Znaci stari dvd mi je riknuo i sad mi treba novi.
Posto puno hd filmova i serija(vecinom .mkv) gledam trebao bi mi dvd player sa prikljuckom za USB i da podrzava MKV, MP4, AVI.
DA dao bi max 1000 kn
Znaci stari dvd mi je riknuo i sad mi treba novi.
Posto puno hd filmova i serija(vecinom .mkv) gledam trebao bi mi dvd player sa prikljuckom za USB i da podrzava MKV, MP4, AVI.
DA dao bi max 1000 kn
za te pare mozes i 2 da uzmes
http://www.protis.hr/products/details/lg-bluray-player-bd570/31608
Ma uzeo bi ovaj da sam miran bar 5 god.
Ak bi gledal *.mkv filmove zakaj ne bi kupil multimedijski reproduktor poput WD TVa ili nekaj slicnog?
Moram priznati da mi nije jasno zakaj ljudi forsiraju LG BR playere. Nemaju bas neku kvalitetu zvuka i slike. Osobno sam se uvjerio u to.
Sony BDP-s380 dode slicno kao LG BD 660 ali je puno bolji po pitanju kvalitete slike i zvuka. Vrti mkv, mp4 i avi filmove ali na zalost ne prepoznaje srt ili sub podnaslov.
Ak bi gledal *.mkv filmove zakaj ne bi kupil multimedijski reproduktor poput WD TVa ili nekaj slicnog?
Moram priznati da mi nije jasno zakaj ljudi forsiraju LG BR playere. Nemaju bas neku kvalitetu zvuka i slike. Osobno sam se uvjerio u to.
Sony BDP-s380 dode slicno kao LG BD 660 ali je puno bolji po pitanju kvalitete slike i zvuka. Vrti mkv, mp4 i avi filmove ali na zalost ne prepoznaje srt ili sub podnaslov.
danas je naisplativije uzet neki media player - tipa WDlive ili Mede8er 400, 500...nema formatak oji ne vrte + titlovi. Kod klasičnih DVD playera uvijek će uletit neki format koji neće čitati + problemi oko tilova.
ionako se sve skida s neta pa su filmovi u .mkv formatu veći od 4,5 GB...kako će se to zapržiti na DVD medij???
Bok, prvenstveno me zanima da li plejeri LG DVX689H i/ili LG DVT699H mogu reproducirati hrvatske znakove na titlovima.
Općenito me zanima nešto više o tim proizvodima pa bi mi bilo kakva informacija o prednostima i nedostacima puno koristila.