Auto nece upalit?

poruka: 35
|
čitano: 38.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Auto nece upalit?

Ljudi pomozite....Auto mi nece upalit........ Samo na guranje.....Pomozite stari ce me ubit.....

Softwer
17 godina
neaktivan
RE: Auto nece upalit?
Kako lijepo :)

puno informacija si dao... :)

što si shebo akumulator? ili... 500 razloga moze biti...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
Softwer kaže...

Ljudi pomozite....Auto mi nece upalit........ Samo na guranje.....Pomozite stari ce me ubit.....

Ako pali samo na guranje onda samo akumulator može bit?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 17:55 (Anti-fa).
15 godina
Auto nece upalit?

Može bit akumulator, pumpa za gorivo, alnaser, ako je dizel onda je možda grijač krepo....

kao što EP kaže ima 500 razloga zašto eće upalit

Avatar ready.....Clear a path | http://www.youtube.com/watch?v=YlSyJadcQFU
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

Ma vergla on samo nece upalit....Na guranje upali iz prve 3 puta sam ga vozio na servis i automehanicar kaze evo ga....Za 2 dana ista situacija ja stvarno vise neznam tko je tu lud...Molim vas pomozite auto nije moje vec od mog starog...Dao mi je 20 dana roka da to sredim.....Auto je Audi A4.....

Softwer
15 godina
Softwer kaže...

Ma vergla on samo nece upalit....Na guranje upali iz prve 3 puta sam ga vozio na servis i automehanicar kaze evo ga....Za 2 dana ista situacija ja stvarno vise neznam tko je tu lud...Molim vas pomozite auto nije moje vec od mog starog...Dao mi je 20 dana roka da to sredim.....Auto je Audi A4.....

dizel ili benzin

15 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Ako neče upalit, možda je aukumulator ispražnjen, pa treba napunit. Sada dolazi hladnija dani a kod hladnoće gube kapaciteti u akumulatoru. Probaj malo drmat kabel pa negdje nema dobar spoj pa onda probaš upalit.

Nenad
16 godina
Auto nece upalit?

Benzin...

Softwer
16 godina
Nello kaže...
Softwer kaže...

Ako neče upalit, možda je aukumulator ispražnjen, pa treba napunit. Sada dolazi hladnija dani a kod hladnoće gube kapaciteti u akumulatoru. Probaj malo drmat kabel pa negdje nema dobar spoj pa onda probaš upalit.

Do akumulatora nije sve sam pregledo....Ja neznak koji mu je hurac vise....

Softwer
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 17:59 (Softwer).
17 godina
neaktivan
Jel ti to nas trollaš???

Out of here...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
Softwer kaže...
Nello kaže...
Softwer kaže...

Nevjerujem da tu išta možeš napravit,vozi to na servis i kaži im da naprave kako spada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 18:01 (Anti-fa).
15 godina
Auto nece upalit?

provjeri svjećice....možda su prljave pa ne daju dovoljno iskre

15 godina
Softwer kaže...
Nello kaže...
Softwer kaže...

Imao frend tako isti problem, nakon ne znam više koliko posjeta servisima, od ovlaštenih preko sivih, na kraju došli do zaključka da mu nešto sa bravom nije valjalo...ne bravom na vratima, nego onom na kojoj se pali motor.

16 godina
Jel ti to nas trollaš???

Out of here...

Ljudi problem rijesen evo automehanicar me sad zvao...Problem je bio sto  je neki "Leptir" u karburatoru zapekao....I previse mu je benzina slao i nije htio na kljuc palit.....HVALA VAM....

Softwer
15 godina
Softwer kaže...
Jel ti to nas trollaš???

Out of here...

Ljudi problem rijesen evo automehanicar me sad zvao...Problem je bio sto  je neki "Leptir" u karburatoru zapekao....I previse mu je benzina slao i nije htio na kljuc palit.....HVALA VAM....

Pa šta ima A4 na karburator???

To tebe netko nešto mulja, A4 niti jedan nije imao karburator.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 18:12 (miki1981).
16 godina
neaktivan
Auto nece upalit?
wtf???
Jahao sam pješice.
16 godina
neaktivan
Auto nece upalit?

Jedan informatički: jesi probao izać i onda opet uć unutra? =)

Can't find a better Jam!
15 godina
moderator
Softwer kaže...

al ga i ti kenjaš...karburator???

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
14 godina
Auto nece upalit?
karburator ilitiga fergazer...mjesa gorivo i zrak
15 godina
Shaka111 kaže...
karburator ilitiga fergazer...mjesa gorivo i zrak

ma sve je to točno, ali A4 ga nema.

16 godina
Auto nece upalit?

Hebem ti boga i automehanicara i auto i sve od neba do zemlje ja vise neznam jel mene netk ostvarni zahebava,.....Majkemi uzecu AK-47 ubicu nekog......I ja sad znam da ga nema jer ste mi rekli....Al kunem vam se tako mi covjek reko....A vi mozete sad rec sta ocete....Ja ljudi nemam rijeci....

Softwer
15 godina
Softwer kaže...

Hebem ti boga i automehanicara i auto i sve od neba do zemlje ja vise neznam jel mene netk ostvarni zahebava,.....Majkemi uzecu AK-47 ubicu nekog......I ja sad znam da ga nema jer ste mi rekli....Al kunem vam se tako mi covjek reko....A vi mozete sad rec sta ocete....Ja ljudi nemam rijeci....

Pa ja sam samo pretpostavljao, ali nisam bio 100% siguran, nego recimo 85%, i malo pročačkao po netu i gdje god sam našao piše da je samo injection motor...e sad, eventualno još da mi kažeš koje je godište taj tvoj?

A i vjerujem da je tako lik rekao...pa on je automehaničar...ima li neki koji ne laže{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 18:33 (miki1981).
16 godina
neaktivan
Auto nece upalit?
Audi ima tzv."LEPTIR"koji mu regulira dotok goriva ali karburator nema možda se zabunio
16 godina
miki1981 kaže...
Softwer kaže...

Pa ja sam samo pretpostavljao, ali nisam bio 100% siguran, nego recimo 85%, i malo pročačkao po netu i gdje god sam našao piše da je samo injection motor...e sad, eventualno još da mi kažeš koje je godište taj tvoj?

A i vjerujem da je tako lik rekao...pa on je automehaničar...ima li neki koji ne laže{#}

Auto je godiste 2004.

Softwer
15 godina
Softwer kaže...
miki1981 kaže...
Softwer kaže...

Auto je godiste 2004.

AHHHHHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA{#}{#}{#}{#}{#}

ma kakav karburator, pa koji lik je to rekao????? Ja samo nisam bio siguran da li su one prve serije iz 1994 imale možda možda karb, ali ovo dalje...no comment

16 godina
CANABIS kaže...
Audi ima tzv."LEPTIR"koji mu regulira dotok goriva ali karburator nema možda se zabunio

Mozda je to covjek mislio a rekao pogresno...

Softwer
15 godina
Softwer kaže...
CANABIS kaže...

Mozda je to covjek mislio a rekao pogresno...

Ako nema karba nema ni leptira u tom smislu...to je kod injektora sve skupa malo drukčije, pogotovo kod ovih novijih.

Možda je on mislio jedno a rekao drugo, ne kažem, ali u svakom slučaju rekao je skroz krivo.

15 godina
Auto nece upalit?

hahahahah, evo prodam ti moj karburator sa renoa 5 pa ces vidjet kako pali!

isuse da karburator...daj stvarno provjeri svjecice i kablove, mozda ti se buzir nategnuo negdje pa vlaga ude i shebe sve zivo...a mogao bi i amburator staviti na tester cisto da vidis u kom stanju je...

15 godina
RuskeGTT kaže...

isuse da karburator...daj stvarno provjeri svjecice i kablove, mozda ti se buzir nategnuo negdje pa vlaga ude i shebe sve zivo...a mogao bi i amburator staviti na tester cisto da vidis u kom stanju je...

jel ti ikad čitaš postove, ili samo svaki 5-ti koij ti zapne za oko, kad god vidim neki "padobranac" komentar to si često ti.

Fino piše da je problem riješen kod mehaničara...nije toliko bitno što je mehaničar rekao ako je problem riješio, naravno pod uvjetom da ga nije izuo sa računom. Možda je mehaničar pokušao čim jednostavnije njemu objasnit pa je rekao tako kako je rekao...a možda su se i krivo razumijeli, ali poanta je da je problem izgleda riješen.

15 godina
miki1981 kaže...
RuskeGTT kaže...

jel ti ikad čitaš postove, ili samo svaki 5-ti koij ti zapne za oko, kad god vidim neki "padobranac" komentar to si često ti.

Fino piše da je problem riješen kod mehaničara...nije toliko bitno što je mehaničar rekao ako je problem riješio, naravno pod uvjetom da ga nije izuo sa računom. Možda je mehaničar pokušao čim jednostavnije njemu objasnit pa je rekao tako kako je rekao...a možda su se i krivo razumijeli, ali poanta je da je problem izgleda riješen.

a gdje ti vidis da je rijesio? a i ako je rijesio, zasto se onda dalje komentira? sta ja nesmijem komentirati? isuse, chill

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice