Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.547
|
čitano: 17.323.273
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema
ivanzu kaže...

Da li ikto zna gdje se moze kupiti brtva(O-Brtva) senzora radilice i koliko od prilike kosta?

neznam odkud si. al ja sam sve kupoval u lager commerce u sesvetama. Pogotovo te semeringe i proklete lagere za osovine kojih sam u zivotu podrobil par komada 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
17 godina
Predator003 kaže...
nixass kaže...

ti pricas o kocenju motorom a ne voznji kroz zavoj na kuplungu i na izlazu iz zavoja pustanje kupluga. nesreca koja ceka da se dogodi

Krivo si me razumio. Ja radim podebljano. Točno se osjeti da je auto u boljoj ravnoteži, a u slučaju kočenja nema opterećenja na motoru 

cek cek cek. Ti pred zavoj stisnes kuplung i kroz zavoj si na kuplungu i poslje zavoja pustis kuplung? 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Sutra navečer sam u Tvornici. Di da parkiram?
Da je neki siguran položaj, da se ne sekiram 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
Predator003 kaže...
nixass kaže...

ti pricas o kocenju motorom a ne voznji kroz zavoj na kuplungu i na izlazu iz zavoja pustanje kupluga. nesreca koja ceka da se dogodi

Krivo si me razumio. Ja radim podebljano. Točno se osjeti da je auto u boljoj ravnoteži, a u slučaju kočenja nema opterećenja na motoru 

samo cekaj kad naletis na sklisku cestu i slucajno pustis kuplung "malo naglije".. bit ces pokraj ceste.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
Auti - ultimativna tema

vidim da nitko ovdje nije skuzio...ja nisam drzao nogu toliko da se kuplung aktivira, nego samo naslonio...to sta je na cupri kuplung senzibilniji nego na drugim autima sam skuzio tek kasnije, sad vise ne drzim, ili barem kad ubacim npr. u 4. 5. i vozim se konstantno u toj brzini...a moj primjer gore je bilo kad sam cepao 2-3-4-5 pun gas do kraja...tad je dolazilo do izrazaja to klizanje, koje inace ni ne dolazi do izrazaja kad se normalno vozis...samo tad kad si na max momentu i ides prema vecim okretajima...

13 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže..

cek cek cek. Ti pred zavoj stisnes kuplung i kroz zavoj si na kuplungu i poslje zavoja pustis kuplung? 

Pa naravno. Treba nježno s motorom 

Ali ozbiljno, da ne bi netko probao, uvijek treba biti u brzini. Auto je znatno stabilniji. Toga se i držim osim ako je nizbrdica, a zavoj prespor za treću, nema smisla prebacivati u 2.

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jesi na kraju mjenjao set kvačila ili nisi na kraju? Ti si na stg2 ili 3?

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

imam kolegu koji je toliko škrt da je vozio u leru niz brdo da bi uštedio na gorivu. auto je okrenio na krov i razvalio nekom čovjeku kapiju dvorišta. nije mu bilo ništa samo je pobrao par šamara od ljutitog gazde zbog razvaljene kapije.

poanta svega je da se auto uvjek vozi u brzini, a ne u leru ili na kvačilu.

ne idem frizeru niti pedikeru
16 godina
letece_prase kaže...

imam kolegu koji je toliko škrt da je vozio u leru niz brdo da bi uštedio na gorivu. auto je okrenio na krov i razvalio nekom čovjeku kapiju dvorišta. nije mu bilo ništa samo je pobrao par šamara od ljutitog gazde zbog razvaljene kapije.

poanta svega je da se auto uvjek vozi u brzini, a ne u leru ili na kvačilu.

Sva sreca da na nizbrdici vise stedis ako je auto u brzini 

16 godina
neaktivan
chutac kaže...

Prvo mi pada na pamet podzemna garaža na Kvatriću(al radi samo do 18 sati...) zatim parking ispod pruge na Branimirovoj, ni jedno ni drugo ti nije blizu, mada ak se ne varam, poslje 19(al nisam ziher) se ne naplačuje parking nigdje u Zg-u, pa se možeš slobodno stati negdje u blizini tvornice di vidiš slobodno mijesto...

Ovo je stara slika na street view-u, tu je probijena i asfaltirana cesta i šodrani parking je ispod pruge...

EDIT: sad sam provjerio, ne naplaćuje se nakon 21 sat, tam oko tvornice je prva zona...

INFO

RuskeGTT kaže...

vidim da nitko ovdje nije skuzio...ja nisam drzao nogu toliko da se kuplung aktivira, nego samo naslonio...to sta je na cupri kuplung senzibilniji nego na drugim autima sam skuzio tek kasnije, sad vise ne drzim, ili barem kad ubacim npr. u 4. 5. i vozim se konstantno u toj brzini...a moj primjer gore je bilo kad sam cepao 2-3-4-5 pun gas do kraja...tad je dolazilo do izrazaja to klizanje, koje inace ni ne dolazi do izrazaja kad se normalno vozis...samo tad kad si na max momentu i ides prema vecim okretajima...

Ja sam odma skužio, samo se nisam javio, možda si se malo krivo izrazio, pa neki nisu skužili iz prve, mislio si na to da ne mičeš nogu sa papučice kuplunga, već ju držiš naslonjenu na papučici bez pritiska i sama težina noge stvara mali ali dovoljan pritisak da malo odvaja kuplung i zato je proklizavalo...

Predator003 kaže...
Lord_Marko kaže..

Pa naravno. Treba nježno s motorom 

Ali ozbiljno, da ne bi netko probao, uvijek treba biti u brzini. Auto je znatno stabilniji. Toga se i držim osim ako je nizbrdica, a zavoj prespor za treću, nema smisla prebacivati u 2.

E a kad tek probaš u zavoj uć sa puštenim kuplungom(u brzini) i konstantnim kočenjem uz gas, tj gas i kočnica istovremeno, auto leži ko vlak

BTW: to je fora stvar za trolat nekog iza sebe, npr skidaš se sa autoputa/zaobilaznice i voziš po onim zavojima od 270° (petlja), ovaj iza tebe vidi kako kočiš, a ti ustvari ubrzavaš i odlaziš mu, nije mu ništa jasno

(ja to ponekad napravim na spoju Heinzelova-Slavonska kad se oko mupa ide, prije zavoja prilagodim brzinu, hitim vdrugu koja fino izvuće zavoj i uzbrdicu, zatim treća na vrhu i ubacim se)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.3.2017 0:25 (1BIT).
14 godina
chutac kaže...

Ako si poslije 21h tamo imas dosta mjesta i nije problem nac parking: Subiceva, Ljudevita Posavskog, Krizaniceva, kneza Viseslava... Ako tu negdje ne nades parking stvari si pehist.

15 godina
neaktivan
1BIT kaže...
chutac kaže...

Prvo mi pada na pamet podzemna garaža na Kvatriću(al radi samo do 18 sati...) zatim parking ispod pruge na Branimirovoj, ni jedno ni drugo ti nije blizu, mada ak se ne varam, poslje 19(al nisam ziher) se ne naplačuje parking nigdje u Zg-u, pa se možeš slobodno stati negdje u blizini tvornice di vidiš slobodno mijesto...

Ovo je stara slika na street view-u, tu je probijena i asfaltirana cesta i šodrani parking je ispod pruge...

Kak rade do 18? Ono je cjenik, jedan kolega kaže da radi 0-24.

Mislio sam na Kvatrić u garažu, najrađe da je u garaži.

Koncert je, bit će podivljalih pijanih metalaca, želim parkirati na sigurno mjesto 

gamer34 kaže...
chutac kaže...

Ako si poslije 21h tamo imas dosta mjesta i nije problem nac parking: Subiceva, Ljudevita Posavskog, Krizaniceva, kneza Viseslava... Ako tu negdje ne nades parking stvari si pehist.

Krećem sa Kvatrić garažom, pa Goricom, pa onda ako moram, na cestu.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Krivo, ne idem u Tvornicu nego u Dom Sportova..

14 godina
chutac kaže...

Kak rade do 18? Ono je cjenik, jedan kolega kaže da radi 0-24.

Mislio sam na Kvatrić u garažu, najrađe da je u garaži.

Koncert je, bit će podivljalih pijanih metalaca, želim parkirati na sigurno mjesto 

Radi garaza 0-24, a od 18h ti je samo 1kn po satu tako da ako ti nije daleko je super opcija. 

15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Krivo, ne idem u Tvornicu nego u Dom Sportova..

Imaš parkinga koliko hoćeš kod okolnih zgrada, malo ćeš protegnuti noge , II zona je do 20h radnim danom, subotom do 15h ako se ne varam..

In the name of tragedy...
17 godina
Auti - ultimativna tema

Imam jednog kolegu, lik uredno na svakoj nizbridici stisne kvacilo i pali diskove (sa nejednolikim kocenjem).

Kad zavrsi nizbrdica, pusta lagano kvacilo bez dodavanja gasa.

Stvarno mi nije jasno gdje su ti ljudi ucili voziti.

Pokusavao sam mu sugerirati da to ne radi, ali ne vrijedi se truditi.

Pricao mi je da je jednom sletio s ceste sa vrlo malom brzinom (vrlo vjerovatno da je i ovakve gluposti radio u zavoju).

Moj savjet vam je da pod hitno mjenjate te glupe navike sa izbacivanjem iz brzina, jer cete imati gadne posljedice.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
16 godina
Auti - ultimativna tema

Nova epizoda Top Gear-a.

Rimac samo prikazan - 3 rečenice. I meni još slađe, Giulia!
Ne sviđa mi se što je Chris Harris sad toliko nahvalio da nije imao dovoljno riječi, a prije pola godine za Top Gear je napravio recenziju gdje Giulia OK auto, ali M3 je ipak malo bolji po svemu...

15 godina
neaktivan

Hvala lijepa :)

17 godina
Auti - ultimativna tema

@297700km zadnja kociona celjust (dio od rucne) je rekla da nece docekati 300tkm na satuž

#fordnadizalice #zutraidemsmecunaposel 

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pozdrav svima!
Trebale bi mi felge za Ford Mondea MK4. 
Što mislite, da li bi bilo bolje uzimati nove, ili sa njuškala ili nešto treće?

17 godina
TheMenstalist kaže...

Pozdrav svima!

5x108? kolega s fkh ti prodaje sparco 17 peterokrake za 300€ s gumama za jednu sezonu...

12 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
TheMenstalist kaže...

Pozdrav svima!

5x108? kolega s fkh ti prodaje sparco 17 peterokrake za 300€ s gumama za jednu sezonu...

Iskreno, najviše bi volio orginalne, jer ne znam kako bi mi ostale stajale na autu, ali svakako ću pogledati te....

9 godina
neaktivan
Juce na slavonskoj u pet minuta sam vidio hummera ,subarua wrx stirimca,dva porsea ,tri motora koji ju olaki na gasu i par jugica ,uglavnom to mi je bio jedan od boljih dana
hačoman
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja sam jučer opet naletio na jednog kome zadnji farovi probijaju na masu

(slikao sam na brzinu, pa mi mob nije fokusirao kak treba, zato je slika mutna, al kuži se kak desni far jače svijetli od lijevog, tj lijevom svijeli pol stop lampe, pol žmigavac...)

16 godina
1BIT kaže...

(slikao sam na brzinu, pa mi mob nije fokusirao kak treba, zato je slika mutna, al kuži se kak desni far jače svijetli od lijevog, tj lijevom svijeli pol stop lampe, pol žmigavac...)

A na koliko ljudi sam naletio da im je riknulo nesto pa stalno gori stop svijetlo. Uzas. Signalizacija nakon guma i kocnica jedan od bitnijih faktora sigurnosti u prometu.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
11 godina
1BIT kaže...

S čim pa si to slikal, kalkulator ili džepna baterija? 

17 godina
1BIT kaže...

tipicna boljka francuza (rumunja u tvoj slucaju :D).

vidi ovog, ovo tolko cesto vidim na renoima i citroenima da se vise ni ne obazirem

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ja sam u zadnje vrijeme vidio par skoda s slicnim problemima (oko 2000 godine)

13 godina
neaktivan
vid_speed kaže...
Juce na slavonskoj u pet minuta sam vidio hummera ,subarua wrx stirimca,dva porsea ,tri motora koji ju olaki na gasu i par jugica ,uglavnom to mi je bio jedan od boljih dana

Winter is over!

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
17 godina
Auti - ultimativna tema

Recimo da imate 100 000 kn koje namjeravate potrositi na kupovinu novog auta.

Auto se kupuje zbog sirenja obitelji, namjera tipicna gradska voznja, uz jedan godisnji odlazak na more.

Sto biste uzeli i zasto?

TrustNo1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice