Mp3 playeri

poruka: 6
|
čitano: 3.133
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mp3 playeri

trazim mp3 player do 700 kn a u oko mi je upao sony http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7000151

ako netko ima ovaka player molio bi ga da napise svoja iskustva a i isto bi volio cuti vase preporuke mp3 playera do 700kn(ipod ne dolazi u obzir).

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mp3 playeri
benko kaže...

trazim mp3 player do 700 kn a u oko mi je upao sony http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7000151

ako netko ima ovaka player molio bi ga da napise svoja iskustva a i isto bi volio cuti vase preporuke mp3 playera do 700kn(ipod ne dolazi u obzir).

Čovječe, zašto ne čitaš prije no što postaš temu koja sadrži isto pitanje kao i tema "Sony, Sony ili nesto trece?". Pogledaj tamo.
Nego, mogu ti ukratko odgovoriti iz osobnog iskustva.

-vrlo jednostavan meni (kao na mobitelu otprilike) i vrlo je brz u tome + prikaz ID3 tagova i omota albuma

-odlična video reprodukcija, mada to meni nije bitno

-odličan zvuk, i fenomenalne slušalice koje nećeš imati potrebe mijenjati jer su u rangu Sennheiserovih CX300. Govorim iz osobnog iskustva :)

-ne treba sonicstage, jednostavno drag&drop iz windowsa, u linuxu je nešto zafrkanije ali mogu ti i tamo pomoći ako je frka

-baterija traje danima, u rangu deklariranih 25 sati, a puni se ekspresno (Sony se kune u 3 minute punjenja za tri sata sviranja), potpuno je puna za sat-dva

Ako imaš kakvo konkretno pitanje, pitaj.

17 godina
neaktivan
Mp3 playeri
eh niti mene ne zanima video(za to imam ppc), sad baterija,imam sonya nw-s703f (vsa noice redictionom)kojem baterija po sonyu drzi 50h a prema mom iskustvu drzi 40-45h i isto ima opciju 3min punjenja(i ja misli da je tu u pravu). ali mi se kod sadasnjeg mp3 playera gadi sonicstage. kakav je ekran(jer se vidi na suncu?) i brzina(brzina mi je najvaznija)?
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
benko kaže...
eh niti mene ne zanima video(za to imam ppc), sad baterija,imam sonya nw-s703f (vsa noice redictionom)kojem baterija po sonyu drzi 50h a prema mom iskustvu drzi 40-45h i isto ima opciju 3min punjenja(i ja misli da je tu u pravu). ali mi se kod sadasnjeg mp3 playera gadi sonicstage. kakav je ekran(jer se vidi na suncu?) i brzina(brzina mi je najvaznija)?
Ekran je iznenađujuće dobar, definitivno nešto čemu se nisam nadao kod jednog MP3 playera, odlično se vidi i na suncu, s ekranom ćeš sigurno biti zadovoljan.
Sonic stagea, velim, nema, a brzina je ovom playeru vrlina. 4 GB muzike kad prebaciš, treba mu svega 15ak sekundi da updatea svoj music library, nakon toga se pali u roku "odmah", a šaltanje po direktorijima, albumima i pjesmama radi s 0 sekundi zadrške.
Sve u svemu kad zbrojiš, ta Sonyeva viša serija playera je napravljena stvarno na najvišoj razini bez obzira na koji dio gledaš, od zvuka do kvalitete izrade, sučelja, ekrana i baterije.

Ako imaš novac za njega, kupuj bez razmišljanja, bolje ne možeš dobiti za tu lovu. Da sad imam oko 900 kn kupio bih ga opet, i to onaj 8GB model jer im je pala cijena.
17 godina
neaktivan
meni ne treba 8gb pa cu uzet 4gb jer je sasvim dosta.
hvala na informacijama o njemu.
17 godina
Mp3 playeri

koji je bolji? ovaj sony ili ovaj Philips SA3345? ima veći zaslon samo me zanima iskustvo drugih?

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice