC-anim dualcem i OC-anom HD4850...