Problemi sa prženjem dvd i cd

poruka: 12
|
čitano: 3.077
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav svima......može li mi netko pomoći...skinio sam video spot od lady gaga sa limewire na komp u avi formatu negdje oko 120 mb...pokušao sam ga spržiti na cd i dvd da bi mogao gledati na dvd pleyeru(vivax)...ali nikako nemogu ga gledati preko dvd playera.....neznam u čemu je problem..jel mi može netko pomoći.........

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problemi sa prženjem dvd i cd
darinjo33 kaže...

pozdrav svima......može li mi netko pomoći...skinio sam video spot od lady gaga sa limewire na komp u avi formatu negdje oko 120 mb...pokušao sam ga spržiti na cd i dvd da bi mogao gledati na dvd pleyeru(vivax)...ali nikako nemogu ga gledati preko dvd playera.....neznam u čemu je problem..jel mi može netko pomoći.........

moguce je da tvoj dvd player ne podrzava taj format , moguce je da je lose sprzeno, tj mogucnost kvara dvd przilice,a isto je moguce u sto vjerujem da mozda je mozda laser u dvd playeru u losem stanju tj dda mozda odlazi pa ne ocitava ili( jednostavno ne voli lady gaga hehhehhe sala) provjeri ispravnost svega a i dokumentaciju dvd playera moj savjet ...

živi danas da ne umres sutra
15 godina
neaktivan

a neznam imam vivax dvd pleyer nije nešto skup prava jeftinjara ali mogu gledati druge filmove normalno......kad pržim sa nerom idem na data i cd ili dvd i spržim jel tako....nisam baš neki znalac što se toga tiče....a kad mogu gledati ostale filmove vjerovatno nije do playera..ja negdje pravim grešku....možda što je taj spotu avi formatu.....ako mi može netko to jasnije objasniti.......hvala..

16 godina
neaktivan

...konvertiraj ga sa npr. format factory u neki drugi format...Cool

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Imam i ja vivax i koji god cd ili dvd a da je na njemu video snimak.avi neče očitat kovertiraj u mpeg4 ili diviX ili neki drugi format samo ne avi

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok...hvala na pomoći....uspio sam.......

16 godina
neaktivan
Muke po DVD-u

nakon 8 snimljenih sesija, kod 9 doslo je do abnormalnog prekida tijekom snimanja (naime sesija je ostala otvorena) prženo je sa Nero 7, probala sam zatvoriti sesiju ali bez ucinka, takodjer sam probala sa hrpom drugih programa (CD Roller, CD DVD Recovery, ISO Buster, Rollback, RecoverDVD, SafeCopy...) i nista, prilazem screenshotove, zacudjuce vidi se samo prva sesija sa 370 MB od 2,8 GB, PLZ pomozite mi rijesiti problem, TIA ...

nero+open+multisesion nero+open+multisesion
Nero+Burning+ROM Nero+Burning+ROM
vjetropirkaMAKNI@yahoo.comam
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2020 7:30 (vjetropirka).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozzz svima.. jel mi može neko objasniti kako pržiti pc igru koja je jača od 4,7 gb na 2 dvd...hvalaa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Skini Glary Utilities, otvori ga, pod Modules -> Files and Folders -> odaberi File Splitter and Joiner. U prvom redu odaberi fajl koji želiš podijeliti, a u drugom redu trebaš odabrati mjesto gdje će se spremiti odvojeni fajlovi. Već ti je ponuđena opcija 4.7 GB, pa klikni na nju da ju odabereš. Bilo bi dobro i da označiš opciju Add Self-Joining Functionality to the split files set jer kada ćeš opet spajati fajlove, nećeš trebati Glary Utilities na kompjutoru. Na kraju samo klikni na Split Now. Na mjestu gdje si odabrao da spremi odvojene fajlove pojavit će ti se vjerojatno 2 fajla. Samo ih spržiš jednog po jednog.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 9:38 (deadman).
15 godina
neaktivan

hvala puno sad cu probat 

14 godina
neaktivan

Imam problem s prženjem...koristim program ashampoo 2006...pokrenem prženje cd-a i onda stane na onom gdje piše punjenje međumemorije (cd-a)...i tako stalno...nemogu spržit jedan običan cd! :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš puno dobrih besplatnih riješenja koja mogu zamijeniti Ashampoo. Npr. InfraRecorder, CDBurnerXP, ImgBurn, DeepBurner, Burn4Free,... Pokušaj s nekima od njih Namigiva

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice