Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.492.981
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Jakovp kaže...

A baš isto govno nije sigurno, na twingu su kratka (h4) trajala po 6 i pol godina, a na 207 i 307 što smo imali se mijenjalo jedna žaruljica mjesečno, i frend koji je imao 307 je imao apsurdnih problema sa elektronikom, što nisam nikad čuo od nikog tko ima renault, a znam dosta ljudi koji ih imaju.

Imao sam ja 307 Ph2, žarulja sam promijenio pun ku*ac...

što kratkih svjetala, pozicija naprijed, pozicija-stop nazad.... u 5 godina koliko sam imao auto promijenio sam cca 12 setova žarulja kratkog svjetla.

Zanimljivo je da žarulje dugih svjetala nikad nisam mijenjao niti žarulje žmigavaca..

15 godina
odjavljen
Ziga kaže...
Jakovp kaže...

A baš isto govno nije sigurno, na twingu su kratka (h4) trajala po 6 i pol godina, a na 207 i 307 što smo imali se mijenjalo jedna žaruljica mjesečno, i frend koji je imao 307 je imao apsurdnih problema sa elektronikom, što nisam nikad čuo od nikog tko ima renault, a znam dosta ljudi koji ih imaju.

Imao sam ja 307 Ph2, žarulja sam promijenio pun ku*ac...

što kratkih svjetala, pozicija naprijed, pozicija-stop nazad.... u 5 godina koliko sam imao auto promijenio sam cca 12 setova žarulja kratkog svjetla.

Zanimljivo je da žarulje dugih svjetala nikad nisam mijenjao niti žarulje žmigavaca..

Kažeš bar su bile lako dostupne A duga se rijetko koriste u odnosu na kratka, pa vajda zato.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Ja sam osim redovnog servisa, na ocevoj kiji prajd tokario diskove jednom, mijenjao gume jednom i jednom mijenjao sajbu jer je neki degenerik odlucio isprobati malokalibarsku pusku s obliznje zgrade....to je sav ekstra trosak u deset godina koliko smo je koristili...ulje nije trosila nikad, drugih kvarova nula...a nisam je saltao u visu prije 5,5 tisuca okretaja, vozao je ko po trkacoj stazi...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 17:24 (Gorstak79).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Benzinac je napravljen da se vrti, a ne da cijeli zivot provede na 1500okr. kako ih inace voze.

16 godina
ivanzu kaže...

Benzinac je napravljen da se vrti, a ne da cijeli zivot provede na 1500okr. kako ih inace voze.

Isto kao i turbodizeli,treba ga vrtiti iznad 2000 okretaja,inace se odmah zacepljuje usisna grana,egr ventil,dpf,turbina itd.

Radi 1 litre potrosnje cicije muce aute 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nije to ništa, znam pacijente koji voze atmo-benzince kao dizele, šaltanje na 2-2.5k itd., i ne ide kužiš.. Pa to treba uzet auto

In the name of tragedy...
14 godina
thedream kaže...

Nije to ništa, znam pacijente koji voze atmo-benzince kao dizele, šaltanje na 2-2.5k itd., i ne ide kužiš.. Pa to treba uzet auto

Ja kad se vozam po gradu saltam na 3k, vise mi ne treba, a i s tom babskom voznjom po ZG pije preko 10l.

Naravno kad se ganjam saltam na 7k. 

10 godina
Auti - ultimativna tema

Realno ne možete očekivati da moja mater (žena od 57. god.) mijenja na 4k ili više.. Bogte stisnem do 3k već su kritike da ju u sic pritišće..

Šalu na stranu, jbg imaš ljudi koji se boje i slabiji auto stisnuti i jednostavno čuje da se zvuk pojača i mijenja.. i pežo od 60 konja je vozila tako..

Ali dobra stvar je da od 19 800km kolko ima za sad, mojih je oko 18 i pol (tu ima od 1,5k do 6,5k svega)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 18:55 (Karlek_19).
14 godina
odjavljen
ivanzu kaže...

doky01akablava kaže...
ivanzu kaže...

Isto kao i turbodizeli,treba ga vrtiti iznad 2000 okretaja,inace se odmah zacepljuje usisna grana,egr ventil,dpf,turbina itd.

Radi 1 litre potrosnje cicije muce aute 

Častim vas pivom kad se nađemo  

14 godina
Auti - ultimativna tema

Ja uvijek vozim na 2-2.5K, a saltam na 3-4k tijekom obicne voznje. Danas vozim iza nekoga mercedesa branik razbijen, parking senzori i zice vise. Lik se vuce 30kmh cijelim putem i na kraju ude u prazan rotor u prvoj brzini i vozi 10kmh, meni kad se auto nije ugasilo u prvoj koliko se vuce, uz to se audi skoro zabio meni u guzicu zbog toga idiota ali na kraju je uspio izbjeci jer je skrenuo malo prema desno.  Odmah poslje izlazka iz rotora prestigao i vjerovatno prekrsio sve moguce zakone, lik u audiu je imao malo vise zivaca pa je pricekao isprekidanu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 19:21 (ivanzu).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Stalno gas do poda, nema brige, ko da moj auto moze kotace okrenuti 

16 godina
Pazi,poziv na pivu nije zezancija i ozbiljno se shvaća :))
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

moze li mi netko objasniti zasto na ovim reli vozilima auspuh pucketa? Na mojoj kiji je samo jednom pukno, kad mi je neki pederikos uguro koru banane u nju...

17 godina

Anti lag

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ne, to se dogodi kada neizgoreno gorivo dode do ispuha i zapali se.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 21:36 (ivanzu).
17 godina
Gorstak79 kaže...

moze li mi netko objasniti zasto na ovim reli vozilima auspuh pucketa? Na mojoj kiji je samo jednom pukno, kad mi je neki pederikos uguro koru banane u nju...

http://rallycars.com/technical-stuff/bang-bang-or-anti-lag-system/

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

danke, znaci samo na turbacima...

16 godina
Auti - ultimativna tema

Tjedan dana rada se isplatilo. Hrdave felge koje sam dobio na poklon sam restaurirao. Mozda ce nekoga zanimati pa da stavim tu slike, ako ce se itko mozda ici sa tim zabavljati pa moze slobodno pitati proceduru i slicno. 

Pjeskarenje, Primer, filer, baza, lak.

Primer Primer
Primer Primer
Filer Filer
Filer Filer
Filer Filer
Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 21:49 (Fake_Alert).
15 godina
chutac kaže...
RuskeGTT kaže... 

iako me JAKO rajca scenic novi... 

Jednom monovolumen, uvijek monovolumen.

gle ga <3

https://carsfeatured.com/wp-content/uploads/2016/05/Renault-Scenic-5.jpg

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

soccer dad

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Gdje bi se dao nabaviti motor?
Neispravan po mogućnosti(da bude što jeftiniji), ali da nije fizički oštećen.

Ne bih ga koristio kao motor, ali bi bilo dobro da je funkcionalan, da se okretanjem radilice(rukom) miču svi klipovi, bregaste, dakle da "radi", ali da ne radi 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

:)

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
stigla usisna i umetci nosaca motora i mjenjaca...i nadam se gotovo s "tuning" djelovima...sad je na redu mjenjac :)
SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
15 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...
stigla usisna i umetci nosaca motora i mjenjaca...i nadam se gotovo s "tuning" djelovima...sad je na redu mjenjac :)

Svaka čast na lovi i entuzijazmu, ja to ne bi mogao.. Uvijek sam se pitao kod takvih dorada, kad bi nekoga upoznao ili ovako pročitao, gdje je tome kraj, i ustvari još bolje - što kad napraviš sve što si planirao?

Većina mi je rekla onda obično prodaš auto

Vjerojatno onda ispočetka, novi projekt..

15 godina
Thoroughbred kaže...

kad idemo kod erca na valjke? da vidimo koliko monovolumen izbacuje :P

14 godina
Auti - ultimativna tema

Ništa...onda vozit i uživat,na termin prodaje apsolutno ne utječe to šta radim.

Nakon ovoga više nema šta promjenit,osim dizanja kompresije...ili ići na turbo.

Ruske nemam pojma,moram sad ovo bacit na auto...drugi tjedan je na autu valjda...pa kod erca,ali nisam siguran hoću li ići ili čekat toplije dane zbog detonacija...NA se mora mapirat proljeće / ljeto kako bi bio siguran da neće biti pinganja.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
8 godina
protjeran
thedream kaže...

aj ti na stilu 1.8 šaltaj na 4 k , nedao bog na 6.

to sam napravio pet puta u pet godina, prije tehničkog da ga propirim...

eem što je pijanac mogao bih svake godine mijenjati varijator na bregastoj.... 

Da, JA lično i osobno !
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2017 14:13 (Anđeo bez falinge).
14 godina
chutac kaže...

Gdje bi se dao nabaviti motor?
Neispravan po mogućnosti(da bude što jeftiniji), ali da nije fizički oštećen.

Ne bih ga koristio kao motor, ali bi bilo dobro da je funkcionalan, da se okretanjem radilice(rukom) miču svi klipovi, bregaste, dakle da "radi", ali da ne radi 

Za 1000kn se može naći motor.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

upravo skoro zgazio neku glupaču.. stojim na malom križanju na semaforu, skrećem desno. dva auta ispred mene lik skreće lijevo, čekamo svi da lik skrene da možemo nastaviti.. desno od sebe gledam plavu glupaču kako priča na mobitel i stoji ispred zebre dok joj je zeleno za prelazak.. pali se njoj crveno, kolona se pokrenula, pali se meni žuto, skrećem i glupača se taj tren odluči prelaziti cestu, pola metra ispred mog auta bez da je uopće pogledala ili ikako naznačila da baš sad kreće, samo je skočila na cestu.. mislim da je milimetar falio da joj pređem preko noge 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2017 16:20 (nine).
15 godina
Auti - ultimativna tema

1.6 hdi da je sposoban prijec toliko km u taksiju? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice