Pozdrav, planiram kupiti Škodu Superb 2014. godinu koja ima Bi - xenon + LED prednja svjetla (tako mi je barem vlasnik rekao). Kamenčić je doletio u plastiku koja je napukla i sad se far rosi i magli iznutra. Da li se može kupiti samo ta vanjska plastika ili je potrebno mijenjati cijeli far? Hvala.
Auti - ultimativna tema
- poruka: 78.431
- |
- čitano: 15.694.499
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Pitaj u Lumen lens ali nece biti jeftino.
Pozdrav, planiram kupiti Škodu Superb 2014. godinu koja ima Bi - xenon + LED prednja svjetla (tako mi je barem vlasnik rekao). Kamenčić je doletio u plastiku koja je napukla i sad se far rosi i magli iznutra. Da li se može kupiti samo ta vanjska plastika ili je potrebno mijenjati cijeli far? Hvala.
Led xenon farovi na FB potraži. Oko ZG su negdje ili sami ZG, rade to sve.
Pitaj u Lumen lens ali nece biti jeftino.
Ljudi ih hvale, imaju cak i visoku ocjenu na gugletu, ali u mom iskustvu su bili netransparentni i skupi.
Rekli mi da moraju skidat cijelu masku da dodju do fara, tako da ima posla bla bla.
Nakon par mjeseci idem probat skinut, kad gledam i ne vjerujem da se skine na 2 sarafa sve.
Plus je sto mogu zavrsit sve oko farova, samo to rade, i ako dodje pokvareno, vratit ce se popravljeno. Komunikacija, organizacija odlicna.
Zanima me proces povrata poreza na kupnju novog auta iz Slovenije.
Na računu je iskazan njihov PDV (DDV) od 22%. Na HR carini predan je NPS obrazac i bit će obračunat (uz PPMV i gospodarenje otpadom) HR PDV od 25%.
Zna li netko kako do povrata Slovenskog PDV-a kao fizička osoba?
odes u auto kucu da ti naprave povrat?
sa potvrdom da si platio hrv 25
Lageros ima novo u poduni te plastike
Ima li lageros negdje online ponudu dijelova ili se može samo u poslovnici kupiti?

Ima li lageros negdje online ponudu dijelova ili se može samo u poslovnici kupiti?
Moš nazvati pa naručiti, nema online ponude
I to je najbolje tako, auto krešo i sl. često nude pogrešne dijelove i nema detaljnije provjere je li nešto odgovara tvom vozilu
Mozes se javit na mail, samo pošalji broj šasije.
lageros1@lageros.hr