Puče slušalica

poruka: 4
|
čitano: 1.281
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Puče slušalica

Bok ljudi evo još jedne jadikovke izašle iz moje tipkovnice. Za Božić sa dobio Philips SHE-9700 slušalice. Odlične su, a meni kretenu ode lijeva ko da je neki kratki spoj bio unutar nezz. I da postoji li rješenje ovog problema u vidu popravka jer nisu baš bile tako jeftine? Hvala unaprijed

.

I'm soo SERIAL

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Puče slušalica
ManBearPig kaže...

Bok ljudi evo još jedne jadikovke izašle iz moje tipkovnice. Za Božić sa dobio Philips SHE-9700 slušalice. Odlične su, a meni kretenu ode lijeva ko da je neki kratki spoj bio unutar nezz. I da postoji li rješenje ovog problema u vidu popravka jer nisu baš bile tako jeftine? Hvala unaprijed

.

Prije bi rekao da si udario s njima negdje - tako one obicno odu.

A i nisu nesto skupe. Nove se daju vani pronaci za 20 baksa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 0:42 (Mrgud Veliki).
17 godina
ManBearPig kaže...

.

pa rastavi ih pa ces znati vise,kod takvih slusalica cesto ode kabal od stalnog povlacenja,motanja itd,cesto na konektoru se dogodi prekid.

probaj malo kabal odmah kod konektora micati dok su ti u usima mozda dobije kontakt pa ces znati da tu prekida,ili ako ima onu kontrolu glasnoce na kablu isto se dogadja i tamo

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
15 godina
neaktivan
ManBearPig kaže...

.

Ako imaš garanciju još, odnesi ih na servis. Meni su u Sony Ericssonu na garanciju dali nove, imao sam isti problem koji ti imaš.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice