Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.493.908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
1BIT kaže...
RuskeGTT kaže...

sram me da se u ovom topicu toliko prica o struji...

kakvi ste vi to petrolheadovi?

nema to benzinjare koja trosi 10-15l, pa i vise, ako ima zavidnu konjicu i 4x4 (impreza sa 400ks :P)

veki22 kaže...

A hebi ga, vremena se mijenjaju

hahaha sad kad se vrati Group B, al na struju, neće više biti papapapa na startu dok se drži blokada, niti famoznog frktanja motora koji čuješ dok dolazi punom brzinom...

Nekada kad je odpao kotač, samo se suvozač nagnuo na jednu stranu i balansirao, sada će samo hitit jednu čeliju baterije van i vratit balans

Al će se žalit da im četkice iskre, to će im bit glavna isprika nakon utrke.

BTW: hill climb će bit zanimljiv, s obzirom da je uspon, a el-motori snažni, zahtjevat će adekvatno hlađenje, a sa druge strane, razlika u gustoći zraka će bit nebitna...

mislis na ovo :P (danas na slobodni dan si dao malo oduska)

odvozio sam sugavo, al opet 5-6 sek brzi nego sta sam najbrze do sad...sorry na kvaliteti, ne sjetim se staviti opciju na frapsu da mi snima u punoj kvaliteti, sad kad imam veci upload :D

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

odvozio sam sugavo, al opet 5-6 sek brzi nego sta sam najbrze do sad...sorry na kvaliteti, ne sjetim se staviti opciju na frapsu da mi snima u punoj kvaliteti, sad kad imam veci upload :D

haha e to je to, kakva vremena dolaze, takav zvuk ćemo samo na video igrama moći čuti

Dobro to tebi ide, ja na gampadu xbox 360 igram, ko da sanjke vozim, svaki zavoj izletim

12 godina
neaktivan
Dal je stetno za auto kad ga stalno izbacujem iz brzine tokom voznje (prije stajanja na semafor npr. , Prije zavoja itd.) ?
16 godina
icip kaže...
Dal je stetno za auto kad ga stalno izbacujem iz brzine tokom voznje (prije stajanja na semafor npr. , Prije zavoja itd.) ?

Autu nece nista biti, ali to se ne radi u zavoju...

14 godina
Auti - ultimativna tema

U zavoju moras biti u brzini i opcenito uvijek moras biti u brzini iznimka je tjekom kocenja.

12 godina
neaktivan

Ne. Čak je i preporučljivo kad voziš agresivnije da držiš kvačilo u zavojima jer je na taj način auto u najboljem balansu.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Nisam vidio ni jednog trkaceg vozaca da drzi spojku u zavoju.

Stiskanje spojke tjekom zavoja je opasno jer si rasteretio pogonske tockove i time izbacio auto iz proslog stanja sto moze dovesti do proklizivanja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 23:14 (ivanzu).
15 godina
neaktivan

Ovo je debilizam.

Onda nauči kočiti lijevom nogom ako želiš modulirati balans unutar zavoja.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ovo je debilizam.

Onda nauči kočiti lijevom nogom ako želiš modulirati balans unutar zavoja.

I nagnut se kontra zavoja, da mu se masa tijela uskladi sa masom auta

BTW:

OT:

Vele Corvetta najbrži el auto na svijetu, kaj Ameri ne znaju za ostatak svijeta?

INFO

EDIT:

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 23:58 (1BIT).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Vezano za pritiskanje kuplunga u zavoju:

Instrukotor u autoskoli mi je rekao da su imali neki seminar na kojem su dobili informaciju da u slucaju kad izgubis kontrolu na autu u zimskim uvjetima, najbolje je pritisnuti kuplung.

To je valjda zato jer vecina u panici ili nagazi kocnicu ili gas full i onda tek naprave sranje.

12 godina
Predator003 kaže...

Ne. Čak je i preporučljivo kad voziš agresivnije da držiš kvačilo u zavojima jer je na taj način auto u najboljem balansu.

I ja to svaki put radim 

...ovdje ljudi ne kuze sarkazam

Senza cuore saremmo solo macchine
17 godina
CroNk3r kaže...

Instrukotor u autoskoli mi je rekao da su imali neki seminar na kojem su dobili informaciju da u slucaju kad izgubis kontrolu na autu u zimskim uvjetima, najbolje je pritisnuti kuplung.

To je valjda zato jer vecina u panici ili nagazi kocnicu ili gas full i onda tek naprave sranje.

Tako je, kad se izgubi grip s cestom, smanji se moment motora i ako gume lakše ulove grip.

Naravno, u ograničenim uvjetima, ako se pretjera ne pomažui ni čavlerice.

17 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

skola sigurne voznje 101. stiskanjem kuplunga se sav raspolozivi grip usmjerava na "korisno" (s)kretanje. fascinantno je da takvo sto instruktor vec u startu ne zna (dobivanjem dozvole za instruktora), vec to naknadno saznaje na nekom seminaru. jos da je i proba (nadajmo se da je), di bi mu bia kraj. nazalost, nista od navedenog nece prenit svojim kandidatima jer hej, gorivo je skupo, gume su skupe, kocnice su skupe, a ionako svi vozaju ebete, pa na prve kapi kise ili nedaj boze sniga, promet se kompletno zaustavi... 

17 godina
Karlek_19 kaže...

Nije sve u brzini, ima nešto i u zvuku (barem meni). Inače nitko nebi kupil Astona V12, nego bi svi npr. La Ferarija ili Porsche 918 (ili kak je već onaj najjači)...

Aston uvijek ispred svih 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
16 godina
Pero Dinamit kaže...
Karlek_19 kaže...

Nije sve u brzini, ima nešto i u zvuku (barem meni). Inače nitko nebi kupil Astona V12, nego bi svi npr. La Ferarija ili Porsche 918 (ili kak je već onaj najjači)...

Aston uvijek ispred svih 

Ferrari fxx ftw

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

mehh nema zvuka do wankela 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
Pero Dinamit kaže...
Karlek_19 kaže...

Aston uvijek ispred svih 

Nije ni Maserati daleko po tom pitanju, ali moj favorit je LFA

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 11:45 (CroNk3r).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Šta ovaj M3 radi pored Volva?

EDIT:

Bmw opoziva model x3 zbog nedovoljno pričvršćenog konektora servo volana, svakom se može dogodit...

INFO

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 15:47 (1BIT).
10 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Je li mi neko može reći u čemu je problem sa prskalicama za pranje vjetrobranskog stakla, ja sam ih probao da podignem međutim one su do kraja podignute ali opet prenisko špricaju kad uključim da špricaju, špricaju čisto na početku šajbe dole a inače koliko znam ili koliko sam vidio bacaju do pola šajbe, VW Touran  2005

Nije siromah onaj koji nema, nego onaj ko želi previše!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 16:13 (NisamNormalan12).
15 godina
odjavljen
NisamNormalan12 kaže...

Je li mi neko može reći u čemu je problem sa prskalicama za pranje vjetrobranskog stakla, ja sam ih probao da podignem međutim one su do kraja podignute ali opet prenisko špricaju kad uključim da špricaju, špricaju čisto na početku šajbe dole a inače koliko znam ili koliko sam vidio bacaju do pola šajbe, VW Touran  2005

A slušaj, VW ...

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan

Možda su zapušene. Probaj ih pročačkati iglicama za čišćenje zuba.

Ili skini i ubaci u ocat na neko vrijeme i isperi dobro.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
1BIT kaže...
RuskeGTT kaže...

haha e to je to, kakva vremena dolaze, takav zvuk ćemo samo na video igrama moći čuti

Dobro to tebi ide, ja na gampadu xbox 360 igram, ko da sanjke vozim, svaki zavoj izletim

daj ajde e, odvozio sam skroz sugavo, vidis i sam koliko sam puta letio iz putanje i gubio vremena...mislim da bi islo na 2:30 da odvozim savrseno...

17 godina
NisamNormalan12 kaže...

mozda ti je pumpica u banani pa nema dovoljan pritisak? ili mozda negdje imas rupicu u lajtungu...

dosle felne s lakiranja 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
16 godina
moderator

Ko ti je to tako loše lakirao?

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
17 godina

frend i ja uz 5l vina. dobro da nisu crvene farbe 

ma dobre su. bolje nek kad su prije bile abšisane. ionak ide radkapa gore... 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
16 godina
Auti - ultimativna tema

Mali film u svrhu predstavljanja Forda Edge. Snimano u Hrvatskoj (ne znam je li sve).

17 godina
neaktivan

da, bas se vidi da je lose napravljeno... sve je zrnato, nebi da je radjeno u prostoru punom prasine...

13 godina
Auti - ultimativna tema

Ej pozdrav ljudi.

Naručio sam Kayaba amortizere za Fiat Punto

Ima li tko iskustva sa istim amortizerima ?

16 godina
darijoman kaže...

Ej pozdrav ljudi.

To se uglavnom pita prije nego narucis 

15 godina
neaktivan
darijoman kaže...

Ej pozdrav ljudi.

Koji model, ima ih više... LINK

Ja ih imam također na puntu, Excel-g model, to su plinski i definitivno su bolji od oem uljnih, kyb premium su ti obični uljni i više manje isti ko oem, ako možeš rađe uzmi plinske...

Meni je jedna opruga frknula, pa sam i njih zamjenio u paru...

BTW: bila je recenzija u zadnjem Auto Klubu, uglavnom vele svaki drugi auto na cesti ima kyb amortizere kao prvu ugradnju, što se tiće pouzdanosti, tu nema straha.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice