Pomoc oko kupnje DVD playera

poruka: 7
|
čitano: 3.659
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Znaci stari dvd mi je riknuo i sad mi treba novi.

Posto puno hd filmova i serija(vecinom .mkv) gledam trebao bi mi dvd player sa prikljuckom za USB i da podrzava MKV, MP4, AVI.

DA dao bi max 1000 kn

http://adf.ly/26Hpp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo je najjeftinija opcija da gledas mkv pomocu uredaja koji ima opticki pogon. Zatim imas ovo , sto je po meni jos bolje rijesenje jer je blu-ray.

Optima Telekom 2.048/256 kbps - Bnet Total Tv 2x

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

za te pare mozes i 2 da uzmes {#}

Say Hello To My Little Friend

0 0 hvala 0
15 godina
http://adf.ly/26Hpp

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko kupnje DVD playera

Ak bi gledal *.mkv filmove zakaj ne bi kupil multimedijski reproduktor poput WD TVa ili nekaj slicnog?

Moram priznati da mi nije jasno zakaj ljudi forsiraju LG BR playere. Nemaju bas neku kvalitetu zvuka i slike. Osobno sam se uvjerio u to.

Sony BDP-s380 dode slicno kao LG BD 660 ali je puno bolji po pitanju kvalitete slike i zvuka. Vrti mkv, mp4 i avi filmove ali na zalost ne prepoznaje srt ili sub podnaslov.

Olympus OM 3Ti, Zuiko 2.8/24, 1.4/50, Angenieux 70-210
14 godina
protjeran
Re: Pomoc oko kupnje DVD playera
Zvonko200 kaže...

Ak bi gledal *.mkv filmove zakaj ne bi kupil multimedijski reproduktor poput WD TVa ili nekaj slicnog?

Moram priznati da mi nije jasno zakaj ljudi forsiraju LG BR playere. Nemaju bas neku kvalitetu zvuka i slike. Osobno sam se uvjerio u to.

Sony BDP-s380 dode slicno kao LG BD 660 ali je puno bolji po pitanju kvalitete slike i zvuka. Vrti mkv, mp4 i avi filmove ali na zalost ne prepoznaje srt ili sub podnaslov.

danas je naisplativije uzet neki media player - tipa WDlive ili Mede8er 400, 500...nema formatak oji ne vrte + titlovi. Kod klasičnih DVD playera uvijek će uletit neki format koji neće čitati + problemi oko tilova.

ionako se sve skida s neta pa su filmovi u .mkv formatu veći od 4,5 GB...kako će se to zapržiti na DVD medij???

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
13 godina
neaktivan

Bok, prvenstveno me zanima da li plejeri LG DVX689H i/ili LG DVT699H mogu reproducirati hrvatske znakove na titlovima.

Općenito me zanima nešto više o tim proizvodima pa bi mi bilo kakva informacija o prednostima i nedostacima puno koristila.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice