Bojanje Baotiana

poruka: 14
|
čitano: 3.037
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Bojanje Baotiana

Ljudi imam Baotiana i sad bi ga trebalo obojati. Kad je kupljen bio je crvene boje, pa je prefarban u crni i sad bi ga ponovno bojao.

Dakle može mi netko reći korak po korak što trebam raditi. Što prvo drugo i po mogućnosti koliko svaki od tih sprejeva, lakova... košta.

Bojao bi ga u crnu i bijelu.

Hvala.

17 godina
Bojanje Baotiana

Još jedna reinkarnacija mate {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Bojanje Baotiana

Nah, prvo ga clock-aj pa tek kasnije farbaj.

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
13 godina
neaktivan
Bojanje Baotiana

Hvala vam, ali imali tko ko će to detaljnije objasniti.

16 godina
neaktivan
Bojanje Baotiana

Ovo me lagano počinje podsjećati na one scene iz Asterixa i Obelixa, kada Obelix hoće više puta piti napitak zaredom pa dolazi dolazi u raznim kostimima, pretvara se i na kraju ga uvijek skuže.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan
Re: Bojanje Baotiana
Mato je iz Ivanovca, ovaj je iz Benkovca. Hmmm...
17 godina
Medikus kaže...
Mato je iz Ivanovca, ovaj je iz Benkovca. Hmmm...

možda se čovjek odeselio... {#}

13 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ovo me lagano počinje podsjećati na one scene iz Asterixa i Obelixa, kada Obelix hoće više puta piti napitak zaredom pa dolazi dolazi u raznim kostimima, pretvara se i na kraju ga uvijek skuže.

Što bi ovo trebalo značit.

P.s. ima li tko.

16 godina
Bojanje Baotiana

Po tvome pitanju rekao bi da nisi nikada ofarbao bicikl, a o mopedu da ne govorimo, zato zašto to nebi prepustio nekome profesionalnijem?

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
Bojanje Baotiana

Dajte nemojte zaj.... čovjeka, pomozite mu ako znate pa taman i da je reinkarnacija Mate.

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
13 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Po tvome pitanju rekao bi da nisi nikada ofarbao bicikl, a o mopedu da ne govorimo, zato zašto to nebi prepustio nekome profesionalnijem?

Nisam farbao biciklu, jer bi ju uvijek kupio u boji koja mi se sviđa. Biciklu najčešće farbaju kad je ukradu.

To što neću pustit profesionalcu je moja stvar. On će mi uzet duplo više nego što bi me koštalo kad bi ja bojao, a ko mi može garantirati da će on napraviti bolje od mene, ako mi netko kaže korak po korak što treba činiti. Uostalom lakše će mi biti kad ja napravim nešto što mi se nesviđa, nego kad on napravi.

14 godina
neaktivan
Duje wii kaže...
thuglife kaže...

Što bi ovo trebalo značit.

P.s. ima li tko.

Jedan stari član sa foruma koji se nerijetko vraćao sa lažnim accountovima i blesavim temama.

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 16:34 (mate960).
13 godina
odjavljen
Bojanje Baotiana

a ja mislim da netko tu pokusava bit fake mato 

http://x264blog.org/
16 godina
Duje wii kaže...
xxxxx kaže...

Nisam farbao biciklu, jer bi ju uvijek kupio u boji koja mi se sviđa. Biciklu najčešće farbaju kad je ukradu.

To što neću pustit profesionalcu je moja stvar. On će mi uzet duplo više nego što bi me koštalo kad bi ja bojao, a ko mi može garantirati da će on napraviti bolje od mene, ako mi netko kaže korak po korak što treba činiti. Uostalom lakše će mi biti kad ja napravim nešto što mi se nesviđa, nego kad on napravi.

Za ovo podebljano mogu samo reći lol, Farbao sam bar 15-ak puta svoj bicikl, neznam odakle ti ovo razmišljanje da se farbaju samo ukradeni bicikli ali ok, može da ti svog opasno čuvaš i da ga nikada nisi oštetio ali ja sam svog stalno dotjerivao i slično

Druga stvar je to da ti prvo farbanje nikada neće dobro ispasti, jbg nemožeš biti u nečemu dobar dok se ne uvježbaš, tako da ti na kraju može skuplje izaći što budeš sam sebi farbao i prepravljao koliko već puta trebadneš i opet ti lošije ispadne nego da ti to odradi netko tko se s time bavi.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice