Kupujem bicikl za sina

poruka: 6
|
čitano: 3.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Kupujem bicikl za sina

13-estogodišnjak, visok 175. Bicikl mu treba većinom za cestovnu i vožnju po makadamu te terensku vožnju.

Molio bih savjete a dobro bi došle i ponude, s tim da nisam Nadan Vidošević te tražim bicikl pouzdan, kvalitetan, siguran i po dobroj cijeni.

Hvala na svim savjetima jer o biciklima nemam pojma a ne bih mu želio kupiti neko sranje iz najbliže trgovine.

13 godina
Kupujem bicikl za sina

računaj na 2500-3000 kn za neki osnovni solidan MB, iako malo si fulao forum, preporučujem dropbike - eventualno za niže novce se može nabaviti i nešto polovno....

11 godina
Kupujem bicikl za sina

Pogledaj malo ovu temu, registriraj se i tamo postavi pitanje isto po uputama iz prvog posta i garantiram da će ti ekipa pomoći.

Moj savjet je, pošto kažeš da će ga koristiti i za cestovnu i za terensku vožnju, da ne uzimaš MTB, već neki cross. Prolistaj desetak zadnjih stranica ovoga što sam ti postao i vidjet ćeš neke savjete i preporuke, pa će ti biti jasnije sve.

10 godina
neaktivan
Re: Kupujem bicikl za sina

Puno hvala

14 godina

Ja san svom 13-togodišnjaku kupija ovu http://www.rog-joma.hr/bicikli_detalj.php?i=13245

Odlična za ludosti u njihovim godinama samo neka prova veličinu kod njih

10 godina
neaktivan

Kupio Felt QX80, 2012. Ipak smo se odlučili za trekking a ne MTB. Isproban, kao novi, račun i sve OK za 2150 kn.

Hvala svima na savjetima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice