SP u rukometu

poruka: 358
|
čitano: 61.912
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: SP u rukometu

svaka cast nasima na osvojenoj medalji.

nama u 90 posto slucajeva suci kradu rezultate jer smo mala zemlja

(pa malo mozemo dat za pobjedu),

sramota za sport da se to dogadja.

Vori:trebo si ga pogodit!

q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
16 godina
SP u rukometu

eto te zadnje dvi nesritne minute sam iša ća bia san lud, da ne razbijen šta, pa nisam vidia

a triba udrit suca, meni se to na utakmici desilo jer su nas uvik j..., i poslin toga dobili smo dva crvena ali nas niko više nije kra

i da je bar to napravia isprid kamera da svi vidu kako nas kradu govna je...

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

eto te zadnje dvi nesritne minute sam iša ća bia san lud, da ne razbijen šta, pa nisam vidia

a triba udrit suca, meni se to na utakmici desilo jer su nas uvik j..., i poslin toga dobili smo dva crvena ali nas niko više nije kra

i da je bar to napravia isprid kamera da svi vidu kako nas kradu govna je...

Naveliko potpisujem.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
SP u rukometu

Ma nije dobro, odlicno je . Cijeli svijet zna da smo mala zemlja, ali ustrajna i jaka. Srebro za Hrvatsku je velika stvar ! Samo bi trebali naklepat one suce i zivot bi mi bio ljepsi (mislim da i ostalima :)) !!!

CPU AMD Phenom II X4 940 BE BOX cooled with Thermaltake Big Typoon 14Pro, 4.2GHz, ASUS M3A32-MVP Deluxe Crossfire, Sapphire VGA ATI HD4870 X2, Corsair DDR2-800 TW2X4G6400C5PRO 4GB, Western Digital 640 GB, Tagan BZ 800W, Antec Twelve Hundred
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ovaj rukomet kao sport svake godine mi se manje dopada, gledam utakmicu i kao da vidim dva danska dirigenta sa stapicima kako dirigiraju utakmicom. Sviraju prijestup kad im digne, sviraju korake kad im se digne, sviraju faul kad im se digne i na jednoj i na drugoj strani... U nogometu se isto krade, ali ni blizu ko ovde... Viče

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba.
16 godina
neaktivan

ajde nije lose osvojili smo srebro ALI BI OSVOJILI ZLATO da nije bilo onih sudaca koji su nas pokrali samo tako.....!!!!!!

BRAVO HRVATSKA!! PONOS NASE ZEMLJE!!!

Hajduk zivi vjecno!
16 godina
SP u rukometu

u nogometu ne mošež toliko krast osim ako ne igraš mali balun

ali toliko san lud da bi one suce sa slomivenim šakama ubija

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
SP u rukometu

Dobro je rekao francuski izbornik:da ce utakmicu presuditi suci,al nazalost na radost francuza,meni nije jasno tko je o tome odlucivao da  na finalnoj utakmici  sude suci iz rezerve koji nisu na ovom prvenstvu jedamput stali na igraliste,neznam kak se Vori suszdrzao,ja bi ga boksnul tak da bi pogutnul prokleti fučk!!!

E da skoro zaboravio:BRAVO HRVATSKA!!!!!!za mene su oni prvaci

Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 19:32 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
Sjebali smo zadnjih 15min. ( nismo igrali na razini, napad totalna banana ) suci pomalo diskutabilni, no svaka cast reprezentativcima na osvojenoj srebernoj medalji...
IZNAD SVIH...HRVATSKA...
BRAVO!!!!
livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

mamu jeb** sucima, glavu bi im otkinuo, vori mu je trebo opaliti tu loptu u glavu, ionak je dobio crveni, trebal je netko čekat sa snajperom na vrhu arene, i skidat suce za svako njihovo pogrešno suđenje

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Meni samo nije jasno zašto su nam suci krivi što nam se obrana raspala, što 10 minuta nismo dali niti jedan gol, što nismo znali napraviti jednu poštenu akciju itd. Naši su na kraju bili vidno usporeni, samo su gledali Francuze, a ovi nam punili mrežu.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
protjeran
SP u rukometu

Svaka čast našima, svaka čast francuzima..gledajući sustav natjecanja koji je nevjerovatno neinteligentan (u kojem smo dobili i francuze) i neljudski naporan, na kraju balade presude 2 kretena i hrpa prdonja iz IHF-a, umjesto da od*ebu iz rukometa i puste ljude da igraju igru koji oni očigledno ne razumiju..

Btw, ne kazem da sus suci sudili za francuze, jednostavno su sudili protiv finala kakvo je trebalo biti

Edit: moram se ventilirat, sluhe na uši i COD WAW...banzaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 19:34 (PsychoticBaklava).
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Mi smo postigli fantastičan rezultat

npr.

Hrvatska ima oko 4,5milijuna stanovnika

a Njemačka oko 80+ milijuna stanovnika

pa je njima ''lakše naći'' dobre igrače jer ih imaju napretek

a mi ih imamo malo ali su svi odlični

HRVATSKA!!!!!

16 godina
macak kaže...

Meni samo nije jasno zašto su nam suci krivi što nam se obrana raspala, što 10 minuta nismo dali niti jedan gol, što nismo znali napraviti jednu poštenu akciju itd. Naši su na kraju bili vidno usporeni, samo su gledali Francuze, a ovi nam punili mrežu.

da da to svi govore, ali to je finale u tome ovise najmanje sitnice

17 godina
neaktivan
SP u rukometu

ah...da nije bilo pedersena i onog drugog toplog brata možda bi i bilo zlato...

uništilo nas je onaj 10minutni period bez gola...a šteta bili smo jako blizu. Naravno srebro je odličan uspjeh, bravo kauboji!!!

17 godina
SP u rukometu

Imamo 3 najbolja svjetska igrača!!!!to sve govori!!

Only God will judge me
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Imamo 3 najbolja svjetska igrača!!!!to sve govori!!

To je to što sam rekao prije

17 godina
neaktivan
SP u rukometu

mather Dansku sudačku nepravednu im gledam.Viče Ko im da licencu suca da bog da grom pogodio. da im hebem. Nešto je trulo u državi Danskoj. :)

Baš me zanima jel bi tako nepravedno sudili u Parizu mahmu im crtam u guzu. I onon p*zdi karabatiću isto gledam majku, Balić ga je trebo razbit srdska pizhda.

žao mi je griača i navijača, al opet moramo bit zadovoljni s ovim :)

Only God (& mod) can judge me
17 godina
neaktivan
macak kaže...

Dok suci ne sude pošteno, tebi jednostavno prekipi i izgubiš koncentraciju. Ja sam poludio dok sam doma gledao, a kako li je tek igračima. Zamjeram samo sucima i onom Karabatiću, trebao je ići za boksača, ali problem je u tome da dok njega netko udari, odmah dobije 2 minute. Odlično smo igrali, jedino mi je žao šta Vori na kraju nije bacio loptu onom govnu u šupak.
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein "Varanjem se smatra samo ako te uhvate!" Al Bundy
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 19:41 (Horagio).
16 godina
SP u rukometu

ma osvojit drugo mjesto u svijetu je odličan rezultat

ali mi domaćini ssvaku te utakmicu kradu, pa j.. mater da san bia tamo uletia bi na teren i uvatia bi orvu stolicu prvo bi suce

pa delegate a onda bi se mašia karabatića

17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ma dobro je..   drugi u svijetu smo!  

Naprijed naši!    Hrvatska!!!  Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

E, sad kad sam se ohladio, mogu reći da su naši postigli izvrstan rezultat i da su mogli i bolje, samo da nije bilo onih ... sudaca. Ali opet, BRAVO NAŠI!!!Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 19:43 (Dragon wizard).
16 godina

Zg. publika je u k.... koje mlako navijanje samo su se čule trube,da su igrali u Splitu ušli bi u teren pa bi bilo bježanije

doktor za grafe i ludosti
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Zg. publika je u k.... koje mlako navijanje samo su se čule trube,da su igrali u Splitu ušli bi u teren pa bi bilo bježanije

Potpisujem.

16 godina
dery kaže...

u st je svaki tuđi napad bilo zviždanje, da ne pomislin kako bi francuzima bilo pucta sedmerce
a u zg samo trube sa onim s...., nema te pjesme ničega, hladna publika
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

navijači su bili BULLSHIT

odmah dok nismo u vodvstvu ništa od navijanja

to nije u redu

kako oni uopče sebe nazivaju navijačima i koji K***C su išli na tekmu gdje će samo navijat dok smo u vodstvo?!?!?!?!?!?!

17 godina
neaktivan
Jeste vidjeli na trgu, kada je išla Francuska himna za dodjelu medalje oni su ( naši navijaći) pokazivali srednjaka. XD
Вгикфмлщ Зщыфмфс
17 godina
SP u rukometu

offtopic

forum.hr se izgleda srušil xD

ja nemrem na njega viš,e izbaci mi 503 error

da smo pobjedili ne bi se tak puno postalo

pohvale i bok, a ovak ruše se serveri

17 godina
protjeran
Gamer-gts kaže...

navijači su bili BULLSHIT

odmah dok nismo u vodvstvu ništa od navijanja

to nije u redu

kako oni uopče sebe nazivaju navijačima i koji K***C su išli na tekmu gdje će samo navijat dok smo u vodstvo?!?!?!?!?!?!

potpis
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
  Dok suci ne sude pošteno, tebi jednostavno prekipi i izgubiš koncentraciju. Ja sam poludio dok sam doma gledao, a kako li je tek igračima. Zamjeram samo sucima i onom Karabatiću, trebao je ići za boksača, ali problem je u tome da dok njega netko udari, odmah dobije 2 minute. Odlično smo igrali, jedino mi je žao šta Vori na kraju nije bacio loptu onom govnu u šupak.
  Točno tako.
Only God (& mod) can judge me
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice