normalno da svijetle pozicije pobogu, ali ne osvjetljavaju ulicu 50m ispred tebe.
evo ovako ti izgledaju moje krapina pozicije samo bez ove srednje ledice, znači samo 4 kom., i samo za tebe sam izašao i poslikao ti razliku između osvjetljenja nasprem kratkog svjetla.
btw nisam ugasio flash kada sam slikao pa je osvjetlio prljavo staklo fara, od ledica se vide samo 4 točkice na toj poziciji.
na zidu se vidi intenzivna svjetlost kratkog svjetla nasprem onog malog tračka od pozicija
Bacaju koliko i kratka svjetla.
Ovakve su.
Ove mini kaj si stavio normalno da ne osvjetljavaju lol.
Stavi prave muške ko ja.
Prave muške????Što ti to znači,nikad ali nikad pozicija nemože davati svitlo ko kratko,zato se i zove POZICIJA.
Pozicija kao i kratko ili dugo imaju po zakonu određeno koliko jaku svjetlost smiju davati.Što znači ako tvoje pozicije svitle jače nego kratko svitlo nije u skladu sa zakonom.
Led žarulje na autu od kolege su za POZICIJU.To je isto kao one maglenke od ledica koje svitle jače neko h7 kratko svitlo,pa kad ideš u susret takvom autu onda bi mu najrađe prepričia put i to iščupa jer ti smeta kad mu ideš u susret.
Safty first than everything else....