Audi a3 1.8 20v lambda sonda

poruka: 5
|
čitano: 3.246
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me dali netko zna gdje se na ovom automobilu nalazi lambda sonda, navodno to je Euro 3 motor, koji bi trebo imat dvije sonda prije i poslje katalizatora, pa me zanima gje se nalazi tocno.. Hvala unaprjed

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
moderator
Re: Audi a3 1.8 20v lambda sonda

pa nalaze se točno kako si rekao, prije i poslije katalizatora...

ili ti neznaš što i gdje je katalizator?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 18:53 (XXX-Man).
16 godina
neaktivan

ne, nego pogledo sam onako ispod auta, tamo gdje je katalizator i nisam vidio nista, a ova ispred bi trebala bit na ispusnoj grani, ali ni nju nisam uspio vidit, vjerojatno su nekak zakamuflirane, pa kad bi mi netko znao tosno rec gdje se nalazi da znam gdje da trazim.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
moderator

traži da vidiš neke kablove na ispušnoj grani, vidjet ćeš ju sigurno, trebala bi se vidjet kad gledaš odozdo

isto tako za ovu drugu, moraju se vidjet žice

ali ne vjerujem da ćeš uspjet vidjet samo ovako, digni auto ili odi kod nekog tko ima "grabu"

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 19:43 (XXX-Man).
13 godina
neaktivan
mtopol kaže...

ne, nego pogledo sam onako ispod auta, tamo gdje je katalizator i nisam vidio nista, a ova ispred bi trebala bit na ispusnoj grani, ali ni nju nisam uspio vidit, vjerojatno su nekak zakamuflirane, pa kad bi mi netko znao tosno rec gdje se nalazi da znam gdje da trazim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice