Preporuka za dvd/divx player s usb-om

poruka: 48
|
čitano: 63.929
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Preporuka za dvd/divx player s usb-om

Quadro 955,čak čita sa externog 2'5 inčnog harda (mora biti formatiran u Fat 32)Ima upscaling,hdmi... i  nije skup,preporuka.

14 godina
neaktivan

Ja imam LG DVX492H od prije nekoliko mjeseci i jedan problem s njime: ne učitava filmove koji su na sticku/ladici snimljeni nakon određene granice.

Stick od 2 GB radi bez problema.

Ladica od 40 GB je radila, a onda odjednom jedan film neće. Prebacim ga na stick od 2 GB i radi. Moj zaključak: nevalja ladica.

Stick od 16 GB, isto: prvo radi i onda stavim novi film i neradi. Prebacim na stick od 2 GB i radi. Pogledam sa Defragglerom i

film koji neradi je snimljen na kraj sticka. Svi ostali  su na početku. Defragmentiram stick i on sve posloži po redu, problematični

film je sad u gornjoj polovici sticka i sad radi.

Stickovi i ladice su formatirani sa FAT32.

Može li netko sa istim playerom isprobati ovo?

Ima li netko neko logično objašnjenje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Josipson kaže...

Ja imam LG DVX492H od prije nekoliko mjeseci i jedan problem s njime: ne učitava filmove koji su na sticku/ladici snimljeni nakon određene granice.

Stick od 2 GB radi bez problema.

Ladica od 40 GB je radila, a onda odjednom jedan film neće. Prebacim ga na stick od 2 GB i radi. Moj zaključak: nevalja ladica.

Stick od 16 GB, isto: prvo radi i onda stavim novi film i neradi. Prebacim na stick od 2 GB i radi. Pogledam sa Defragglerom i

film koji neradi je snimljen na kraj sticka. Svi ostali  su na početku. Defragmentiram stick i on sve posloži po redu, problematični

film je sad u gornjoj polovici sticka i sad radi.

Stickovi i ladice su formatirani sa FAT32.

Može li netko sa istim playerom isprobati ovo?

Ima li netko neko logično objašnjenje?

Mogu ti ja to pokusati za par dana, kad slozim komp natrag. Ja sam imao karticu od 16GB (naravno, FAT32 isto) iz mobitela punu mp3-ca i citao je sve, a buduci da su kopirane po abecedi, pretpostavljam da sam ih pokretao i s kraja kartice. Mozda je samo s filmovima, ne znam, probat cu pa ti javim.
14 godina
neaktivan

imam vivax k-230 i super je sve očitava, ali imam problema s titlovima.

ne želi mi očitati sve titlove (dvix) i ako gledam seriju onda mi daje opciju za samo prva tri titla, za ostale ne (a ima ih otprilike 10).

može pomoć kako da riješim problem :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

taj ti je još dobar, ja imam quadro 955 i čita avi fajlove bez problema, al ništa drugo. Dakle ne mp4, flv, ogm ili mkv. Titlovi moraju bit u istom folderu i istog naziva i u nekim slučajevima su dosta nisko, al se mogu čitati. Izgleda da bi bilo bolje da sam uzeo onaj 933, al tog nisam tad mogo nać. Šta ćeš, ipak sam zadovoljan, ne trza, fino radi upscale na hd reze, mada mi to ne treba sad kad sam unlockao usb na mom tvu-na njemu je moguće gledat mkv fileove bez frke-matrix u 1280x720 je bolesno dobar za vidit. Task da ispada da mi je bilo bolje bit strpljiv i uzet onaj phillipsov blu ray player za 700 kuna što sam vidio mjesec dana nakon što sam dao 300 kn za tog quadra. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Treba mi preporuka sta da kupim LG DVX492H ili DVP3360 Philips koji podrzava avi format za filmove skinute sa interneta na USB stik.U

naprijed zahvaljujem :-)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Srebro kaže...

Treba mi preporuka sta da kupim LG DVX492H.U

naprijed zahvaljujem :-)

imam ga već skoro godinu dana i pune preporuke dajem.

lijepo upskala sliku na HDMI-u, s USB sticka uredno čita filmove, čita i s malih vanjskih USB hard diskova poput transcend storejet formatiranih u fat32.

14 godina
neaktivan

ja imam problem sa vivax k430. kada gledam filmove preko usb ulaza film mi nakon 11 sekundi samo stane i vrati se u meni, ali to samo kod novih filmova, probam staviti neki film koji sam prije pogledao radi bez problema.
jel zna netko kako da riješim taj problem?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Preporuka za dvd/divx player s usb-om

Mirko ako mozes da rijesis moj problem ja imam DVD player TELEFUNKEN TLF 2006 i kad pustim fil koji ima sub verziju pise samo file error a srt verzije moze takodjer i USB mozel se kako ti rijesit da mi ucitaje u sub verziju

12 godina

Pozdrav svima, nisam htio otvarati novu temu pa ću samo pitati ovdje, ovako zanima me, da li postoji dvd player sa usb priključkom koji recimo može prikazivati .avi i .mkv fajlove? Te da se može spojiti recimo u dvd obični usb ili prijenosni hard i da ga normalno učita. Eto ako netko zna i ima preporuku gdje se takav dvd player može kupiti bio bih zahvalan!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dookie717 kaže...

Pozdrav svima, nisam htio otvarati novu temu pa ću samo pitati ovdje, ovako zanima me, da li postoji dvd player sa usb priključkom koji recimo može prikazivati .avi i .mkv fajlove? Te da se može spojiti recimo u dvd obični usb ili prijenosni hard i da ga normalno učita. Eto ako netko zna i ima preporuku gdje se takav dvd player može kupiti bio bih zahvalan!

mkv. filmove prikazuje samo blu-ray player a većina ih ima i LAN tako da moš direktno strimat sa kompa, ne treba USB za HDD (iako i većina to može)

s obzirom da su cijene podosta pale, tvrdim da se ne isplati više kupovati DVD player već blu-ray

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
14 godina

imam kucno kino LG HT-202 koje je kupljeno prije vec dosta godina i iako jos uvijek dobro radi vrijeme ga je pregazilo, ne podrzava nijedne od ovih novih formata... pa me zanima da li ima za kupiti neki dvd player koji čita mkv i ostale hd formate, a da ga mogu prespojit na ove zvucnike od kucnog kina, nek bude sto jeftiniji, ne treba imati nikakve posebne karakteristike
cuo sam i za ovaj WDTV Live, jel bi to moglo ić? (mada bi volio da moze dvd/cd)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ne Dvd player nego tebi treba Blu-ray player koji podržava HD formate ili media player ako ces puštati filmove isključivo preko usb stikova ili hdd-a ili mrežnim putem.

Za spajanje na kucno kino trebaš pogledati dali imaš optički ulaz odostraga na kinu... 

14 godina
roby27 kaže...

Ne Dvd player nego tebi treba Blu-ray player koji podržava HD formate ili media player ako ces puštati filmove isključivo preko usb stikova ili hdd-a ili mrežnim putem.

Za spajanje na kucno kino trebaš pogledati dali imaš optički ulaz odostraga na kinu... 

za koliko bi mogo nac blu-ray player? media player i ne bi baš jer volim na dvd pržit filmove i imat ako kad ponovno zatrebaju... ali koliko bi dosao neki media player?

11 godina

Pa evo ovaj je dosta kvalitetana a jeftin jer je na akciji inace je puno skuplji http://www.futura-it.hr/katalog/elektronika/kucno-kinodvd-playeri/02390489/

Media player si dobio vec link u drugoj temi za wd tv live, osobno ga imam i topla preporuka

12 godina

Pozdrav ekipa!

Ako moze pomoc oko odabira DVD playera s USB-om...

Mislim se izmedu cetiri modela, uglavnom, treba mi nesto jeftinije, primarno za vrtnju DVD-ova al i za poneki film preko USB-a al me brine to sto ne znam kako koji prikazuje titlove...

Razlika u cijeni mi nije bitna jer je sve tu blizu a ove modele razmatram jer znam da ih ima u mom gradu, dakle:

Vivax K-4300 (280kn)

http://www.adria-computers.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&product_id=163483

Vivax K-430 (230kn)

http://www.adria-computers.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&product_id=163901

Focus G300 (200kn)

http://www.chipoteka.hr/artikl/112692/dvd-player-focus-g300-usb-divx

Samsung E-360 (260kn)

http://www.adria-computers.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&product_id=164908

0 0 hvala 0
11 godina

Ne znam jesam pogodio temu, al pitat cu. Trebam preporuku nekog DVD playera koji ocitava mp4 format, po mogucnosti da ima i USB utor ali nije "must have". Cijena sto manje to bolje 

0 0 hvala 0
14 godina

Mi smo u 2017. a meni treba preporuka DVD playera s podrškom za usb i da može čitati divx. Cijena oko 300 kuna

Gledam trenutno ovo https://www.ekupi.hr/LG-DVD-player-DP542H-436505.aspx?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click 

Ima li itko ikakvu preporuku?

The most interesting information comes from children, for they tell all they know and then stop.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice