to za kvarove znam iz pouzdanih razloga da je peugeot uvjerljivo najgori, pogotovo ta serija 7 (207, 307, 407 - za 607 ne znam). Ali svi ljudi koje ja znam, a imaju tu seriju nisu se pohvalili. Recimo jednom je prijatelju na 407 otiso program za brisace i morao je dat 700 € da bi to popravio. Prituzbe na nove opele ne dolaze, kao ni za skode. Na Renaultima popuca lak nakon 7 mj. i ne priznaju ga garancijom jer, kako kazu, "to nije mehanicko ostecenje". Dogadja se novim modelima Megane i Clio. I imaju plastine nosace motora (za ne povjerovat). Uglavnom, ako zelis skodu, naravno Octavia i Superb su odlicni modeli, sa razumnom cijenom. Superb je 170000 kn osn model, octavia naravno malo jeftinija. Da sebi kupujem, skupio bih 169000 kn i kupio Opel Insigniu, sama osnovna oprema nudi sve sto jednom autu treba (ESP, ASR, ABS, servo, BC, CD muziku, elektricne podizace svih stakala kao i aut. otvaranje gepeka, aut. klimu i jos mnogo opreme uz 1.6 ECOTEC 16V 85 kW XER uz potrosnju od 7.5 l)
Megan ili 308?
- poruka: 41
- |
- čitano: 25.029
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
nijedno ni drugo
gore od goreg
makar je sve super moožda prve dvije godine...možda i manje
u familiji se vozili francuzi nekih 5 godina (novi ne rabljeni) tak da znam kaj pričam...a i većina bi trebala znat na kaj mislim
kupi si opela ka oćeš jeftino održavat, kia, mazda, hyundai jeftini i pouzdani, honda i suzuki među skupljima...(malo precijenjeni jer za te pare kaj oni nude može se nać puno jeftinija i ništa lošija alternativa, ponekad i nenadano bolja)
Ja bi uzeo Renault. Jeftiniji je 10k kuna, ima najsigurnije aute na svijetu, a Renault i Peugeot su slične kvalitete što se tiče motora i mehanike.
Uz to, Megane izgleda puno opakije i više sportski...
Ja bi uzeo Renault. Jeftiniji je 10k kuna, ima najsigurnije aute na svijetu, a Renault i Peugeot su slične kvalitete što se tiče motora i mehanike.
honda civic, škoda octavia, mazda 3, subaru impreza... raspitaj se za cijene, sve je ista klasa.. imas google valjda :)
ma to je sve u redu
laguna je najsigurniji auto to je sigurno ( u francuskoj poslije citroena c5i c6)
picanta i ove prdeke male nemožemo uspoređivati...hehe
kaj je da je renault nije za duge staze...(ne duže od godine dana)
radije kupiš nekog s dalekog istoka za manje novaca i lakšeg za održavane s sigurnosti kakvu većina europskih nemaju i opremom koju daju samo da prodaju auto...
megane samo za šminku do druge registracije i onda PRODAJAAAAA!!!
al pošto pretpostavljam da se diže na kredit onda nema preajde ni prodaje...
osuđen si na automehaničara 5-7 godina
iskreno, ne bih niti jedno niti drugo, radije astru gtc za slican novac
iskreno, ne bih niti jedno niti drugo, radije astru gtc za slican novac

danas smo isli u kiu da vidimo SOUL!
auto je zakon!!! full oprema, 18" felge, aut. klima, ESP.....
narucili bi onda crni s crvenom unutrasnjosti, crnim alu felgama,i naljepnica "zmaj"...