A da pričekaš dok izađe nova verzija!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Apple updateove izdaje u popodnevnim satima po lokalnom vremenu, a to se još nije dogodilo, jer je trenutno tamo 5:37 ujutro.
U redu...
Ali zante što... Pošto se za taj iPod Touch plaća krenuo sam ja staviti karticu, odnosno metodu plaćanja u svoji account, ali sam shvatio da primaju samo tri (samo tri p***a im ****!!!) kartice, a moji roditelji imaju sve osim te (a prima se samo VISA, AMERICAN i MasterCard)!!! I što sada? Tako sam tužan i razočaran u Apple, jer zašto samo te tri? Pa ne koristi cijeli svijet samo tri kartice!! Zašto ne bi bilo i VISA Eletronic???
Ljut sam!!! Ima li tko kakvo rješenje???
Visa Electron cesto moze posluziti kao Visa kartica, tako je npr. kod ryanair-a, ako kupujes kartu preko neta.
Samo odaberes visa i upises podatke s elektronke... nemas sto izgubiti ako prode, prode.. ako ne, nikome nista.
U redu...
Ali zante što... Pošto se za taj iPod Touch plaća krenuo sam ja staviti karticu, odnosno metodu plaćanja u svoji account, ali sam shvatio da primaju samo tri (samo tri p***a im ****!!!) kartice, a moji roditelji imaju sve osim te (a prima se samo VISA, AMERICAN i MasterCard)!!! I što sada? Tako sam tužan i razočaran u Apple, jer zašto samo te tri? Pa ne koristi cijeli svijet samo tri kartice!! Zašto ne bi bilo i VISA Eletronic???
Ljut sam!!! Ima li tko kakvo rješenje???
napravi free account.
u itunesu sa strane odaberi top 10 free appova (klikni na bilo koji) onda ce ti se otvoriti neki prozor idi na create new acc ili tako nesto vise se ne sjecam
kada dodje do metode placanja ne biras karticu nego nesto drugo, ne sjecam se vise. :P
samo se neke aplikacije placaju par dolara
napravi free acc
Da... Ali ovdije pričamo o glupom Apple-u i iTunesu!!!
Zbilja su glupi... Umijseto da više ljudi kupuje preko nijihovog servisa, NE oni stave samo tri kartice...
Pa zato ti i kazem da probas jer to ne radi samo kod ryanair-a, to sam samo naveo za primjer di sigurno radi...
Kao sto rekoh... pa probaj nemas sto izgubit.
Pogledaj ovaj link ako mi nevjerujes. lol
Uglavnom ako ima CCV na poledini, onda imas dobru sansu da radi.
Ali... Probao sam sa maminom Visa ELECTRON i neće... Ali ajde... Idem probatio još jednom...
Je neće možda zato jer je VISA ELECTRON od Zagrebačke banke?
Zaba.. hm lako moguce da je do banke.. mislim i meni je sve to zbunjujuce npr.
kod ryanaira mi ne radi moja PBZ VISA elektron od ziro racuna osim ako ne odaberem VISA, dok debitna radi normalno
ali radi i erste od ziro racuna... uglavnom ispade ko da je neka lutrija...
medutim znas sto bi moglo biti, da li ti upisujes broj racuna koji ti je na dnu prednje strane kartice (onaj mali) ili
upiujes onaj broj na sredini prednje strane kartice (veliki brojevi) ?
Jer uglavnom se treba za broj racuna upisivati ovaj potonji. tj ovaj veliki na sredini a ne kao sto bi bilo mozda vise logicno
broj koji pise pokraj broj racuna.
Mozda glupo pitanje, ali da li se taj softver moze skinuti i s rapidshare-a ili torrenta pa instalirati?
Jer sad sam gledao i ima neke beta verzije i tako to, mozda malo pircekas pa tako nabavis.
Pa da se ne zajebavas s tim, jer mislim covjece 50kn za update softvera, kad cujem takve stvari
moram reci da mi se stvarno taj iphone pocinje gaditi. lol
Ni M$-u nebi proslo da naplaciva service packove.... apple je pravi unikat
Za iPhone 3.0 je besplatan. I to nije Snow Leopard. To je firmware za iPhone i iPod Touch.
Molim? Ne razumijem... Ugalvnom do sada sam imao NONE, nisam dao karticu, a sada pošto se samo ta iTouch plaća (ne razumijem tu logiku, i onako iTouch nema scve opcije kao iPhone, te smo samim time i uskraćeni!!!) sam hti dati karticu da si kupim novi softver...
Ako nešto zante što ja neznam, molim vas javite!!! Hvala!!!
Nisu korisnici Toucha nista "uskraceni". Kupili ste proizvod koji je media player (da ne kazem samo mp3, jer je daleko vise od toga), a neki su dali par tisuca kuna vise za funkcije telefona i sl. Pa ne vidim razloge za ljutnju i nervozu.
Polako, update ce stici, a sto se kartica tice - mislim da je razlika i u tipu kartice (kreditna, debitna??), a cini mi se da su ove tri koje si ti naveo kreditne, a ti pokusavas s debitnom.
zajebavas s tim, jer mislim covjece 50kn za update softvera, kad cujem takve stvari
moram reci da mi se stvarno taj iphone pocinje gaditi. lol
Ni M$-u nebi proslo da naplaciva service packove.... apple je pravi unikat
- Koliko znam, korisnicima iPhonea je OS 3.0 besplatan, plaćaju ga samo korisnici iPod Toucha.
- OS 3.0 nije mala nadogradnja na 2.2.1, u njemu se nalaze mnoge nove funkcije, tako da Appleu ne zamjeram naplaćivanje OS-a.
A zapravo vidis ipak to ima i kod M$ sada, kako sam mogao biti tako slijep, pokupio foru od apple, sada service packovima daje imena
kao npr. Windows 7, zapravo cekaj bio je tu jos i Windows ME (millenium)...... ROFLMAO! xD
Devizne inace cak i bolje rade od ziro, ako nista probaj nazvati zabu i njih pitati jel je moguce preko njihove kartice kupovati online.
Sada je 3.0 sw dostupan za iPod touch i iTunes me obavjestava da ima nova verzija (3.0) no kada zelim kupiti taj novi sw javlja da nije dostupan u Croatian Store!?!?!
Pa kako onda skinuti (=kupiti) 3.0? Napominjem da imam registriran account na Croatian Store i normalno kupujem aplikacije.
Ima li netko slicno iskustvo i kako nabaviti 3.0 u Cro Store?????
Probaj kontaktirati Hrvatsku podružnicu Applea ili tako nešto...