Dali je tomos automatik moped ili bicikl s motorom zaključana tema

poruka: 42
|
čitano: 33.032
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dali je tomos automatik moped ili bicikl s mot

pa nemislim to voziti po cesti..koda oni znaju jeli ti električni ili benzinski i on nebi bio moped nego pomoćno pješačko sredstvo motorni romobil

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 21:20 (motori).
16 godina
motori kaže...

pa nemislim to voziti po cesti..koda oni znaju jeli ti električni ili benzinski i on nebi bio moped nego pomoćno pješačko sredstvo motorni romobil

Bio bi pomoćno pješačko sredstvo kada bi ga ti kupio kao takvog, a ne ga prerađivao.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

pa gdje ima za kupiti takav?

16 godina
neaktivan
Dali je tomos automatik moped ili bicikl s motorom

Daj lol'd , uzmi bicikl ili idi pješice -.-'

http://soksa.3dhr.net/
14 godina
neaktivan

Moram vidit još vidit.Bratić mi oće dat tomosa i sad neznam dal da kupim benzinski romodil ili tomosa?

14 godina
neaktivan
motori kaže...+

Moram vidit još vidit.Bratić mi oće dat tomosa i sad neznam dal da kupim benzinski romodil ili tomosa?

daj okani se corava posla kaj imas 13, 14 godina. Moja preporuka uzmi moped nek te uhvate dobit ces lijepu kaznu, s*ebat ces roditelje , i dobit ces odgodu polaganja. Bicikl je puno bolja opcija a ovo tipa roditelji koji ti opce dozvole vozit dok nemas vozacku di im je pamet? covjece makni se od tog vozit ces kad dode vrijeme, sad imas godina kolko imas i sad se nabrijavas na ekipu iz kvartu uuu imaju skutere mopede da se vozimo... covjece o glupsotima i najnebitnijim stvarima mislis.

15 godina
Dali je tomos automatik moped ili bicikl s motorom

Kupi neki bicikl i vozi. Kada dođe vrijeme, položi za motor i kupi neki "normalan" motor.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 12:15 (dv14).
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Kupi neki bicikl i vozi. Kada dođe vrijeme, položi za motor i kupi neki "normalan" motor.

ja imam 17 i pol i grizla me savjest i nagovorio starog da kupimo, naravno motor nikakv moped, to je smece. Uzeli smo zogshena zsm gy2 i prezadvoljan vozio sam ga po polju jer iza kuce je fkt ogromno polje i prezadovoljan sam, nisam opce imao zelju za otic na cestu a i previse se drzim tih zakona jer nevolim imat problema s policijom.

14 godina
neaktivan

Pitao sam u HAK-u i kažu da se sa 14 godina može polagati za moped.

17 godina
neaktivan
motori kaže...

Preporučam ti visokokvalitetne šlape.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice