svaka cast nasima na osvojenoj medalji.
nama u 90 posto slucajeva suci kradu rezultate jer smo mala zemlja
(pa malo mozemo dat za pobjedu),
sramota za sport da se to dogadja.
Vori:trebo si ga pogodit!
svaka cast nasima na osvojenoj medalji.
nama u 90 posto slucajeva suci kradu rezultate jer smo mala zemlja
(pa malo mozemo dat za pobjedu),
sramota za sport da se to dogadja.
Vori:trebo si ga pogodit!
eto te zadnje dvi nesritne minute sam iša ća bia san lud, da ne razbijen šta, pa nisam vidia
a triba udrit suca, meni se to na utakmici desilo jer su nas uvik j..., i poslin toga dobili smo dva crvena ali nas niko više nije kra
i da je bar to napravia isprid kamera da svi vidu kako nas kradu govna je...
eto te zadnje dvi nesritne minute sam iša ća bia san lud, da ne razbijen šta, pa nisam vidia
a triba udrit suca, meni se to na utakmici desilo jer su nas uvik j..., i poslin toga dobili smo dva crvena ali nas niko više nije kra
i da je bar to napravia isprid kamera da svi vidu kako nas kradu govna je...
Ma nije dobro, odlicno je . Cijeli svijet zna da smo mala zemlja, ali ustrajna i jaka. Srebro za Hrvatsku je velika stvar ! Samo bi trebali naklepat one suce i zivot bi mi bio ljepsi (mislim da i ostalima :)) !!!
Ovaj rukomet kao sport svake godine mi se manje dopada, gledam utakmicu i kao da vidim dva danska dirigenta sa stapicima kako dirigiraju utakmicom. Sviraju prijestup kad im digne, sviraju korake kad im se digne, sviraju faul kad im se digne i na jednoj i na drugoj strani... U nogometu se isto krade, ali ni blizu ko ovde...
ajde nije lose osvojili smo srebro ALI BI OSVOJILI ZLATO da nije bilo onih sudaca koji su nas pokrali samo tako.....!!!!!!
BRAVO HRVATSKA!! PONOS NASE ZEMLJE!!!
u nogometu ne mošež toliko krast osim ako ne igraš mali balun
ali toliko san lud da bi one suce sa slomivenim šakama ubija
Dobro je rekao francuski izbornik:da ce utakmicu presuditi suci,al nazalost na radost francuza,meni nije jasno tko je o tome odlucivao da na finalnoj utakmici sude suci iz rezerve koji nisu na ovom prvenstvu jedamput stali na igraliste,neznam kak se Vori suszdrzao,ja bi ga boksnul tak da bi pogutnul prokleti fučk!!!
E da skoro zaboravio:BRAVO HRVATSKA!!!!!!za mene su oni prvaci
mamu jeb** sucima, glavu bi im otkinuo, vori mu je trebo opaliti tu loptu u glavu, ionak je dobio crveni, trebal je netko čekat sa snajperom na vrhu arene, i skidat suce za svako njihovo pogrešno suđenje
Meni samo nije jasno zašto su nam suci krivi što nam se obrana raspala, što 10 minuta nismo dali niti jedan gol, što nismo znali napraviti jednu poštenu akciju itd. Naši su na kraju bili vidno usporeni, samo su gledali Francuze, a ovi nam punili mrežu.
Svaka čast našima, svaka čast francuzima..gledajući sustav natjecanja koji je nevjerovatno neinteligentan (u kojem smo dobili i francuze) i neljudski naporan, na kraju balade presude 2 kretena i hrpa prdonja iz IHF-a, umjesto da od*ebu iz rukometa i puste ljude da igraju igru koji oni očigledno ne razumiju..
Btw, ne kazem da sus suci sudili za francuze, jednostavno su sudili protiv finala kakvo je trebalo biti
Edit: moram se ventilirat, sluhe na uši i COD WAW...banzaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Mi smo postigli fantastičan rezultat
npr.
Hrvatska ima oko 4,5milijuna stanovnika
a Njemačka oko 80+ milijuna stanovnika
pa je njima ''lakše naći'' dobre igrače jer ih imaju napretek
a mi ih imamo malo ali su svi odlični
HRVATSKA!!!!!
Meni samo nije jasno zašto su nam suci krivi što nam se obrana raspala, što 10 minuta nismo dali niti jedan gol, što nismo znali napraviti jednu poštenu akciju itd. Naši su na kraju bili vidno usporeni, samo su gledali Francuze, a ovi nam punili mrežu.
ah...da nije bilo pedersena i onog drugog toplog brata možda bi i bilo zlato...
uništilo nas je onaj 10minutni period bez gola...a šteta bili smo jako blizu. Naravno srebro je odličan uspjeh, bravo kauboji!!!
Imamo 3 najbolja svjetska igrača!!!!to sve govori!!
Imamo 3 najbolja svjetska igrača!!!!to sve govori!!
mather Dansku sudačku nepravednu im gledam. Ko im da licencu suca da bog da grom pogodio. da im hebem. Nešto je trulo u državi Danskoj. :)
Baš me zanima jel bi tako nepravedno sudili u Parizu mahmu im crtam u guzu. I onon p*zdi karabatiću isto gledam majku, Balić ga je trebo razbit srdska pizhda.
žao mi je griača i navijača, al opet moramo bit zadovoljni s ovim :)
ma osvojit drugo mjesto u svijetu je odličan rezultat
ali mi domaćini ssvaku te utakmicu kradu, pa j.. mater da san bia tamo uletia bi na teren i uvatia bi orvu stolicu prvo bi suce
pa delegate a onda bi se mašia karabatića
Ma dobro je.. drugi u svijetu smo!
Naprijed naši! Hrvatska!!!
E, sad kad sam se ohladio, mogu reći da su naši postigli izvrstan rezultat i da su mogli i bolje, samo da nije bilo onih ... sudaca. Ali opet, BRAVO NAŠI!!!
Zg. publika je u k.... koje mlako navijanje samo su se čule trube,da su igrali u Splitu ušli bi u teren pa bi bilo bježanije
Zg. publika je u k.... koje mlako navijanje samo su se čule trube,da su igrali u Splitu ušli bi u teren pa bi bilo bježanije
navijači su bili BULLSHIT
odmah dok nismo u vodvstvu ništa od navijanja
to nije u redu
kako oni uopče sebe nazivaju navijačima i koji K***C su išli na tekmu gdje će samo navijat dok smo u vodstvo?!?!?!?!?!?!
offtopic
forum.hr se izgleda srušil xD
ja nemrem na njega viš,e izbaci mi 503 error
da smo pobjedili ne bi se tak puno postalo
pohvale i bok, a ovak ruše se serveri
navijači su bili BULLSHIT
odmah dok nismo u vodvstvu ništa od navijanja
to nije u redu
kako oni uopče sebe nazivaju navijačima i koji K***C su išli na tekmu gdje će samo navijat dok smo u vodstvo?!?!?!?!?!?!