što je ovo dobra tema za nabijanje postova. srećom ja ju ne iskorištavam za to. mislim da mi je ovo tek 2. ili 3. post ovdje
kako smo rasturili španjolsku,stvarno... Pa mi(HRVATSKA) smo naj bolji,što se tiče rukometa,nogometa i nekih drugih sportova ...bit čemo u finalu 100%
Viva Hrvatska!!!
Ovo je pokazatelj naše moći-naravno uz publiku
Hrvatskaaaaaaaa!!!!!
Aliloviću kapa dolje!! Svima kapa dolje! Odlična igra
(ni suci im nisu uspjeli pomoći)
Hrvatskaaaaaaaa!!!!!
Aliloviću kapa dolje!! Svima kapa dolje! Odlična igra
(ni suci im nisu uspjeli pomoći)

Ljudi satrali smo ih, igramo fenomenalno, imamo ideje, obrana odlična, golmani također.
Kapa dolje svima, samo tako nastavite :)
Auuu danas smo ih razbili ... Golman je branio sve živo i zasluženo i dobio za igrač tekme...
Sad se odmorit i sutra u ovo vrijeme slavit da budemo prvi..
AJmo HRVATSKA ! ! ! lol..
Super pobjed!!! Igra fenomenalna, kretanje, Gavrilović se razbranio, Losert u pravom trenutku skinu sedam (kako kaže komentator sa RTL-a, (ne Brkić), šest) metara i sve super! BRAVO
P.S. Moram opet bacit pogled na Brkića (Tupi pogled). Hrvatska reprezentacija razvaljuje Španjolsku, euforija na terenu i među navijačima, a ON počne spominjat kako je Srbija izborila pobjedu i počne kalkulitrat njihovu poziciju!!!!!! Sreča tu je bio Vlado koji mu je reko, citiram: "Filipe pustimo sada srbiju, igra Hrvatska i to odlično"!!!!!!!!!!!!!!
Super pobjed!!! Igra fenomenalna, kretanje, Gavrilović se razbranio, Losert u pravom trenutku skinu sedam (kako kaže komentator sa RTL-a, (ne Brkić), šest) metara i sve super! BRAVO
P.S. Moram opet bacit pogled na Brkića (Tupi pogled). Hrvatska reprezentacija razvaljuje Španjolsku, euforija na terenu i među navijačima, a ON počne spominjat kako je Srbija izborila pobjedu i počne kalkulitrat njihovu poziciju!!!!!! Sreča tu je bio Vlado koji mu je reko, citiram: "Filipe pustimo sada srbiju, igra Hrvatska i to odlično"!!!!!!!!!!!!!!
....

što je ovo dobra tema za nabijanje postova
Tako se igra rukomet!!!!!!!
Pobjeda!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najbolji smo!!!! NAJBOLJI!!!! HRVATSKO, VOLIM TE!!!!
Bravo Hrvatska zgazili smo ih
jeeeeeeeej!! Zagreb, stižemo!!
jedino mi se gadi gledati prijenos na RTLu; ponajviše zbog komentatora - Šola je nabrijan ko da se nakljukao speeda, a onaj drugi nema pojima šta se događa
Puno suza je palo ali za naše!
Svaka čast kauboji!!!!
Vidimo se u Areni, svaka čast Splitu
Hrvatska je napokon 1
Vidimo se u Areni

Svaka ČAST dečkima!!!! U zadnje dvije utakmice su pokazali svijetu (DOSLOVNO) kako se igra rukomet!!! KAPA DOLE!!!! Izbacili smo španjolce, (to kažem jer da ih nismo onako ubili-dobili), možda bi i prošli dalje, ali nakon onog poraza moral im je pao jako nisko i odoše doma. Šveđani su kvotiarli kao najveće iznanađenje prvenstva i HRVATSKA je pokazala da ne želi nikakva iznaneđenja.
Svaka čast LINO, svaka čast IGRAČI, svaka čast PUBLIKA
Jeste li vidjeli ključnu ulogu Jakova Gojuna u zadnjem napadu prvog poluvremena?? Lino je stvarno čudo.....
a ćudo smo moćni ka budemo u finalu sigurno ćemo popušit ka obićno sto nan se dogodi
Sad stvarno i ja skidam kapu našim rukometašima. Impresivno je to da je Hrvatska kroz ovo prvenstvo bila vođena golovima mladih nada (Čupić, Duvnjak, Hrvatin) što nam garantira da ćemo i u budućnosti biti najveća sila u rukometu.
Uz to, dobili smo Švede s 4 golova razlike, što je isto tako impresivan rezultat. BRAVO NAŠI!!!
P.S. Koreja je dobila Španjolce i Koreja ide dalje... Ovo stvarno nisam očekivao...
Dobro rtl to odraduje, mislio sam da ce bit gore, iznenaden sam, iako ima nekoliko greskica, kao npr. kad prikazuju statistiku strijelaca nakon tekme, prekratko je drze na ekranu, nis ne stignem procitat, jedva par imena, mislim kakve koristi onda od nje ako je vec daju ili javljanje one plavuse kratke kose(hhvacka) iz publike, katastrofa. Al to su sitnice, onaj brkic je najveci balvan i nemrem ga slusat, e to je vec krupnica .
Inace je ok, nasi igraju jako dobro, zadovoljan sam videnim i ocekujem ih u polufinalu.
Kontam da su platili maaaaaaasne pare da mogu gurat mikrofon između igrača kad se dogovaraju s linom što će i kako će pod time outom.
Yoy, yoy... Gledam ja tekmu sinoć. Ona cura iz LGG reklame (svaaaaki da, svaki daaan, uzme žličicu jogurta na poslu) je išla s mnom u razred, a Mirko Alilović je stariji godinu dana od nas i išao je u razred do (išli smo u gimnaziju). Denis Buntić je par godina stariji i išao je u strukovnu školu, škola odmah do gimnazije. Svi smo iz Ljubuškog. I sjedim ja, gledam televiziju, njih 3 se mijenjaju. A ja? Piva ispred mene, stomak, ne bi bio podoban ni za crne kronike!
Vidimo se u Areni