Auto nece upalit?

poruka: 35
|
čitano: 38.246
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Auto nece upalit?
Softwer kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
Jel ti to nas trollaš???

Out of here...

Ljudi problem rijesen evo automehanicar me sad zvao...Problem je bio sto  je neki "Leptir" u karburatoru zapekao....I previse mu je benzina slao i nije htio na kljuc palit.....HVALA VAM....

RuskeGTT kaže...

a gdje ti vidis da je rijesio? a i ako je rijesio, zasto se onda dalje komentira? sta ja nesmijem komentirati? isuse, chill

Evo u gornjem postu...istom onom u kojem je prvi put spomenuo karburator...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 19:42 (miki1981).
8 godina
neaktivan
Re: Auto nece upalit?
ljudi imam problem nadam se da mi bute pomogli znaci nedavno sam kupio auto seat cordoba 1.6 bezinac 1998 godiste lik od kojeg sam kupil menjao je kotakt bravu ali kupijo zamjensku i sada nije pasao citac koda gore pa je samo kod izolirao za citac i auto je palio do danas.danas ga probam upalit nece samo vergla i nece upalit koda iskre ne dobi a na displeju mi se pojavi kad dam kotakt in02 ocigledno greska koda kako sad da to popravim ili resetiram
15 godina
Re: Auto nece upalit?

Bolje zaljepi ključ na transponder ne može očitat vjerojatno se ključ odlijepio.

13 godina
Auto nece upalit?

Da vjerojatno je transponder u pitanju. Ta greska ti oznacava interval servisa. Ponistava se tako da kada udes u auto drzis tipku odometra i daš kontakt i cekas par sekundi dok se ne pojave tri crtice. Poslije toga tipkama za sat resetiras. Tako otprilike nekako ako se sjecam,davno je to bilo..imas u uputstvima od auta..

7 godina
neaktivan
kombi nece da pali

Imam problem s kombijom majstori nemogu da mi otkriju sta je u pitanju.ovako kombi je lt 28 95 godiste desilo mi je se da je se samo ugasio i onda tesko alnasuje i nemoze da pali skroz tesko okrece i skripuce nesto alnaser dobar akumulator nov.neznam sta da radim neki mi kazu da bih moglo biti da je leteci lezaj podletio jedan pod drugi molim pomoc hvala 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice