Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.489.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
nine kaže...

Kad ti je ono rođendan? {#}

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

piše ti u profilu {#} osobno potvrđujem autentičnost..

zapravo te duje redizajn smo imali prije evota, i ne mogu se oteti dojma da su bili puno puno puno kvalitetniji.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
Auti - ultimativna tema

Malo zanimljivih filmiča:

http://www.dailymotion.com/video/x101m30_test-volkswagen-golf-7_auto  - smanjite muziku koja se čuje u pozadini

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 17:12 (BORG).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja samo čujem da je Mile pokidao..{#}

In the name of tragedy..
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Naravno, jedino sta je tu dobro je muzika {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina
luka_cro kaže...

Naravno, jedino sta je tu dobro je muzika {#}

Luka, odi malo driftati van sa ljetnim.

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Dečki, što kažete na ovaj mondeo ?

Fiat mi otišao u qurac, nešto mi poderalo zupčasti remen, najvjerovatnije španer..uhh..

Sutra ću probati staviti novi, pa ću vidjeti jeli otišla glava, podizaći, jer mi nije pukao u vožnji nego kada sam ga palio..

Pa ako je otišla glava i ostalo, neisplati mi se popravljati..  {#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

čitao malo testove sa tog automotosvijeta.. lik koji testira aute je uber epic {#} moram priznati da sam plakao na neke rečenice u testu golfa 7.

ali generalno je lik dosta objektivan IMO..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...

Fiat mi otišao u qurac, nešto mi poderalo zupčasti remen, najvjerovatnije španer..uhh..

Sutra ću probati staviti novi, pa ću vidjeti jeli otišla glava, podizaći, jer mi nije pukao u vožnji nego kada sam ga palio..

Neznam za ta starija godista, ali ovaj doma sto ga imam novija linija 2008god.
Sada ima nekih 160 000km i nikakvih problema, samo toci vozi...Bilo je par nekih sitnica,ali nije vrijedno spomena i jednom je krepala klima(garancija) i jednom je nesto fuckalo u motoru, ali to je bio neki ventilator.
Auto je cist pristojan, ali recimo kvaliteta unutrasnjosti nije ni do koljena Accordu, sve neka plastika i ruzno je... 

EDIT. Motor u tom fordu je benzinac neki 120ks cini mi se, potrosnja po racunalu 8.6L... za dizle neznam..

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 18:27 (luka_cro).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Po meni baš i nije objektivan, malo sam pregledao nekoliko drugih testova (ne da mi se čitat sve) i ostali auti su svi super u globalu, pogotovo Kia.

Ovaj test definitivno nije za ljubitelje Golfa, al je za nasmijat se{#}

15 godina
neaktivan
Pa ti preprodaješ aute! To je to! Vidim pola auta što spominjemo imaš.
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
TheMenstalist kaže...

Sada ima nekih 160 000km i nikakvih problema, samo toci vozi...Bilo je par nekih sitnica,ali nije vrijedno spomena i jednom je krepala klima(garancija) i jednom je nesto fuckalo u motoru, ali to je bio neki ventilator.
Auto je cist pristojan, ali recimo kvaliteta unutrasnjosti nije ni do koljena Accordu, sve neka plastika i ruzno je... 

EDIT. Motor u tom fordu je benzinac neki 120ks cini mi se, potrosnja po racunalu 8.6L... za dizle neznam..

Pa kolko vi doma imate auta? Haha

17 godina
neaktivan
turbojc kaže...
Pa ti preprodaješ aute! To je to! Vidim pola auta što spominjemo imaš.

A Isusa ti...

Ajde neka on više poslika te aute što ima u dvorištu sa papirom BUG Forum, pa ako nema da ga svi stavimo na ignore ili ako ima nek laprda i dalje.

Svaka stranica 3 posta o Looki u njegovim bembarama, audijima, hondama i Tokyo Druft 2fast14fjurioz

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ak vas zanima jos imam dva auta...

Nego, jel ide mozda tko veceras u muzej Ferdinand Budicki, izlozba starih automobila, motora i bicikla...? 

14 godina

{#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
moderator
luka_cro kaže...

Audi, Mercedes, Honda i sad još i Ford?

{#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
nine kaže...

čitao malo testove sa tog automotosvijeta.. lik koji testira aute je uber epic {#} moram priznati da sam plakao na neke rečenice u testu golfa 7.

ali generalno je lik dosta objektivan IMO..

Svrš svrš Kia, svrš Kia, bljuv Golf. Ukratko.

Sve mu smeta, on ne bi nikad DSG. Pa r*tardu, onda si uzmi auto bez DSGa. Koji d*bil majke ti. Te bi ovo, te bi ono. Pa onda odi i konfiguriraj si kaj oćeš, i daj zahtjev. 

A ne, kupi auto gotov, i onda k*nja. Doduše, eto lik ga nije kupio nego dobio na test, al opet ista klasa.

14 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Vidim da sere po mjenjaču kaj ima +/- na ručkici, a ne na volanu?!

Pa to nije za teranje, nego kad se voziš na uzbrdici ili nizbrdici da sam ne prebacuje, da ga kontroliraš.

Ali zato frajer realno opisuje dizajn sedmice, hehe.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja mislim da on jadan kako mi koji auto spomenemo, on brže-bolje na Google za kakav test, natrkelja tu onda šta ima, još mu jedino preostaje izmisliti koji dio obitelji ili susjeda ima taj auto. Imao sam ja jednog takvog lovca u grupi na faksu, Dodge Viper, ima moj susjed. Mustang, vozio. Lincoln nekakav, nema baš taj njegov rođak, al ima taj i taj. NSX, frend od frenda. S6, tetak. M5 E39, vozio.

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
luka_cro kaže...

Audi, Mercedes, Honda i sad još i Ford?

{#}

Do kraja večeri ćemo doći i do Moskvića.

In the name of tragedy..
12 godina
Auti - ultimativna tema

Naravno opet su odgodili auto show.

http://www.zv.hr/default.aspx?id=523

15 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Po meni baš i nije objektivan, malo sam pregledao nekoliko drugih testova (ne da mi se čitat sve) i ostali auti su svi super u globalu, pogotovo Kia.

lik ciljano traži mane autima.. iskreno, kada kupujem auto mane me i više zanimaju od dobrih strana.

neke auto kuće mu više niti ne daju aute na testiranje navodno {#}

evo ako ti se da, pročitaj si ovaj recimo za megane-a CC .. http://www.automotosvijet.com/index.php/test-automobila/4361-test-renault-megane-cc-14-tce

mystik kaže...

...

pa naveo je i par dobrih strana {#}

mislim da tebi više smeta sama ideja da golfa uspoređuje sa kia-om, jelte golf je ipak 3 klase iznad, zar ne?

daniel.hajdinjak666 kaže...

Ali zato frajer realno opisuje dizajn sedmice, hehe.

meni još realnije opisuje ostale recenzente {#}

Toliko hvalospjeva (čitaj ulizivanja), praktično takmičenje ko će se više poniziti pred automobilom ili dilerima istog, više nemam pojma, pa se koriste izrazi "kralj", "vladar" i šta sve ne nakon relacije = i riječi Golf ispred.

a da ne spominjem zaključak o staroj slavi {#}

17 godina
Auti - ultimativna tema

Golf VII - ne želim komentirati test, niti sam sjedio u njemu, a bome ga nisam ni vozio. No činjenica je da je sigurno precijenjen.

Megane III(generation) - sve istina što je napisano, potpuno objektivno.

15 godina

Gle, realno Kia još uvijek nije u rangu VWa i ostalih europljana. Zato se nudi za jeftine pare, jer zna da istom cijenom neće proći. Iako, nije baš ni toliko jeftinija ako želiš nešto bolje.

Sad ako se opet vratimo na njegov test. Njemu smeta što je Golf iznutra jednostavan, što nema neki LCD ko Kia. Lik kaže da je kia kao nešto iz budućnosti. Frajeru je ta spika očito simpa, i sad ako auto to nema, odmah bljuv. 

Opet, dizajn. LIK il se pravi gl*p ili ne vidi dobro. I svi ostali, nije me strah reći, ako nisi u stanju prepoznati razliku između Golfa VI i VII, idi k okulisti. Ja ne tvrdim da V i VI nisu jako slični, VI bi više dizajnerski bio fejslift, ali tehnički druga priča. Iako, možeš bez problema razlikovati V i VI, kako sprijeda tako straga. 

VII naspram VI moraš, jednostavno moraš prepoznati. Ne znam, možda jednostavno zato što vozim Golfa mi je nezamislivo da netko nije u stanju vidjet očigledne razlike. 

17 godina
Auti - ultimativna tema

KIA - moderan dizajn koji će (pre)brzo ispasti iz trenda, vrijednost joj pada prebrzo

VW - klasika koja traje, jako će dobro držati cijenu

Na našem tržištu za 5 godina neće KIU nitko ni gledati, dok će Golf biti još biti uvijek ''u trendu''.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

6 i 7 definitivno sličniji nego 5 i 6, meni bar. 5 je jajast, 6 i 7 imaju oštrije rubove tj izraženije. Razliku 4 i 5 da ne govorimo, to je, ruku na srce, bio pravi skok. Nećemo valjda opet na hejtanje Golfova?! po 55.put, seriously? a Kia, pogotovo zadnji ProCeed, je brutalna. Sad da li će ta plastika i za 10g ostati takva, vjerojatno ne. Dok za Golf 5 iz 04,05 bliže da je isti danas i kao nov, to je činjenica. Materijali su iznutra tu na strani VAG-a. Oduvijek.

In the name of tragedy..
13 godina
BORG kaže...

KIA - moderan dizajn koji će (pre)brzo ispasti iz trenda, vrijednost joj pada prebrzo

Na našem tržištu za 5 godina neće KIU nitko ni gledati, dok će Golf biti još biti uvijek ''u trendu''.

KIA koja trosi 3,2l sumnjam da ce ikad ispast iz trenda... Isto tako nova ceed je bomba auto. Golf VII nije po nicemu bolji auto od ceed osim po nasem mentalitetu. Vozio sam Golf VII u autoskoli i Ceed of frenda, novi model. Cudo.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

argumentiraj tvrdnju da Kia nije na razini europljana.. nije da se Kia nudi za nižu cijenu jer nebi prošla veća, nego Golf za višu cijenu nudi manje jer prolazi.

pa naravno da se vidi razlika, ja ju vidim, ali je toliko minorno jadno mala da se skoro može reći da je nepostojana.

stavi golf 5, 6 i 7 u istoj boji na daljinu od 50-100m, randomiziraj ih i onda govori koji je koji {#}

onda uzmi megane, clio, yaris, auris, civic, rio .... itd itd.. mislim da kužiš što mislim.

17 godina
SimeKZ kaže...
BORG kaže...

KIA koja trosi 3,2l sumnjam da ce ikad ispast iz trenda... Isto tako nova ceed je bomba auto. Golf VII nije po nicemu bolji auto od ceed osim po nasem mentalitetu. Vozio sam Golf VII u autoskoli i Ceed of frenda, novi model. Cudo.

AHA... samo kaj ne pocne proizvoditi gorivo...

Ride or die, remember?
15 godina
SimeKZ kaže...
BORG kaže...

BUAHAHAHA. ako kia troši 3,2, moj golf troši litru i pol.

nine kaže...

argumentiraj tvrdnju da Kia nije na razini europljana.. nije da se Kia nudi za nižu cijenu jer nebi prošla veća, nego Golf za višu cijenu nudi manje jer prolazi.

pa naravno da se vidi razlika, ja ju vidim, ali je toliko minorno jadno mala da se skoro može reći da je nepostojana.

stavi golf 5, 6 i 7 u istoj boji na daljinu od 50-100m, randomiziraj ih i onda govori koji je koji {#}

onda uzmi megane, clio, yaris, auris, civic, rio .... itd itd.. mislim da kužiš što mislim.

U gajbu-dvije? Nabavi ih i zovi me.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice