Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.547
|
čitano: 17.323.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema
laux kaže...

Imam na golfu one čelične felge s krakovima i ratkape na njima, ali su ratkape žute i zmazane standardno od kočnica i nepranja. Pa ako ima netko iskustva scime je najbolje to očistiti, jer me malo brine kako će plastika reagirat na ona sredstva za pranje felgi i to.

sonax za alu felge. prao radkape s tim 7 i pol godina i još su uvijek u komadu i farba je ista. nemas straha!

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
17 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
thedream kaže...
nine kaže...
mejt kaže...

Ovaj prvi sa slike ali samo u rs verziji...

koji je to model? meni su svi isti 

5 Coupe, meni izgleda za US tržište..

Audi a5 Coupe 2009 godina prefacelift sa 2.0 tfsi motorom...za EU trziste, a modeli za US trziste mogu se prepoznat po narandzastom rubu na farovima...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." *
17 godina
laux kaže...

Imam na golfu one čelične felge s krakovima i ratkape na njima, ali su ratkape žute i zmazane standardno od kočnica i nepranja. Pa ako ima netko iskustva scime je najbolje to očistiti, jer me malo brine kako će plastika reagirat na ona sredstva za pranje felgi i to.

Atas Forelga za felge je najjači. Ako je  jako prljavo( zapečene čestice od kočione prašine )

Ili probaj sa Sonaxom FE on je jedan od top proizvoda za felge, s njim se mogu stalno prat felge, sa Forlegom ne, jednom s njom opereš , a onda održavaš sa Sonaxom.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 20:54 (kostolomac).
15 godina
Auti - ultimativna tema

pao mali servis na cupri...napokon! i nakon nje, rijesili i C3 picassa od starog od kolege...u 3h rijesili oba...

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

pao mali servis na cupri...napokon! i nakon nje, rijesili i C3 picassa od starog od kolege...u 3h rijesili oba...

Filter ulja, filter goriva, filter kabine, ulje, a di je najvažnija sporedna stvar na autu, si sredil kvacilo? Neš bez njega jurit😜

EDIT: Jesu to custom tablice RI- Rijeka 2000-broj kubika i C kao Cupra

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.3.2017 4:56 (1BIT).
16 godina
ivanoile kaže...

Napokon neki auto da pokaze Fiesti gdje si moze zagurat onog trocilindrasa

Iako drago mi je vidjeti Toyotu nazad sa nekim jacim modelom u ovom segmentu, volio sam onu staru TS. Mislim da bi ovo mogla biti dobra stvar, jedino cijena ce vjerovatno biti visoka, ali mislim da nisu stedjeli na komponentama kao sto je Renault napravio na Cliu.

Mislim da se pocela Toyota polako vracati na stare staze, poceli s s gt86, sad ako uspiju supru dobru napraviti, malo na dizajnu poraditi, moglo bi biti nesto od njih.

Trenutno jedino sta imaju je kvaliteta, dizajn im je uzas.

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Fakat se nadam da ce taj Yaris GRMN uspjeti, a nadam se da će kroz koju godinu cijena rabljenih pasti do neke pristupačne cijene (naravno mislim vani, ovdje se 5 godina stari auti prodaju za 70% cijene novog  

Evo kaj gt86 misli o yarisu što se tiče snage 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
14 godina
neaktivan

@laux

labudov permetal, nikakve specijalne điđe baje za felge

ne idem frizeru niti pedikeru
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.3.2017 0:09 (letece_prase).
16 godina
ja111 kaže...

Fakat se nadam da ce taj Yaris GRMN uspjeti, a nadam se da će kroz koju godinu cijena rabljenih pasti do neke pristupačne cijene (naravno mislim vani, ovdje se 5 godina stari auti prodaju za 70% cijene novog   Evo kaj gt86 misli o yarisu što se tiče snage 

A ni u WRC-u nije yaris los, za uvodnu sezonu(za sad) dobri rezultati.

13 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
ja111 kaže...

Fakat se nadam da ce taj Yaris GRMN uspjeti, a nadam se da će kroz koju godinu cijena rabljenih pasti do neke pristupačne cijene (naravno mislim vani, ovdje se 5 godina stari auti prodaju za 70% cijene novog   Evo kaj gt86 misli o yarisu što se tiče snage 

A ni u WRC-u nije yaris los, za uvodnu sezonu(za sad) dobri rezultati.

u mexicu su nešto uletili u probleme s pregrijavanjem, više manje svi imaju iste muke, ali latvalin yaris se muči sa dosta toga

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
15 godina
1BIT kaže...
RuskeGTT kaže...

Filter ulja, filter goriva, filter kabine, ulje, a di je najvažnija sporedna stvar na autu, si sredil kvacilo? Neš bez njega jurit😜

EDIT: Jesu to custom tablice RI- Rijeka 2000-broj kubika i C kao Cupra

kvacilo je dobro, samo sta sam ja bio konj i drzao nogu na njemu, pa sam mislio da je klizalo -.- pa sam isao smanjivati postavke, pa je opet klizalo, padne meni jednom napamet da nije to moje drzanje (prelosa navika sa svakog auta) noge na kuplungu dok vozim uzrok toga - i je...mislim trebat ce mjenjati sigurno jednom, uglavnom ubrzao sam se sekundu od 100-200 samo na racun toga sta sam poceo micati nogu sa kvacila...da smisao rege je taj :D 

14 godina
monsieur kaže...

Bok. Imam ovakav kljuc ko na slici i treba zamjenit kuciste. Medutim na ebayu su sva sa tri tipke (http://www.ebay.com/itm/Silicone-car-key-fob-cover-case-set-Volkswagen-VW-POLO-Tiguan-Passat-B5-B6-B7-/322093095930?hash=item4afe3e9bfa:g:zmMAAOSwiYFXJiBm&vxp=mtr). Jel ce stat u ovo kuciste s obzirom da je vece?

Ovo sto si ti linkao uopce nije kuciste vec maskica za kljuc pa nemoj to uzet zabunom. 

13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

kvacilo je dobro, samo sta sam ja bio konj i drzao nogu na njemu, pa sam mislio da je klizalo -.- pa sam isao smanjivati postavke, pa je opet klizalo, padne meni jednom napamet da nije to moje drzanje (prelosa navika sa svakog auta) noge na kuplungu dok vozim uzrok toga - i je...mislim trebat ce mjenjati sigurno jednom, uglavnom ubrzao sam se sekundu od 100-200 samo na racun toga sta sam poceo micati nogu sa kvacila...da smisao rege je taj :D 

Sorry ali za nekoga od 2 metra držanje noge poviš kvačila pola sata je fuken leg day x100

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.3.2017 13:30 (ja111).
15 godina
Auti - ultimativna tema

da i? svatko ima losu naviku, netko drzi ruku na mjenjacu, netko na rucnoj, netko van prozora, netko pusi u autu itd. moja losa navika je (bila) drzanje noge na kvacilu. od 1. dana, sjecam se u autoskoli od straha da moram slucajno kociti naglo, pa da se ne ugasi i slicno...sad se pokusavam odviknuti kad sam shvatio da na ovom autu cim pipnes kvacilo ga pocne odvajati (na drugima se to nije desavalo, pa nisam imao potrebe dizati nogu)

14 godina
Auti - ultimativna tema

Meni se nekada desi da držim nogu na kvačilu ako netko ispred mene vozi sporo, valjda imam osjecaj kao da ce naglo zakočiti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.3.2017 15:40 (ivanzu).
17 godina

jel ima tu pacijenata koji koce pod kuplungom kad ulaze u zavoj ili kad treba malo usporit?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

da i? svatko ima losu naviku, netko drzi ruku na mjenjacu, netko na rucnoj, netko van prozora, netko pusi u autu itd. moja losa navika je (bila) drzanje noge na kvacilu. od 1. dana, sjecam se u autoskoli od straha da moram slucajno kociti naglo, pa da se ne ugasi i slicno...sad se pokusavam odviknuti kad sam shvatio da na ovom autu cim pipnes kvacilo ga pocne odvajati (na drugima se to nije desavalo, pa nisam imao potrebe dizati nogu)

Ne, držanje ruke na ručnoj nije loša navika, ne, pušenje(protivnik sam, ali u ovom slučaju) nije loša navika(mislim je, al kužite me), ali držanje noge na kvačilu tako da proklizuje je loša navika.

A i većina ljudi koje znam nemaju loše navike u vožnji. Nikada nisu ništa radili da bi se to moglo opisati sa "A znam, ali...".

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja to radim. Tako se produljuje životni vijek motora.

15 godina
chutac kaže...
RuskeGTT kaže...

Ne, držanje ruke na ručnoj nije loša navika, ne, pušenje(protivnik sam, ali u ovom slučaju) nije loša navika(mislim je, al kužite me), ali držanje noge na kvačilu tako da proklizuje je loša navika.

A i većina ljudi koje znam nemaju loše navike u vožnji. Nikada nisu ništa radili da bi se to moglo opisati sa "A znam, ali...".

ok, oprosti sta si savrsen i svi oko tebe. iskren pozdrav, Luka

15 godina
chutac kaže...

Cigareta je najgora navika, pa to je opasnije od drzanja ruke na ikakvim mjenjacima.  Zamisli padne ti upaljena cigareta ispod nogu i sad u prometu to ides trazit ili drzat ju u ruci i mjenjat brzine dok pepeo pada po mjenjacu itd.

Ne sudim ljude koji puse u autu, ali cigareta nije za sve vrste voznji, na autocesti jos nekako moze, ali u gradu..

Di2 & EPS FTW!
15 godina
Auti - ultimativna tema

Može preporuka ljetnih 195/65/15 ? Nekakav dobar omjer cijene/kvalitete.

Ništa ne ostavljam nezavrš
17 godina
Predator003 kaže...

Ja to radim. Tako se produljuje životni vijek motora.

ti pricas o kocenju motorom a ne voznji kroz zavoj na kuplungu i na izlazu iz zavoja pustanje kupluga. nesreca koja ceka da se dogodi

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ok, oprosti sta si savrsen i svi oko tebe. iskren pozdrav, Luka

Ja sam samo napisao da se ne može poistovjetiti držanje kvačila djelomično odvojenog sa držanjem ruke na ručnoj.

ivanoile kaže...

Cigareta je najgora navika, pa to je opasnije od drzanja ruke na ikakvim mjenjacima.  Zamisli padne ti upaljena cigareta ispod nogu i sad u prometu to ides trazit ili drzat ju u ruci i mjenjat brzine dok pepeo pada po mjenjacu itd.

Ne sudim ljude koji puse u autu, ali cigareta nije za sve vrste voznji, na autocesti jos nekako moze, ali u gradu..

Nikad pušio, ne znam kakvo je higijensko stanje auta, ali da, dobro si rekao, kada padne, hitno ju treba pronaći.

16 godina
chutac kaže...
RuskeGTT kaže...

... ne, pušenje(protivnik sam, ali u ovom slučaju) nije loša navika(mislim je, al kužite me), ...

Kako nije losa navika? Ne shvacam.

Kako oduzetost jedne ruke nije losa navika.

15 godina
neaktivan

Pušači s kojima sam se vozio nikada nisu imali cigaretu u šaci nego između prstiju. Tako da im ruka nije bila oduzeta..

16 godina
chutac kaže...

Pušači s kojima sam se vozio nikada nisu imali cigaretu u šaci nego između prstiju. Tako da im ruka nije bila oduzeta..

Hoces reci da je vrijeme reakcije, odnosno pokret volana naglo u lijevo-desno radi izbjegavanja pjesaka, promjena u nizu brzinu kod naglog i neocekivanog kocenja, potezanje rucne, davanje pokazivaca smjera, paljenja brisaca kod tipa naglih kisa jednako efiksano sa i bez cigarete, makar i medju prstima?

Jesi siguran da reakcija kod takvih slucajeva u kojima moze ovisiti i zivot totalno random osobe koja se nasla u prometu, definitivno nije gora?

I sada to usporedi s cuvanjem noge na kvacilu. Zar je cuvanje noge na kvacilu uistinu opasnije?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.3.2017 19:03 (passat).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Da li ikto zna gdje se moze kupiti brtva(O-Brtva) senzora radilice i koliko od prilike kosta?

15 godina
neaktivan

Nemam pojma jer nemam iskustva sa time.

A i nadrobio si par bezveznih primjera. Žmigavci, ručna, brisači, nisu baš test reflekasa. 

Ako držiš kvačilo djelomično stisnuto i na zaleđenoj cesti ga slučajno spojiš, auto cugne i eto zabave.

13 godina
neaktivan
nixass kaže...

ti pricas o kocenju motorom a ne voznji kroz zavoj na kuplungu i na izlazu iz zavoja pustanje kupluga. nesreca koja ceka da se dogodi

Krivo si me razumio. Ja radim podebljano. Točno se osjeti da je auto u boljoj ravnoteži, a u slučaju kočenja nema opterećenja na motoru 

16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Može preporuka ljetnih 195/65/15 ? Nekakav dobar omjer cijene/kvalitete.

Best buy 

Uloženo-dobiveno

EDIT:

Izgleda da je Lašić prodao gume, pa uklonio sa popisa na svojoj stranici..

Stavit ću od Furlana onda LINK

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.3.2017 11:43 (1BIT).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice