Sve je to meni jasno. Ali to sam znaš ti. Kod renola te lampice su normalna stvar jer im je struja za nobelovu nagradu nesposobnosti. Ja isto puno ulažem u auto i stavljam samo najbolje, svjestan sam toga da to neću nikada moći vratit nazad al zato znam kaj imam. Tak da ili ga još vozi ili se pomiri s time pa ga prodaj.
Ali kuzis sto me sada hebe... jel ulozit za porpavak nekih tih sitnica sto bi me kostalo jos koju tisucicu ili ipak prodati u ovom stanju pa za kolko ode, ode...
+ dodatno zena hoce neki manji auto da moze odfurat klince ili starije kad mene nema itd... nece vozit ovaj karavan a mene hebe to sto znam ako prodam ovog i kupim neko tak jeftino manje vozilo da cu mozda naletjet na jos 20 puta gore vozilo tj siguran sam jer ovaj auto bar znam sto valja a sto ne valja i niko me nece zvat za par dana da mi hebe mater sto ovo sto ono...
Kužim ja to sve ... moraš biti svjestan kad kupiš i najbolji od ponuđenog da ćeš u njega morat odmah nešto uložit. To ti je tak kod rabljenih ...
Sve to ovisi. Ja sam u svoj rabljeni u godinu dana uložio samo u kupovinu par mrežica za stvari po gepeku. Čovjek koji je prije par mjeseci kupio moj stari auto za 10x manju cifru također nije ništa uložio. Šogor koji je kupio rabljeni auto još 5x skuplji od mojeg također ništa nije dodatno uložio. Širok raspon cijena i godišta. 2006.(135000km), 2015.(100000 km), 2019.(14000 km). Sve ovisi o tome od koga kupuješ.