Smeće su, vozio sam Focusa na Michelin Primacy 3 i Astru na Conti PremiumContact 5, osjeti se razlika u drzanju ceste i kocenju naspram Golfa 7 na Michelin Energy Saver..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slažem se s tobom, vozio sam Astru, Golfa, Clia, 307icu, 308icu...
nkad ni jednom se auto nije sam zaključao nakon što si jednom otvorio vrata i zatvorio ih
Meni se na Cliu III zakljucaju sama nakon nekog vremena.
Smeće su, vozio sam Focusa na Michelin Primacy 3 i Astru na Conti PremiumContact 5, osjeti se razlika u drzanju ceste i kocenju naspram Golfa 7 na Michelin Energy Saver..
Energy saver je loš, ali ove ostale su dosta dobre, imao sam njih, P1, i sada eco contact. Moraš shvatiti da za neke dimenzije, kao za moju npr, nema boljih guma, to je max.
Zato je onaj keyless sistem odlična stvar, nemaš brige sa ključem (karticom) uopće.
Staviš ga u đzep i to je to, na Renaultu funkcionira bez greške.
Zato je onaj keyless sistem odlična stvar, nemaš brige sa ključem (karticom) uopće.
Dok se kljuc ne pokvari, tj eletronika... Da vidis veselja koliko kosta...
ovo boldano mi nekako ne zvuci korektno u istoj recenici
Dok sam ja imao iskustvo da taj isti hvaljeni Renault ne prepozna vlastiti kljuc(izblesirali su mu se kodovi, radilo se o cliu 3)
Naravno nije rijec o istom sistemu, ali Renault i elektronika nisu bas za pohvaliti.
Po pitanju zakljucavanja, moj se sam zakljucava samo ako u odredenom periodu od otkljucavanja ne otvorim vrata.
Dok sam ja imao iskustvo da taj isti hvaljeni Renault ne prepozna vlastiti kljuc(izblesirali su mu se kodovi, radilo se o cliu 3)
Naravno nije rijec o istom sistemu, ali Renault i elektronika nisu bas za pohvaliti.
Po pitanju zakljucavanja, moj se sam zakljucava samo ako u odredenom periodu od otkljucavanja ne otvorim vrata.
Sad ce Jakovp uletit s izjavom da je Renault dobar po pitanju elektronike, a PSA los.
Btw. imam obe marke pa necu srat ni po jednoj jer ni s jednoj za sad nemam problema, ni u Pugu 206, ni u Cliu III.
Jakov vozi focusa 3 kako ja znam tako da vjerovatno nece nista komentirati
Jakov vozi focusa 3 twingo 2 i elekto celicu (+elektro tomos) kako ja znam tako da vjerovatno nece nista komentirati
There I fix it
(a ako se ne varam, focusa su dva tu na forumu i jedna fiesta)
EDIT:
BTW: kaj se nije prije govorilo da je renault bolji francuz, tj da renault koristi simensovu elektronku, dok peugeot i citroen sagem-vu koja se kvari?
Moj c4 ima Bosch i Continental uređaje, ne znam za starije modele.
Siemens je mislim najvece sranje.
VAG je imao *ranja sa 2.0 TDi motorima i diznama u dosta modela,Bosch je skoro pa neunistiv i bio je zamjena Siemensu tako da Siemens i pouzdanost,ne bas.
PSA grupa koristi Valeo i Bosch kako sam ja vidio.
U danasnje vrijeme svi koriste sve i nikad ne znas na sto ces naletit.
Moje iskustvo govori za Megane III, neću pričati za starije modele kada ih nisam koristio.
Iako je auto iz 2009-te godine, nema zbilja nikakvih mušica sa elektronikom.
Sad ce Jakovp uletit s izjavom da je Renault dobar po pitanju elektronike, a PSA los.
Btw. imam obe marke pa necu srat ni po jednoj jer ni s jednoj za sad nemam problema, ni u Pugu 206, ni u Cliu III.
Vidiš kako znaš Ma nijedna firma nije savršena po tom pitanju (osim toyote naravno lol), ali renault je sigurno bolji od PSA.
Jakov vozi focusa 3 kako ja znam tako da vjerovatno nece nista komentirati
Focusa 2 :) I super je auto!
Jakov vozi focusa 3 twingo 2 i elekto celicu (+elektro tomos) kako ja znam tako da vjerovatno nece nista komentirati
There I fix it
(a ako se ne varam, focusa su dva tu na forumu i jedna fiesta)
EDIT:
BTW: kaj se nije prije govorilo da je renault bolji francuz, tj da renault koristi simensovu elektronku, dok peugeot i citroen sagem-vu koja se kvari?
Da, najčešće vozim twinga 2, tu i tamo focusa 2, ali to je samo dok ne registriram celicu na struju :)
To je normalno, renault to isto radi.
Ne radi. Ako se otključa bez otvaranja vrata, onda se zaključava.
Ako se nakon otključavanja otvore vrata, neće se zaključati. Ako imaš takav slučaj da se zaključava i nakon otvaranja vrata, nešto je krivo.
Dosao djed Mraz ranije ove godine,jedva cekam skinuti ovo ruglo od kuke i branika :))
Te kuke su mi nešto najodvratnije na autima
Dosao djed Mraz ranije ove godine,jedva cekam skinuti ovo ruglo od kuke i branika :))
A weight reduction ništa?
Pa pogle kolki je lonac, ko vreća krumpira, al ajde, možda bude manje dimio
Slažem se,noviji imaju skrivenu kuku na izvlačenje što mi je oke,ovo je odvratno.
Ajde,da dobijem 500 kn za komplet sistem,pokriti ću branik ;D
@1BIT
Stvarno je lagan,lakši par kg od originala jer je ovo zadnji lonac od GTI-ja,a odgovara šaraf na šaraf,samo zavariti.
Začudo,moj ne dimi nimalo,očišćen egr,dizne uredne,turbina čupa kao luda i evo 226000 km na satu,nemam check engine niti dima :D
Pa lijepo, s 500kn si pomogneš u životu barem..
Trebal bi ja od ST nabaviti, samo me brini kak bi to zvučalo na 3 cilindra
Ova lampica što ti svijetli, to se i mojim starcima pali, a ne kužimo koji je đavo to
Možel pojašnjenje? Pregledali smo svjetla, i sva rade normalno.
Znači da je crknula žarulja ili da se koriste druge vrste pa CANBUS baca error.
Znači da je crknula žarulja ili da se koriste druge vrste pa CANBUS baca error.
Druge vrste žarulja misliš?
Nzm, al trebalo bi biti sve tvornički.
Vidiš kako znaš Ma nijedna firma nije savršena po tom pitanju (osim toyote naravno lol), ali renault je sigurno bolji od PSA.
Eh ako ce me Clio dobro i pouzdano sluzit kao sto je 206ica bit cu presretan.
Doduse Clio je uzet rabljen, a 206ica nova pa nije bas direktna usporedba.
sve je to isto GOVNO, ja sam si rekao vise necu nikad rabljenog francuza...a bome promislit cu i ako cu uzet i novog ikada...iako me JAKO rajca scenic novi...
btw. danas u roku 2h sam izgubio zadnju tablicu i vratio ju na auto...nasao ju je jedan decko koji ju odnio u PU opatija, dok sam ja bio u PU rijeka prijaviti nestanak i traziti novu (lik par mjesta ispred mene imao 1993 C, tako da ne bi bila nesto puno razlicita :D), taman kupujem biljege i zove me teta policajka iz opatije, kao dobar dan, ovdje PU opatija, ja vec gledam sta sam sad napravio i kad -.- i lijepo mi javila da je decko nasao, isao po nju, nasao se kasnije sa deckom, sad trazim neku efikasnu traku za to zaljepiti na ove mini nosace...a da nisam skidao zadnju tablicu kad sam montirao kamericu iza, ne bi ni otpala, tako mi treba kad nisam stavio novu traku, kad sam vec odljepio...al ok...idemo dalje :D
iako me JAKO rajca scenic novi...
Jednom monovolumen, uvijek monovolumen.
.
A baš isto govno nije sigurno, na twingu su kratka (h4) trajala po 6 i pol godina, a na 207 i 307 što smo imali se mijenjalo jedna žaruljica mjesečno, i frend koji je imao 307 je imao apsurdnih problema sa elektronikom, što nisam nikad čuo od nikog tko ima renault, a znam dosta ljudi koji ih imaju.