Mazda CX5 G165 ili D150

poruka: 2
|
čitano: 157
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Mazda CX5 G165 ili D150

Biste li više preporučili G165 ili D150, oba automatska mjenjača? Govorim o rabljenoj, 2021.god. nadalje...

Kombinirana vožnja, čak više otvorene, pa mi je jasno da bi dizel bio bolja opcija, ali radi servisiranja, kvarova i sl. jel bolji benzinac?

Potrošnja mi nije presudna, litra gore dole mi je ok, pa čak ni snaga nešto naročito, ne vozim trke, ali kad zatreba volim da mogu prestići bez straha...

I koliko je koristan/beskoristan AWD?

12 godina
Re: Mazda CX5 G165 ili D150
chuckie kaže...

Biste li više preporučili G165 ili D150, oba automatska mjenjača? Govorim o rabljenoj, 2021.god. nadalje...

Kombinirana vožnja, čak više otvorene, pa mi je jasno da bi dizel bio bolja opcija, ali radi servisiranja, kvarova i sl. jel bolji benzinac?

Potrošnja mi nije presudna, litra gore dole mi je ok, pa čak ni snaga nešto naročito, ne vozim trke, ali kad zatreba volim da mogu prestići bez straha...

I koliko je koristan/beskoristan AWD?

Za mazdu bolje benzinca, dizeli su im bolji tih godina (nego prijasnjih) ali ja nebi riskirao... uostalom, i benzinac ce ti trosit manje na otvorenoj (nece trosit kao dizel ali nece nit daleko od njega), benzinac je provjeren i dobar.

Automatik koliko gledam je dobar, nema nekih kvarova koji iskacu iz mase...

AWD 98% ljudi ne treba, osim ak ides na takve terene/rute gdje bi ti AWD pomogao... i naravno zbog awd pogona ti je auto automatski tezi, pa samim time i trosi vise.

Kolko gledam na yt, 110km/h i na 2100rpma tak da bi oko te brzine trebala trosit nekakvih 6l, gradske 8+, autocesta ovisno ali vjerovatno isto oko 8, dizel bi na istim brzinama trosio oko litru manje...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice