VHS na DVD format

poruka: 3
|
čitano: 1.788
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
VHS na DVD format

Danas sam sa neki VHS pesnimavao na DVD. Imam USB easyCAP. Ponuđeno mi je više formata ja sam odabrao .avi kad se sve zavrsilo stavim cd da sprzim kad ono datoteka 105GB. Kad uzmem ustale formate slika je mutna MPEG, DV, DVD WMV VCD i SVCD. Kad klikem na mpeg ili vcd ili svcd ili wmv samo mi odabere MPEG mjesto mjesto odabrang formata. Moze li mi netko reci neki program da to popravim ili konverujem u neki foramat da se moze gledati na DVD player-u, a da slika ostane ista. Izvinjavam se sto sam ovoliko zakomplikovao :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 18:36 (zeus3).

0 0 hvala 0
17 godina
VHS na DVD format

uvijek ces tako od oka dobit kobasicu koju treba prilagodit za video dvd sa 4466mb.  izlazni format ti treba mpag2. kasnije ti je njega najlakse strpat u neki komercijalni editor i za izlaz izabrati dvd 4.7gb.  jos ces imati i opcije editiranja, capturinga i ostalih finesa.

ja volim od komercijale cyberlink power director.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: VHS na DVD format
zeus3 kaže...

Danas sam sa neki VHS pesnimavao na DVD. Imam USB easyCAP. Ponuđeno mi je više formata ja sam odabrao .avi kad se sve zavrsilo stavim cd da sprzim kad ono datoteka 105GB. Kad uzmem ustale formate slika je mutna MPEG, DV, DVD WMV VCD i SVCD. Kad klikem na mpeg ili vcd ili svcd ili wmv samo mi odabere MPEG mjesto mjesto odabrang formata. Moze li mi netko reci neki program da to popravim ili konverujem u neki foramat da se moze gledati na DVD player-u, a da slika ostane ista. Izvinjavam se sto sam ovoliko zakomplikovao :)

to sam i ja htio napraviti i nikako nije valjalo.

onda sam kupio DVD/HDD rekorder i sve je OK. Snimka kakva je i na originalu (ne može bolje  od originala), izaberem kvalitetu ovisno koliko DVDa želim potrošiti (1sat, 2 sata, 3 ili više ali onda kvaliteta snimke opada).

editiram početak, kraj i tak taka zapržim na disk.

bolje i brže od toga nema - zaboravi enkodiravanja na PCju - uvijek će bit loše.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice