Slaganje kucnog sound systema

poruka: 6
|
čitano: 2.630
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Evo planiram si kupiti kucni sound system. Ovo je sto sam si mislio uzeti pa ako tko ima kakav prijedlog ili savjet ili cak komentar neka kaze

Receiver Denon AVR-1908

Zvučnici Mordaunt-Short MS902Ai,black X4, za prednje i straznje

Zvučnici Mordaunt-Short MS905Ai,black X1, kao prednji srednji

Zvučnici Mordaunt-Short MS308 sub,silver vanadium.

Sve skupa bi doslo oko 6500 kn.

Da li ima tko iskustva sa ovim zvucnicima?

Svaki prijedlog je dobrodosao...

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Slaganje kucnog sound systema

Sto nema ni jednog audiofila na forumu ?

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
17 godina

Bump.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Audiofili ne kupuju tako jeftinu opremu za slusanje, a pogotovo ne kucno kino Smijeh.

Pa procitaj po netu testove navedene opreme. Za tu lovu imas hrpu baznih modela i zvucnika i receivera.

Sumnjam da je neka  prevelika razlika unutar tog cjenovnog razreda.

Samo obrati pozornost na velicinu sobe i zvucnika, tj da ne stavis pre male zucnike u preveliki prostor i obratno.

Ostale audiofilske stvari ovdje bas i nemaju smisla.

ps. e sad sam vidio da uzimas i sub, pa se onda na njemu valjda moze regulirati kolicina basa da ti ne tutnji previse ili da ga ne fali.

Iako s obzirom na cijenu svega navedenog nemoj previse ocekivati. Ako nisi pretjerano zahtjevan ovo bi moglo biti ok.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 10:52 (Pixel).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

za početak dobro, bolje nego bilo kakvog kučnog kina u kompletu.

audiofili ne koriste 5.1 (i više) sisteme, već isključivo stereo.

Morudant-Short, nije loš, ali konkurencija ga redovito tuče, bolje pogledaj za tu lovu warfadle.

moja preporuka bi ti bio komplet od onkya, on po meni pravi čak bolje a/v receivere od danona, a poznat je po proizvodnji dobrih zvučnika

16 godina
livadasb kaže...

za početak dobro, bolje nego bilo kakvog kučnog kina u kompletu.

audiofili ne koriste 5.1 (i više) sisteme, već isključivo stereo.

Morudant-Short, nije loš, ali konkurencija ga redovito tuče, bolje pogledaj za tu lovu warfadle.

moja preporuka bi ti bio komplet od onkya, on po meni pravi čak bolje a/v receivere od danona, a poznat je po proizvodnji dobrih zvučnika

Ma imaju i audiofili kucna kina lai ne za slusanje glazbeOsmijeh.
Nekako bas i nisam vezao Onkyo uz proizvodnju dobrih zvucnika, ovo mi je prvi glas, a dugo sam u audio svijetu.
Receiveri su im ok, ali zvucnike bih ipak trazio na drugoj adresi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice