Ipod touch i prepoznavanje

poruka: 6
|
čitano: 1.470
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Nov sam ovdje i molim vas za pomoc jer prelistavanjem nisam uspio naci ono sto me zanima.

Odnedavno sam vlasnik Ipod toucha 32GB 2 generacija i zanima me:

Postoji li mogućnost spajanja moje makinice na auto radio preko USB utora.

Naime kada sam to isprobao u autu (ciji player ima izvucen USB utor) on ga jednostavno nije prepoznao da postoji. Pitao sam tipa gdje sam kupio svoj Ipod da li je to moguce i on mi je rekao da samo prikopcam svojIpod na komp i da u Itunesu ima opcija za ukljuciti: View Ipod as USB (ili nekako slicno).

Ja tu opciju nisam uspio naci u Itunesu. Ako postoji neko rjesenje, pls koji screenshot ili neki drugaciji walktrough...

Help!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ipod touch i prepoznavanje
Stripy-Ipod touch kaže...

Pozdrav svima!

Nov sam ovdje i molim vas za pomoc jer prelistavanjem nisam uspio naci ono sto me zanima.

Odnedavno sam vlasnik Ipod toucha 32GB 2 generacija i zanima me:

Postoji li mogućnost spajanja moje makinice na auto radio preko USB utora.

Naime kada sam to isprobao u autu (ciji player ima izvucen USB utor) on ga jednostavno nije prepoznao da postoji. Pitao sam tipa gdje sam kupio svoj Ipod da li je to moguce i on mi je rekao da samo prikopcam svojIpod na komp i da u Itunesu ima opcija za ukljuciti: View Ipod as USB (ili nekako slicno).

Ja tu opciju nisam uspio naci u Itunesu. Ako postoji neko rjesenje, pls koji screenshot ili neki drugaciji walktrough...

Help!

Da, ta opcija postoji na svim ostalim iPodovima, osim na iTouchu. Ovisi koji radio imas, neki auto-radiji bas imaju neki poseban utor/opciju za ipodove. Ako to nemeas, onda mozes zaboraviti to sto zelis, osim ako ti player (radio) u autu ima audio in (kao izlaz za slusalice, ali je zapravo ulaz) pa onda mozes musko-muski audio kabel ukljucit u ipod i radio i preko ipoda pustat glazbu kroz auto zvucnike.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Hmmm...sh.t!

Hvala puno na brzom odgovoru.

A misle li oni (appleovci) u nekoj buducnosti napraviti kao free download accessorie? Jesi li stogod vidio po netu?

I da...

A i moze li meni pomoci onaj neki gadget od Applea u koji ukopcas svoj Ipod pa on emitira zvuk na nekoj radijskoj frekvenciji pa mozes slusati na bilo kjem radiju/playeru...

Jel TO postoji za touch?

Pozzzzz....

17 godina
neaktivan

Imaš za kupit FM transmitera za iPod/iPhone pa možeš tako...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Aha... to se tako zove Sramim se...

A imas li ideju koliko to kosta cca?

A gdje se to kupuje (u Rijeci ili Zagrebu)?

17 godina
neaktivan

Mislim da nema kod nas! Ebay!?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice