Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.493.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Doxy_CRO kaže...
nine kaže...

normalno da svijetle pozicije pobogu, ali ne osvjetljavaju ulicu 50m ispred tebe.

evo ovako ti izgledaju moje krapina pozicije samo bez ove srednje ledice, znači samo 4 kom., i samo za tebe sam izašao i poslikao ti razliku između osvjetljenja nasprem kratkog svjetla.

btw nisam ugasio flash kada sam slikao pa je osvjetlio prljavo staklo fara, od ledica se vide samo 4 točkice na toj poziciji.

na zidu se vidi intenzivna svjetlost kratkog svjetla nasprem onog malog tračka od pozicija

Bacaju koliko i kratka svjetla.

Ovakve su.

Ove mini kaj si stavio normalno da ne osvjetljavaju lol.

Stavi prave muške ko ja.

Prave muške????Što ti to znači,nikad ali nikad pozicija nemože davati svitlo ko kratko,zato se i zove POZICIJA.

Pozicija kao i kratko ili dugo imaju po zakonu određeno koliko jaku svjetlost smiju davati.Što znači ako tvoje pozicije svitle jače nego kratko svitlo nije u skladu sa zakonom.

Led žarulje na autu od kolege su za POZICIJU.To je isto kao one maglenke od ledica koje svitle jače neko h7 kratko svitlo,pa kad ideš u susret takvom autu onda bi mu najrađe prepričia put i to iščupa jer ti smeta kad mu ideš u susret.

Safty first than everything else....

So say We All
13 godina
odjavljen
nine kaže...

@Diplomat lol mini traktor {#}

Mini traktor od 140 hiljada. {#}

15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Mini traktor od 140 hiljada. {#}

nema šta auto za narod {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Dali su mi novog Pola, malo sam ga razradio sve u svemu dobar autić. {#}

1.6TDI? 75, 90 ili 105ks? Mora da je mali zvrk..{#}

13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
1.6 TDI 90 ks, baš je zvrk. Unutra ekrančina na tač vani xenon i LED-ice fensi stvari. haha
17 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Tnx na odgovorima, onda neću ni uzimat tu blind-me-seljačiju osim za osvjetljenje tablica. Odlične su mi i Osramice.

iznenađen i uvređen!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 8:58 (thedream).
16 godina
Vaš Auto Snova

Majke mi imao bi i za mustanga tankat po cijele dane sa svojim teen-age dzeparcem, jos samo da mustanga i kupim i deri {#}

http://www.24sata.hr/neobicno/na-benzinskoj-crpki-natocio-je-48-litara-benzina-za-18-kuna-258914

Nothing lasts forever
17 godina
Vaš Auto Snova

San snova - Maybach 62S - najbolje što novac može kupiti

16 godina
Hacker002 kaže...

San snova - Maybach 62S - najbolje što novac može kupiti

Sline mi idu, zamisli da ti samo elektronika crkne {#}

Nothing lasts forever
15 godina
neaktivan

Ma da se cijena goriva vrati kao prije, već bi bilo bolje, slika govori 1000 riječi {#}

17 godina
thedream kaže...

Da li je netko možda probao ove nove LED H1 i H7 žarulje za kratka svjetla prvenstveno, dnevna tj. noćna?

Mislim, smetaju li drugim vozačima, da li su legalne itd.? Ja imam trenutno Osram Nightbreaker već 9mj. unutra, ako ne i više, jedan par mi toliko traje, za ne povjerovati, meni su odlične, ali čisto pitam ako su LED jače, navodno jesu dosta, isprobao bi.

Mozes li linkat ?

Ne znam na kaj mislis, al ak na ovak nekaj, onda zaboravi.

Kaj se tice pozicijskih lampica... Ako su vam blizu zarulje za kratko svjetlo (koje je cesto upaljeno) onda naj.ebu lemni spojevi na LED pozicijskim zaruljicama.

Osobno bih vam preporucil LED zarulje (za poziciju) sa 5050 LED diodama.

Ove kakve ima Doxy sam imal i ja izmedju ostalih i sve to fino izgleda, al vrag je to kaj ih ima puno i medjusobno se zagrijavaju podosta i na kraju sje.bu same sebe.

Ovakve ja koristim, te s canbus-om nisu na odmet, a cijena je sasvim ok. Mijenjam ih jednom godisnje.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 21:56 (Batista).
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ma da se cijena goriva vrati kao prije, već bi bilo bolje, slika govori 1000 riječi {#}

sjećam se kad se pričalo o psihološkoj granici od 4 kune {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Fotografije interijera automobila. Ima stvarno puno fotografija novijih i stariji automobila, isplati se pogledat.

15 godina
Vaš Auto Snova

moj auto snova:

Nissan GT-R R35 AMS Alpha 12

http://juxocs5.weebly.com/
16 godina

to se nikad nije pričalo

15 godina
Vaš Auto Snova

evo slikano na nasoj autocesti, blizu grobnika

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

evo slikano na nasoj autocesti, blizu grobnika

Inspiriran domisljatoscu :D

http://9gag.com/gag/3557989

WHY SO SERIOUS ??
14 godina
Vaš Auto Snova

Pozdrav ekipa može 1 pitanje.Naime otac uzima novi auto pa razmišlja izmedu astre i mazde 6 ovako nešto pa ga zanima vaše mišljenje i koliko ovaj auto troši otprilike(diesel)? http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-6-cd-120-ce-oglas-4773797

17 godina
monsieur kaže...

Pozdrav ekipa može 1 pitanje.Naime otac uzima novi auto pa razmišlja izmedu astre i mazde 6 ovako nešto pa ga zanima vaše mišljenje i koliko ovaj auto troši otprilike(diesel)? http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-6-cd-120-ce-oglas-4773797

Takva Mazda po Zagrebu cuga cca ~10 litara nafte, na otvorenoj cesti oko 6-7 litara.

No kako može razmišljati između dva različita segmetna vozila? Astra je jeftinija za održavanje i dostupnijih dijelova nego Japanac.

16 godina
neaktivan
nine kaže...
1BIT kaže...

sjećam se kad se pričalo o psihološkoj granici od 4 kune {#}

Pa što nisi skužio da od 90-tih oni viču svake godine kako je psihološka granica 4,pa 6 pa 8,vjerovatno vole parne brojeve,Zato je Čačić i reka 74 kune hehehe,ajme majko moja mila moja granada je cucala 15-17 litara kad bi je gazio,a još kao srednjoškolac bi skupio bez frke za pun tank,a sad nemogu svoju fiestu naputniti grrrrr{#}.

Ja mislim da ću si ugraditi solarne čelije na auto heheh.....Solar Fiesta :P

So say We All
15 godina
odjavljen
skyreeper kaže...

Pa što nisi skužio da od 90-tih oni viču svake godine kako je psihološka granica 4,pa 6 pa 8,vjerovatno vole parne brojeve,Zato je Čačić i reka 74 kune hehehe,ajme majko moja mila moja granada je cucala 15-17 litara kad bi je gazio,a još kao srednjoškolac bi skupio bez frke za pun tank,a sad nemogu svoju fiestu naputniti grrrrr{#}.

Ja mislim da ću si ugraditi solarne čelije na auto heheh.....Solar Fiesta :P

Na auto bi ti stalo ćelija za nekih 200w.. Puno sreće {#}

Ali na baterije može..

Bistar sam k'o katran.
17 godina
Vaš Auto Snova

Ispričavam se na off topicu

zna li netko gdje kupiti foliju za auto stakla? Bio sam u Intersparu imaju 300x76cm za neku smiješnu lovu ali u dvije verzije, BLACK i ULTRA BLACK.

Ja bih nešto još svijetlije od crne nijanse.

PS: ne zanimaju me Llumar, 3M i slične

hvala

17 godina
Vaš Auto Snova

Te "ljeve" koje ti gledaš po toj "smiješnoj cijeni" zapravo i jesu smiješne jer ništa nevaljaju. Ak hoćeš to imat kako spada, onda plati prave folije. A ako bi imo tek tolko, kupi te vanserijske i mirna Bosna.

17 godina
Hacker002 kaže...

Te "ljeve" koje ti gledaš po toj "smiješnoj cijeni" zapravo i jesu smiješne jer ništa nevaljaju. Ak hoćeš to imat kako spada, onda plati prave folije. A ako bi imo tek tolko, kupi te vanserijske i mirna Bosna.

Trebam samo zatvoriti zadnje staklo i ništa više, dakle ne želim platiti pazi sad 750 kuna samo zadnje staklo za Peugeota 307. tražim samo svjetliju foliju od obične crne i to je to. ništa specijalno

17 godina
Vaš Auto Snova

Zatvorit zadnje staklo? Šta ti to znači?

Odi onda i kupi najjeftiniju foliju i miran si. Na njima svejedno piše da su neznam kako crne a nisu ni pola od toga.

15 godina
neaktivan
Batista kaže...

Nažalost baš na takvo što sam mislio.

Znači polu-legalni škart? Više mi se onda isplati uzeti Philipsov HID Xenon kit na crnjaka za kakvih 100e i ćao bao, nego mijenjati žarulje i da mi zapali ne daj Bože instalacije, ionako su 12g. stare, ja bi najradije sve te žice zamijenio naprijed na svjetlima.

iznenađen i uvređen!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 12:18 (thedream).
13 godina
protjeran
thedream kaže...
Batista kaže...

Nažalost baš na takvo što sam mislio.

Znači polu-legalni škart? Više mi se onda isplati uzeti Philipsov HID Xenon kit na crnjaka za kakvih 100e i ćao bao, nego mijenjati žarulje i da mi zapali ne daj Bože instalacije, ionako su 12g. stare, ja bi najradije sve te žice zamijenio naprijed na svjetlima.

Imaš s ebaya legalne, cca 350 kuna KIT ...znači balast + žarulja.

I lijepo bacaju, više xenon nije skup ko prije.

Allianz osiguranje
17 godina
Doxy_CRO kaže...

Imaš s ebaya legalne, cca 350 kuna KIT ...znači balast + žarulja.

I lijepo bacaju, više xenon nije skup ko prije.

Jel' se može uvesti s ozbirom da treba ATEST. Ako nema Atesta lupe ti kaznu i pošalju na izvanredni tehnički pregled.

13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Do 6k je u redu.

Atest treba za sve iznad...tj. sve iznad je ilegalno.

Allianz osiguranje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice