SP u rukometu

poruka: 358
|
čitano: 62.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

što je ovo dobra tema za nabijanje postova. srećom ja ju ne iskorištavam za to. mislim da mi je ovo tek 2. ili 3. post ovdje

16 godina
neaktivan
SP u rukometu

kako smo rasturili španjolsku,stvarno... Pa mi(HRVATSKA) smo naj bolji,što se tiče rukometa,nogometa i nekih drugih sportova ...Smijehbit čemo u finalu 100%

Ivan
17 godina
SP u rukometu

Viva Hrvatska!!!

Ovo je pokazatelj naše moći-naravno uz publiku

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Hrvatskaaaaaaaa!!!!!

Aliloviću kapa dolje!!   Svima kapa dolje!   Odlična igraOsmijeh

(ni suci im nisu uspjeli pomoćiBelji se)

Only God (& mod) can judge me
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Evo par slika (slikano sa K800i) iz Spaladium arene Cool

Slaven Bilić Slaven Bilić
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
16 godina
neaktivan
RE: SP u rukometu
Core2Duo2 kaže...

Hrvatskaaaaaaaa!!!!!

Aliloviću kapa dolje!!   Svima kapa dolje!   Odlična igraOsmijeh

(ni suci im nisu uspjeli pomoćiBelji se)

Upravo takoooooooooooo!!!!! Nema boljih rukometaša od naših, kad uspiju nekak izvuć pobjedu, gospođa Sreća je na njihovoj strani i jako je darežljiva...Belji se
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ljudi satrali smo ih, igramo fenomenalno, imamo ideje, obrana odlična, golmani također.

Kapa dolje svima, samo tako nastavite :)

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Auuu danas smo ih razbili ... Golman je branio sve živo i zasluženo i dobio za igrač tekme...

Sad se odmorit i sutra u ovo vrijeme slavit da budemo prvi..

AJmo HRVATSKA ! ! ! lol..Smijeh

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Napajanje : OCZ 600 W Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15
17 godina
SP u rukometu

Super pobjed!!! Igra fenomenalna, kretanje, Gavrilović se razbranio, Losert u pravom trenutku skinu sedam (kako kaže komentator sa RTL-a, (ne Brkić), šest) metara i sve super! BRAVO

P.S. Moram opet bacit pogled na Brkića (Tupi pogledOsmijeh). Hrvatska reprezentacija razvaljuje Španjolsku, euforija na terenu i među navijačima, a ON počne spominjat kako je Srbija izborila pobjedu i počne kalkulitrat njihovu poziciju!!!!!! Sreča tu je bio Vlado koji mu je reko, citiram: "Filipe pustimo sada srbiju, igra Hrvatska i to odlično"!!!!!!!!!!!!!!

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
16 godina
doktor1 kaže...

Super pobjed!!! Igra fenomenalna, kretanje, Gavrilović se razbranio, Losert u pravom trenutku skinu sedam (kako kaže komentator sa RTL-a, (ne Brkić), šest) metara i sve super! BRAVO

P.S. Moram opet bacit pogled na Brkića (Tupi pogledOsmijeh). Hrvatska reprezentacija razvaljuje Španjolsku, euforija na terenu i među navijačima, a ON počne spominjat kako je Srbija izborila pobjedu i počne kalkulitrat njihovu poziciju!!!!!! Sreča tu je bio Vlado koji mu je reko, citiram: "Filipe pustimo sada srbiju, igra Hrvatska i to odlično"!!!!!!!!!!!!!!

Valjda si mislio na Alilovića.
Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

....
 LOL Smijeh

Odlično je bilo, samo tako dalje Namigiva
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Najveći gaf Brkića je bio kad je Metličić dobio 2min(bio već na klupi 1 min),a onda Brkić kaže Balić-Duvnjak dodaje Metličiću lol pa gdje mu je dodao na klupu!
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
17 godina
BORG kaže...
 Valjda si mislio na Alilovića.
 Ma znam!!Smijeh. To je ovako, Alilović - Gavrilović
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

što je ovo dobra tema za nabijanje postova

HRVATSKAAAAAA!!!!
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
SP u rukometu

Tako se igra rukomet!!!!!!!

Only God will judge me
16 godina
neaktivan
bravo Hrvatska. fenomenalna igra. svaka čast aliloviću i lozetu
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Pobjeda!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Najbolji smo!!!! NAJBOLJI!!!! HRVATSKO, VOLIM TE!!!!Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
SP u rukometu

Bravo Hrvatska zgazili smo ih Cool

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

jeeeeeeeej!! Zagreb, stižemo!!

jedino mi se gadi gledati prijenos na RTLu; ponajviše zbog komentatora - Šola je nabrijan ko da se nakljukao speeda, a onaj drugi nema pojima šta se događa Viče

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
SP u rukometu

Puno suza je palo ali za naše!

Svaka čast kauboji!!!!

Vidimo se u Areni, svaka čast Splitu

Hrvatska je napokon 1

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Vidimo se u Areni

DoslovnoNamigiva

TOOO Hrvastkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!       najbolji smoooo     kapa dolje
Only God (& mod) can judge me
17 godina
SP u rukometu

Svaka ČAST dečkima!!!! U zadnje dvije utakmice su pokazali svijetu (DOSLOVNO) kako se igra rukomet!!! KAPA DOLE!!!! Izbacili smo španjolce, (to kažem jer da ih nismo onako ubili-dobili), možda bi i prošli dalje, ali nakon onog poraza moral im je pao jako nisko i odoše doma. Šveđani su kvotiarli kao najveće iznanađenje prvenstva i HRVATSKA je pokazala da ne želi nikakva iznaneđenja.

Svaka čast LINO, svaka čast IGRAČI, svaka čast PUBLIKA

16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Jeste li vidjeli ključnu ulogu Jakova Gojuna u zadnjem napadu prvog poluvremena?? Lino je stvarno čudo..... Cool

16 godina
protjeran
SP u rukometu

a ćudo smo moćni ka budemo u finalu sigurno ćemo popušit ka obićno sto nan se dogodi

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Sad stvarno i ja skidam kapu našim rukometašima. Impresivno je to da je Hrvatska kroz ovo prvenstvo bila vođena golovima mladih nada (Čupić, Duvnjak, Hrvatin) što nam garantira da ćemo i u budućnosti biti najveća sila u rukometu.

Uz to, dobili smo Švede s 4 golova razlike, što je isto tako impresivan rezultat. BRAVO NAŠI!!!

P.S. Koreja je dobila Španjolce i Koreja ide dalje... Ovo stvarno nisam očekivao...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
SP u rukometu

Dobro rtl to odraduje, mislio sam da ce bit gore, iznenaden sam, iako ima nekoliko greskica, kao npr. kad prikazuju statistiku strijelaca nakon tekme, prekratko je drze na ekranu, nis ne stignem procitat, jedva par imena, mislim kakve koristi onda od nje ako je vec daju ili javljanje one plavuse kratke kose(hhvacka) iz publike, katastrofa. Al to su sitnice, onaj brkic je najveci balvan i nemrem ga slusat, e to je vec krupnica Namigiva.

Inace je ok, nasi igraju jako dobro, zadovoljan sam videnim i ocekujem ih u polufinalu. Cool

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
17 godina
SP u rukometu

Kontam da su platili maaaaaaasne pare da mogu gurat mikrofon između igrača kad se dogovaraju s linom što će i kako će pod time outom.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
16 godina
neaktivan

Yoy, yoy... Gledam ja tekmu sinoć. Ona cura iz LGG reklame (svaaaaki da, svaki daaan, uzme žličicu jogurta na poslu) je išla s mnom u razred, a Mirko Alilović je stariji godinu dana od nas i išao je u razred do (išli smo u gimnaziju). Denis Buntić je par godina stariji i išao je u strukovnu školu, škola odmah do gimnazije. Svi smo iz Ljubuškog. I sjedim ja, gledam televiziju, njih 3 se mijenjaju. A ja? Piva ispred mene, stomak, ne bi bio podoban ni za crne kronike! Sramim se

Jer znanje treba da bude besplatno.
16 godina
Core2Duo2 kaže...
Armor kaže...

Vidimo se u Areni

DoslovnoNamigiva

TOOO Hrvastkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!       najbolji smoooo     kapa dolje
 Krivo si upotrijebio "doslovno".

"Doslovno" se koristi kad je nešto naizgled nespojivo, nezamislivo ili čak apsurdno. Naprimjer "doslovno ju je razvalio" kad aludiraš na onu ženu koja je umrla nakon sexa sa konjem koja je nakon toga umrla od komplikacije unutrašnjih organa. Ispričavam se što trenutno nisam mogao naći bolji primjer, ali ne brinite, nisam gledao to sranje.

Uglavnom, rukometaši dolaze u Arenu, a on ih ide gledati, i tu nije ništa nezamislivo.

Kakva tema za nabijanje postova. Najbolje da se otvori tema "Hrvatska je najbolja od svih država" i tamo svi izražu svoje domoljublje.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice