Zašto ljudi danas tako briju na povišene aute? Imam osjećaj da svi traže nekog SUV-a? Više ljudima s djetetom nije dovoljan normalan hatchback ili?
Vecini je razlog lakse ulazenje i izlazenje, je istina ali po meni glupa istina, jer ti isti ljudi ulaze i izlaze iz tog istog SUVa 2x na dan (ak je i dan, SUVovi se tak manje voze tak da svaki 2-3 dan), i nema veze sta tipa trosi litru vise od tipa HBa ili Sedana i sto se u zavoju osjecas kao na brodu...
Da isto napomenem, imao sam i ja donedavno SUVa i to cak 2 sa 1.6 iDTECom, bilo je ok dok nisi sjeo u nekog HBa, sad kad je dosao HB Civic sa istim motorom ono, preporod em sto se tice potrosnje (SUV nonstop preko 6.5l, ovaj sad stoji na 4.9l) i voznje...

Doslovno jedino on fali
Ja sam tip kojemu stoji klima upaljena non stop. Taj siber nikad nisam koristio niti mi je nesto napet, mozda kad odem u svate pa ako bude zastava vijorila uz hitove Maje Suput

Slazem se s kolegom, bezobrazno i glupo i ne da mi se ne svida, nego jednostavno NE VOLIM kad citam malo duzi oglas, sve mi bude okej i onda mi u zadnje dvije recenice napise Cijena sa davanjem toliko i toliko. Ili jos jaca fora, OVO JE CIJENA BEZ FELGI, SA FELGAMA 1000 EURA SKUPLJE... Isto tako sto se tice Facebook Marketplacea, kad stave cijenu 1 euro dode mi da izadem iz te grupe, kad ne napisu kilometrazu... Mislim zasto to skrivas? Znas da ce mi to bit prvo pitanje koje cu ti postavit. Katastrofa ovi nasi ''prodavaci'' i auto dileri.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)