Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.493.848
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
thedream kaže...

Prodati će ga jedino kolegi sa Honda ili nekog drugog japanac foruma.. Sav trud i lovu koju je skucao u auto pokušava vratiti kroz cijenu, ali najčešće kupca za to boli dupe. Osim Hondaša, njima je to super.. Sve bi naplatili.

Da previše traži, istina, al da je za ukras, pa i nije baš

To je ona vrsta autića koje ne primjetiš po gradu, a kad mu ne uspiješ pobjeć, onda se čudiš

Evo nečiji komentar i komentar vlasnika

Na žalost istina, kolko god čovjek uložio love u neki auto i kolko god taj auto bio dobro sređen, nikada neće tu lovu dobit natrag, tako da treba računati da se kod takvih projekata već u startu na gubitku...

14 godina
Auti - ultimativna tema

Samo u oldtimere i youngtimere se isplati ulagati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2017 17:23 (ivanzu).
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

ima puno toga na ovon svitu u sto se ne isplati ulagati pa to ljudi i dalje cine...razlog je gust i cinjenica da su u mogucnosti to ciniti...ja sam uvjeren da liku fali love za neki drugi "projekt", inace cisto sumnjam da bi ovo prodava. Ja da se time bavim bih imao ogromnu garazu i krcato auta u njoj, i svaki bi bija poseban...u biti, da imam para ka blata, bija bi mu sponzor, cisto da vidim sto ce novo izmudrovat...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2017 17:41 (Gorstak79).
12 godina
neaktivan
zna netko kako aktivirati board computer na opel astri g 2005? ima onaj tid (triple info display) datum, vrijeme i vanjska temp.
frend veli da kad stisne bc tipku pise "no function"
13 godina
Auti - ultimativna tema

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Što su xenon žarulje carinicima?

Kolega bi mi kupio u Bosni i poslao, cijena je 60€, jel bi to rezultiralo ičime?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Sav trud i lovu koju je skucao u auto pokušava vratiti kroz cijenu, ali najčešće kupca za to boli dupe. Osim Hondaša, njima je to super..

realno nitko osim hondaša ne bi ni išao kupiti taj auto. 

da hoće vratiti uloženo se ne bi složio, jer je cifra koju je uložio sigurno drastično veća od cijene auta..

starog CRX-a sa običnim 1.6 16V (koji čine sigurno 95% oglasa) ne budeš našao ispod 3k € (osim ako se radi o svjetski izraubanoj krami).. dodaj na to samo kupovinu i swap b16a2 i već si prešao 4k € bez hebemti..

a vjeruj mi, da bi još digao serijskih atmosferskih 160ks na 200ks na 1.6 motoru treba utući pozamašnu lovu..

call me crazy, ali ja mislim da je cijena opravdana i realna, unatoč tome što je visoka za auto star 25 godina.

definitivno bi volio provozati to čudo 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan
chutac kaže...

Što su xenon žarulje carinicima?

Kolega bi mi kupio u Bosni i poslao, cijena je 60€, jel bi to rezultiralo ičime?

time da u konacnici imas xenone? 

CARPE DIEM
15 godina
neaktivan

Mislim jel bi prošlo bez carine i bakrača?

16 godina

Prek 160 kn je izvan EU dolazi... Postoji mogucost da ce carinit...

A njima su ksenon zarulje... a obican paket...

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
13 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Skupi su kartingi u zadnje vrijeme LINK

Špera je na tom autu toliko divlja da može 20 u 5.toj  i da, auto guzi jahte od 300hp mogu potvrditi.

I dotakao bi se cjene. crx na našim prostorima košta nekih 2-3k€ u tvorničkom stanju i sa hrđom. A kad vidiš kaj je sve napravljeno na autu, ovo nije ni blizu uloženom.

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Zar nije da do 300€ ne carine?

16 godina

Kad je u pitanju poštanski promet 160kn je granica ako je pošiljka izvan EU stigla.

Ali ima tu još caka, kad se plaća porez i carina zajedno na određeni iznos, a  kad  posebno porez , a i posebno  carina i na koje iznose...

Sve ima detaljnije vezano uz carinu na poštanski promet u temi ''carina''.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 11:48 (kostolomac).
8 godina
neaktivan

dal bi se osjetila razlika ako se 1.4 motor digne sa 90 na 100ks i moment sa 215 na 240nm s tezinom auta 1200kg?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 12:12 (tigra).
15 godina
neaktivan

Na Čigri?

Rađe te novce štedi za neki drugi auto. Jer čim imaš konkretne brojeve, pretpostavljam da ćeš ići na remap. Po meni se to ne isplati za atmosferca. Da ako radiš sve, pa se pozabaviš softverom, ali sam remap ne.

Bolje smanji masu(ovješenu i neovješenu) i izvedi usis direkt van i izoliraj ga, ako ti se već pobobljšavaju karakteristike. Jer ćeš sa lakšim autom dobiti i drukčiji osjećaj na cesti. Izbaciš siceve, rezervni kotač, imaš na tome 60-ak kila. 

EDIT:

Kad idu carina, porez, ispada da bi mi skuplje žarulje ovdje bile jeftinije od jeftinijih tamo..

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 12:23 (chutac).
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

teško da taj okretni moment ima na benzincu. Još veća tragedija sto je tigra traktor sa 1,4 motorom.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Gledao sam i jedina Čmarigra sa 90 konja je 1.4 benzinac.

15 godina
neaktivan
tigra kaže...

dal bi se osjetila razlika ako se 1.4 motor digne sa 90 na 100ks i moment sa 215 na 240nm s tezinom auta 1200kg?

sigurno nemaš na 1.4 215Nm serijski bez turba .. moj 2.0 ima 180 

nadalje zaboravi ikakvu korist od remapa na serijskom atmosfercu.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 13:11 (nine).
8 godina
neaktivan
*115-140nm
15 godina
neaktivan
tigra kaže...
*115-140nm

vjerojatno bi se osjetilo mrvicu.. iako bi ja na tvome mjestu prvo složio usis/ispuh, pa onda tek razmišljao o remapu.. iako opet, ulagati u 1.4 atmo benza od 90ks ti je puno love, malo efekta..

14 godina
Auti - ultimativna tema

Ne isplati se ulagati u 1.4 motor, uzmi poliuretanske selene i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 16:58 (ivanzu).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Pozdrav svima

Ima mjesec i pol dana da sam kupio auto,ali ga jos nisam prepisao (znam da je rok 15 dana)

Sada me zanima kada ga budem prepisivao,da li cu morati platiti kakvu masnu kaznu?

Takoder me zanima da li prije neg ga prepisem mogu s njim preko granice, jer bi sutra trebao do bih

Može
17 godina

Platit ćeš kamate, ali to bi trebalo biti svega nekoliko kuna, ništa vrijedno spomena. Bar je tako bilo prije, sad jesu li što mjenjali ne znam, ali mislim da nisu - ali, nemoj me držati za riječ.

Što se tiče prelaska preko granice, dok god imaš prometnu i zeleni karton možeš doslovno gdje hoćeš.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 19:56 (Hacker002).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Mene zanima kakvu buniku konzumiraju vlasnici kad stave ove cijene i to jos u njihovim umovima potpuno opravdano i trazeno 

http://www.index.hr/oglasi/oglas.aspx?oid=701076

13 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Mene zanima kakvu buniku konzumiraju vlasnici kad stave ove cijene i to jos u njihovim umovima potpuno opravdano i trazeno 

http://www.index.hr/oglasi/oglas.aspx?oid=701076

Inače preporuka, osim ako auto nije kupljen nov u RH i ako je stvarno sve kako treba, onda se auto kupuje u Koprivnici.

Inače za Koprivnicu i okolicu samo loše dojmove sam čuo za automobile.

A pogotovo ako je auto kupljen u centru AC Jesenović, to je još jedan minus jer nisu baš na dobrom glasu.

15 godina
ja111 kaže...
1BIT kaže...

i da, auto guzi jahte od 300hp mogu potvrditi.

neka dode u RI da ga monovolumen napere

17 godina
Hacker002 kaže...

Što se tiče prelaska preko granice, dok god imaš prometnu i zeleni karton možeš doslovno gdje hoćeš.

ako auto nije njegov a ide van EU (a nije jer nije prepisao) mora imati punomoć koja se dobije u HAKu 

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

stock b16 vozi ispod 14.5s u starom CRX-u na 402m.. razlika u masi između CRX-a i tvog monovolumena je ogromna (skoro 500kg), tako da se njemu i manji HP/Nm gain više osjeti.

s obzirom da ti u najboljem slučaju radiš 13.5s, ne znam da li bi se usudio kladiti

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 23:20 (nine).
13 godina
Ziga kaže...
Hacker002 kaže...

ako auto nije njegov a ide van EU (a nije jer nije prepisao) mora imati punomoć koja se dobije u HAKu 

nisi u pravu, ne treba ti nikakva punomoc...

13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
ja111 kaže...
1BIT kaže...

i da, auto guzi jahte od 300hp mogu potvrditi.

Bila je spricaljka na street raceu, mogu provjeriti vremena ako te zanima 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice