Ovo ce biti treci forum da pitam u vezi ovoga. Nadam se dobrim savjetima.
Ovako stoje stvari. Zelim neki audio player ..nesto na cemu cu slusati muziku. Imam zvucnike sa pojacalom, znaci samo player.
Potraga je prvo isla ovako. Imam k750 sa dvije kartice pa reko da uzmem nesto bolje. Isao sam na mp3 playere. Medjutim svi oni od nekih 50-70€izadju kao k750 plus vecinom su mp4. Ne zelim njihove opcije gledanja videa, slika i slicno.. sve to bespotrebno plačam. Onda sam isao na iskljucivo mp3 player kao recimo SONY NWZ-B143FB. Znaci sam oza muziku sto je dobro ali.. prvo sto je skoro isto kao i moj k750, drugo sto je jako neozbiljno koriostiti za masovno slusanje sa displejom od 3 reda.
E onda sam dosao do iPpod uredjaja. Super za ono sto meni treba ali.. oni od nekih 4GB kostaju skoro 100€ a za te pare ..jos malo dodam i uzmem WD media player. Istina bez memorije ali bolje rjesenje. WD media player je ono odprilike sto meni treba samo da ima neki LCD da ne moram dagledam na tvu sta slusam ali.. on je prvenstveno HD video 720p player. Zasto plačati nesto sto meni ne treba? Nemam LCD tv tako da mi je bespotrebno placati tako nesto.
Znaci, postojil neki audio uredja za kuce ? Imaju recimo muzičke linije koje kostaju oko 150€ i stvarno odlicno izgledaju. Snage neke 100W sto je odlicno. Imaju usb ulaz. Gotovo savrseno za mene ali.. zast oda placam njen meni suvišan hardwer poput pojačala, zvučnika, cd playera ? To mi nista ne treba a vec imam zvučnike i ne mislim ih sada bacat. I da ih nemam opet je suvisno plačanje njenog hardwera kao naprimjer cd player.
Znaci neki uredjaj koji ce zamjenit stare linije, kolekciju spremit na hdd/usb stick i tako slusati muziku. Ne zelim all in one uredjaje. Zelim audio player za kuce.
Imal nesto slicno ?