Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.001
|
čitano: 16.474.149
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Auti - ultimativna tema
RuskeGTT kaže...

oprao auto iznutra i izvana i navidao gore Cool Blue Boost 80W

Te žarulje nisu road legal.

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

@karlek nažalost nisi imao teoretske šanse :D

@om cmax me vjerno služil. a focus ovak i onak bude kod mene max jos dvije i pol godine. tak da mi se bas fucka. to bude auto di ce se minimalno ulagat. sam da se kutura. btw nece bit problema jer je turbina nova i imam jos o ho ho garancije na nju. a napravio sam 9tkm odkad sam rjesio problem tak da sumnjam da ih bude jos. sita nema. a dpf i egr se maknu za 2 sata. to me ne dira...

Lord_Marko  kad budeš u Zagrebu, javi se! Isto imam MK2.5 Focusa s 1.6 TDCI motorm ali EGR/DPF maknuti :)
Baš me zanima kolika je razlika s ostavljenim EGR-om i DPF-om..

EUNE: 321Zdravko
15 godina
neaktivan

Sad sam pogledao modele, bio je onaj iz 2013.

To sto mi je krivo rekao ne pobija cinjenicu da ta dva auta izgledaju potpuno isto. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
Auti - ultimativna tema

Osim kaj je A3 kompakt a A4 limuzina... ali da inače su isti auti.  

14 godina
mystik kaže...

Znači, ne da '11 A4 i '14  A3 nisu slični, nego je prednji kraj toliko različit između pre i post '12 da je ignorantno reći da su isti.

Identični su, razlika u faru i krom liniji oko prednje maske.

15 godina
neaktivan

Moj A3 je bio limuzinski, ali ja pričam o dizajnu prednjeg kraja.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

još mjesec dana i ode moja ljepotica..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
Auti - ultimativna tema

Kaj si ju prodal? Koji je motor unutra?

PSN:Tomislav025
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

da, frendu.. bude ju dobio početkom 12-og mj.

2.0 motor, 133ks..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 16:18 (nine).
15 godina
chutac kaže...

Sad sam pogledao modele, bio je onaj iz 2013.

To sto mi je krivo rekao ne pobija cinjenicu da ta dva auta izgledaju potpuno isto. 

Na kraju će ispast da čovjek ni ne zna koji auto vozi, a kamoli godište auta.

ivanzu kaže...
mystik kaže...

Znači, ne da '11 A4 i '14  A3 nisu slični, nego je prednji kraj toliko različit između pre i post '12 da je ignorantno reći da su isti.

Identični su, razlika u faru i krom liniji oko prednje maske.

Onda je svaki auto isti. Jer je uglavnom razlika u faru i liniji oko prednje maske. Jbt, šta ljudi neće sve izmisliti samo da bi posrali nešto što si ne mogu priuštiti.

15 godina
neaktivan

Nije njegov, on je električar, a ja sam došao kod njega.

14 godina
mystik kaže...

Onda je svaki auto isti. Jer je uglavnom razlika u faru i liniji oko prednje maske. Jbt, šta ljudi neće sve izmisliti samo da bi posrali nešto što si ne mogu priuštiti.

Samo VAG.

15 godina
Karlek_19 kaže...
RuskeGTT kaže...

oprao auto iznutra i izvana i navidao gore Cool Blue Boost 80W

Te žarulje nisu road legal.

a sta je road legal na mom monovolumenu :D ?

nine kaže...

još mjesec dana i ode moj H-RV..

ispravljeno :D

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

bok,

imate za preporuciti mozda neki webshop za felge? na prvom sam davno uzeo msw19 za zimske gume u vulkalu sad vi za drugo auto narucio msw85 za zimske (deklarirane su za zimu)

vulkal na netu ima ocajnu ponudu, koliko vidim ove koje trazim ima samo alufelge webshop

nesto mozda u eu?

CARPE DIEM
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

a sta je road legal na mom monovolumenu :D ?

7 sjedala?

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

znaci da rezimiramo:

ako si sef ili direktor = svabo

ako si automehanicar = alfa

ako si gej menadzer = ferrari

ako si elektricar = francuz

ako si milijarder = bentley

ako si guzonjin sin = aston martin

ako si informaticar = korejac

ako si zensko = fiat

ako si rough boy = amerikanac

ako si nastran = skandinavac

ako jos drkas 5 puta dnevno = japanac

ako si vozac = scania ili man

to bi otprilike bilo to :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.11.2017 20:43 (Gorstak79).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ima netko iskustva sa izbacivanjem srednjeg lonca?

15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ima netko iskustva sa izbacivanjem srednjeg lonca?

Isti ti vrag sa njim i bez njega, da ti odma kažem, neki puntaći ti imaju dva lonca, neki imaju jedan lonac, serijski, tako su ugrađivali u neke dva, a u neke jedan, isto se čuje, isti motor, ista oprema, sve isto...

Ja na svome imam jedan lonac, a imam i dosta mijesta ispod za dva, imam predviđene nosaće za srednji, al tvornički nije bilo srednjeg...

Ma izbaci srednji lonac, weight reduction ftw

14 godina
mystik kaže...

Nije da se to sere po autima koji se ne mogu priustit nego je to najprisutnije kod premium Njemaca. Po meni je u tome danas najgori Mercedes, C, E, S klasa svi isti, razlika u duzini. A nisu ni Audi i Mercedes puno bolji.

10 godina
neaktivan

Nisam mislio koji uzeti nego je početno pitanje bilo šta je isplatijevije održvati Benzin ili Diesel?pa me neki lik pitao na koje benzin motore mislim

14 godina
Auti - ultimativna tema

Benzin

13 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Ja sam se odlučio nagodinu vjerojatno prodati Cruze i uzeti Kiu Ceed SW 1.4 benzin, ima tko kakva iskustva s njom ? Mislim novu  u salonu uzimati.

15 godina
gamer34 kaže...

Nije da se to sere po autima koji se ne mogu priustit nego je to najprisutnije kod premium Njemaca. Po meni je u tome danas najgori Mercedes, C, E, S klasa svi isti, razlika u duzini. A nisu ni Audi i Mercedes puno bolji.

2. bold, valjda BMW?

Ne, lik se direktno sprdao s dizajnerima Audia, jer on faca nije uspio razlikovati 2 modela različitih godišta.

Što se tiče dizajna uopće nije upitno da njemački premium proizvođači nastoje unificirati sve proizvode kako bi bili što prepoznatljiviji. Već sam jednom davno ovdje objašnjavao koji je cilj takvog pristupa, a baš je jako izraženo kod njemaca, što se tiče autoindustrije. Kao što je i u mobilnoj industriji sasvim normalno da je iphone svake godine minimalna promjena dizajna prethodne, galaxy s isto svake godine minimalna promjena, kao što je normalno da neki samsung od 1500kn izgleda slično ko i flagship galaxy od 7-8k kn, kao što su Xperie slične. 

I ostatak proizvođača se trudi unificirati što više, Hyundai/Kia, Toyota, Mazda, ak pogledaš Dodge može se primjetiti da se trude napraviti prepoznatljiv izgled bez obzira na prilično nezahvalnu gamu za takvo nešto. Razlike u samoj ideji recimo Chargera i Challengera, pa onda razlika njih naspram Duranga. Ili pogledati malo non-de premiume, poput Infinitija, Jaguara. Range Rover? Doslovce nemoguće sprijeda raspoznati.
Mislim, nek si pogleda u svoju ljubljenu firmu. Jbt, DS isti od onog najmanjeg prdekala do onog najvećeg SUV/monovolumena čega već. Naravno, obični Citroeni se baš i ne mogu unificirati, jer ko da je svakog pravila druga firma. Pa nemaju zajedničku točku na sebi. Makni im znak i pitaj ljude kaj je to za auto, pol ih neće znat. Tj. vjerojatno bi pogodili. Nemoguće je napraviti nešto približno ružno. Pogotovo nešto poput onih kaktusa. 

Uglavnom, cijeli problem je u tome što određeni ljudi ovdje moraju k*njat po bilo čemu iz VAG grupacije. Nije bitno jel ima smisla, jel uopće istina, ali glavno da se s*re. 

12 godina
neaktivan
ahahahahah slika je vrh :D nhf
daj napravi jednu za alfu da nazivciram frenda haha
14 godina
Auti - ultimativna tema

Postoji dobro odradena unifikacija npr. Mercedes, a postoji i loša npr  Audi svaki isti samo širi ili veći.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 23:03 (ivanzu).
15 godina
Auti - ultimativna tema

Nisam ja napravio sliku, naletio na forumu na to. Baš pasalo za raspravu.

Ali imaš na meme generatoru template pa si upiši tekst kakav hoćeš.  I ne zaboravi shareat.

EDIT: S obzirom da si taman uletio ispred posta, aj onda ti pametni objasni nama tupsonima koja je dobro odrađena unifikacija. Jer koliko vidim, onda ni Jaguar, ni Infiniti, ni Land Rover nisu odradili dobru unifikaciju, Mercedes i BMW također, Porsche da ne pričamo uopće jel. Volvo se isto onda nema čime pohvaliti, pa ajde daj ti nas prosvjetli ivane. Pa onda lijepo daj proizvođača koji je to odradio "dobro", da je dizajn jedinstven kroz cijelu gamu vozila i nabroji detalje po kojima možeš raspoznati svaki model ako ih gledaš samo i isključivo s prednje strane. Naravno, očekujem da mi u tom slučaju ne kažeš, logično da je ovo drugi/veći model jer je širi/viši, nego stvari koje jedinstveno razlikuju modele.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 23:11 (mystik).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

U mojoj glavi proizvođač čiji auti izgledaju identičko kroz cijelu gamu je proizvođač koji ima loš dizajnerski odjel.

Naveo si iPhone, njega se sprdalo što ima uvijek isti dizajn, a najednom je to fora. U čemu je fora da proizvodi izgledaju i-den-ti-čno. Treba imati jedan element za prepoznavanje, ne jedan dizajn za prepoznavanje.
BMW je imao bubrege, Mercedes četvrtastu rešetku sa nišanom, Audi predimenzioniranu rešetku, ...

Prije je recimo VW bio ismijavan jer su svi auti dizajnom identični, zašto je to danas pozitivno?

Pa valjda je svrha različitih modela da budu različiti, ne da svi isto izgledaju. Izađe novi model i izgleda isto kao stari, samo sa dvije nove linije. Audiji unazad 10 godina svi izgledaju isto, jedina značajna promjena je bila uvođenje LED traka za dnevna svjetla. Ti se sprdaj sa Citroenom, ali oni bar imaju faze. Novi C3 je potpuno drugačiji od starog. Faza u kojoj je moj VTS, svi izgledaju slično, dalje je moj c4, svi izgledaju slično, ali drugačije od prethodne faze, tako i sada sa trenutnom fazom.

Evo, ti zakopaj salon Citroena, ali usporedi tri generacije auta.

No to nije bitno, bitno je da se uopće ne trude dizajnirati auto.
BMW to radi. Pogle seriju 5. E39, E60 i F10, svaki izgleda drugačije. Trude se, probavaju nešto novo.

Hyundai, usporedi novi i30 i prošli. Usporedi prethodnu Mazdu 3 i novu.

Jedino audi ima istu šablonu, samo malo šilji ćoškove.

E, i ja ovdje ne pričam o "ljepoti", pričam o razlikama između generacija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 23:45 (chutac).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Velika većina proizvođača ima identičan prednii kraj ali im se ipak drugi dijelovi auta razlikuju, dok ja ne vidim razliku između A3 Sedan i A4 osim u veličini.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

o čemu pričamo, pa audi je jedini koji je uspio prodati isti auto pod 2 različita naziva 

imamo audi 100 (c4) 1990-1994., pa onda audi a6 (c4) 1994-1997..

16 godina
nine kaže...

o čemu pričamo, pa audi je jedini koji je uspio prodati isti auto pod 2 različita naziva 

imamo audi 100 (c4) 1990-1994., pa onda audi a6 (c4) 1994-1997..

Sad ti opet gluposti pricas, drugi su farovi 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice