- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
60C ne...ali preko 80C da :=)
kako god, skini hladnjak dolje i vrati ga nazad tako da dobro sjedne... pa nam baci nove temperature :=)
Ma skini ga, i vrati nazad...i vidi kakva je pasta te promijeni pastu, ako nemas kupi bilo koju
ocu li izgubit garu na procesor
ako nemas naljepnicu na kucistu, i ako mozes normalno stranicu od kutije otvoriti...hladnjak na procesoru nema veze sa garancijom...sam pazi da ne potrgas nesto :D pogledaj prvo na youtube kako se skida hladnjak
procesor ne vadis van...vec samo hladnjak skines...
Meni su više manje sve temp ok ali šta je ovo temp3 doslovce gori LOL,gledo sam isto u hwmonitoru evo shoot
To je prije bio AUXTIN u HW monotoru i više manje je svima bilo i preko 100°, to je neko krivo očitanje ne brini oko toga.
Pogledaj na 2-3 stranice prije i traži AUXTIN i budeš se uvjerio.
probaj pobrisati drivere od grafičke, driver sweeperom i snimiti nove...
inače 51C za taj proc je i dalje preveliko :S
Sredi malo kablove u kučištu, i ovaj odozada vent metni naprijed da vuce zrak (tako ces napraviti protok, taj ce vuci a napajanje izbacivati), naravno ako je napajanje dobro okrenuto, ventilator prema dolje...
A na kojoj to rezoluciji se ti igraš?
Po onome što stoji u tvom profilu igraš na full HD i s kojim postavkama in game?
Jer ako ti šteka kod eksplozija onda imaš nešto u igri previsoko postavljene detalje, probaj smanjiti nešto pa onda vidjeti da li šteka.
ma i na sve low mi steka
stekanje ti je do procesora 80% i ja sam nedavno imao dualac fm2 i isto mi je sve stekalo onak sam zzastane na sec pa se nastavi itd i na low i na high fifa mi je isto stekala a i ostale igrice..:)
ako imas mogucnost probaj kod nekog tko ima jaci proc probat igricu i vidjet ces..;)
usporedujes dual core amd sa i3? zar stvarno?
Pitanje je, koja igrica to šteka, na kojoj rezoluciji tocno itd itd...
Te i dalje, obrisati drivere, snimiti najnovije....
usporedujes dual core amd sa i3? zar stvarno?
Pitanje je, koja igrica to šteka, na kojoj rezoluciji tocno itd itd...
Te i dalje, obrisati drivere, snimiti najnovije....
i3 je isto dulac samo ima ht tako da..;)
neda mi se svadjat i prepucavat nek covjek uzme bilo kojeg quada i proba vidjet ce meni su isto pricali da je do pregrijavanja i slicno..
taj i3 je u rangu Athlon II X4 i jači od npr tvojeg x4 9550
gura bez problema 7850 grafu, on ima 7770...sada pitanje je jel ima 19" monitor ili e2242 koji je 22" :D
Dok tvoj "dual core amd fm2" nemre gurati kako treba 7750 grafu :=)
I ne mozes ta dva procesora nikako usporedivati koliko god i3 bio "dual core" ;=)
Dečki tu smo daleko idemo mu probati pomoći ali u drugoj temi.
Tomislave, de šuti. Ja s ovim svojime sve igre mogu igrati bez trzanja. Makar ne na najvišim detaljima ali mogu. Ako si nevjeran, snimit ću kamerom, uploadati na YouTube i poslati ti link. Za dva tjedna, kad uploada.
Drugi čovječe, ti koji imaš problema, pobriši drivere u Add/Remove Software, zatim restartaj kompjuter. Onda Driver Sweeperom sve pobriši. Onda Crap Cleanerom očisti Registry, a odi i na "Cleaner", brisanje Temp. fileova i zaostataka.
Onda Restart, zadnji driveri sa službene stranice i probaj.
Reseataj grafičku
zasto?
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/stekaju-igrice/111266.aspx?page=2&jumpto=3717855&sort=asc&view=flat
Dečki idemo preseljenje jer bumo dobili po uhima.
Da li vtx-ove imaju vece temp od ostalih imam ovu hd 6770 i smijesne su temp skroz,nisam mjenjao pastu i to jos nist al me cudi neko mi je reko da su te vtx da imaju malo vece temp od ovih drugih :D,da li je to istina ili me je pokusao utjesiti ahhahaah
nisi mogo malo više išarati? :D
zanemari te temperature...