Ipod Touch !

poruka: 21
|
čitano: 3.914
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Ipod Touch !

Molio bih ako neko ima ipod touch, može li mi reći karakteristike, mane i jeli zadovoljan s njim !

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ipod Touch !

Zar niko nema ipod touch? Nema uopce tema o njemu??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ipod Touch !

ima moj cimer

kaže da nema nikakvih problema sa njim i da je odličan

meni se osobno sviđa i fora je (odličan za svu multimediju i ima WiFi),

ali kad bih si ja uzimao vec nesto na touch onda to čudo bi bilo i mobitel

jedino ako imas dobar mobitel

meni se čisto ne daju nosit dvije stvari u džepu

EDIT:  karakteristike si pogledaj sam na netu

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 22:37 (dejvis).
16 godina
protjeran

Mogu li se gledat filmovi??

17 godina
neaktivan
Ipod Touch !

možeš gledat filmove...

AMD 5600+, 1GB rama, ASCRocK A780GXE/126M
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipod Touch !

naravno, upisi na google "ipod touch review" i procitaj sto te zanima

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

A TV

16 godina
neaktivan
jixx kaže...

Mogu li se gledat filmovi??

da mogu se gledati filmovi 

ja sam razmišljao o nekoj takoj "sviralici" i jos nisam razmislio;)

ali vjerovatno budem uzeo...cuo sam da ce cijene jos padati pogotovo od 32gb modela....
16 godina
protjeran

Ja si sutra mislim uzet ipod touch 16 gb

16 godina
neaktivan
jixx kaže...

A TV

nemogu bas sigurno reci mozda.....preko wifi-a ali ne bas u nekoj kvaliteti.....

8gb model se prodaje za 1500kn
16 godina
neaktivan

ako si napraviš jailbreak (instaliraš program koji probije zaštitu i možeš si skidat sve moguće programe za njega, a mislim da čak ima neki player koji ide preko interneta)

možes gledat filmove imaš youtubeplayer, mixtube za skidanje videa s youtuba itd...

16 godina
neaktivan
Ipod Touch !

e da vec kad smo kod ipoda toucha..........jedno pitanje kao se povezujem na net(wifi)

moram li upisati svoj neki password ili......je to free

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

e da vec kad smo kod ipoda toucha..........jedno pitanje kao se povezujem na net(wifi)

moram li upisati svoj neki password ili......je to free

Aklo imas sifru na svojoj mrezi...onda da... 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
17 godina
Ipod Touch !

ako košta više od 1500 kn ne isplati ga se kupiti kod nas... u amerisi dođe puno jeftinije pa ako imas priliku od tamo kupiti to bi ti bilo dobro.

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ipod Touch !

na nabava.net...najjeftiniji 1525kn...koliko je u am..i koliko je dostava......;)

kak mislis od svoje mreze ja imam maxadsl...i imam korisnicko ime i pass...to trebam upisati

i da imam flet....i koliko ce to trositi ako ce trositi uopce...ili

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ipod Touch !

sta nije ispaltivije uzet iphone (koji je ubiti ipod touch s funkciojom telefona dodanom), uzmes ga preko oglasa ili na pretplatu i to ej to... ???

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa sam se spoji na router koji doma koristis, ak ima zastitu upisi username pass. ak ne onda se spojis u opcijama

16 godina
protjeran
Ipod Touch !
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ipod Touch !

i to mi nece nista naplacivati.....???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako se spojis preko wirelessa naravno da ne...

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
17 godina
Ipod Touch !

Imam ga ja, 8 gb model.

Po karakteristikama je ko iphone ali bez funkcije telefona i zvucnika, moras spojiti slusalice. Filmovi i video radi dobro, iako nisam nikada uspio na njemu pogledati film duzi od 10min, premalen je ono ekran. Da letim avionom ili putujem busom, mozda bi i pogledao. Ma ne bi niti onda, kupio bi si onaj dedicated player kojih vec ima i u pevecu.

Ja sam ga uzeo da mi bude mp3 player, a to mu je IMHO najlosiji feature. Player aplikacija je rudimentalna sa jednom i pol opcijom. Totalno bezveze. iTunes na PCu, koji ti treba za sinkronizaciju je vjerojatno najlosija win aplikacija, ikada. 

Aplikacije koje skines s neta su zabavne. Punih 3min. Neke su cak i korisne, ovisi sto ti treba i cime se bavis.

Sve u svemu:

- los mp3 player, bez osnovnih funkcionalnosti

- video: kvaliteta slike odlicna, upitna mogucnost dvosatnog zurenja u mali ekrancic. Ako baterija izdrzi uopce toliko, moja je nakon godinu dana vec dala svoje

- nije rucno racunalo, nema poslovnih aplikacija, i dalje u mob upisujem todo listu. Na pocketpc-u sam koristio notes, to mi je sada jako nespredno

- pisanje sa stylusom na pocketpc-u je puno lakse. Tipkanje po ipodu/iphoneu je sporo

- igrice - krivis se, saginjes, treses ko majmun da bi upravljao likom, 5min zabave.  Sve igre koje vrijede se placaju

- brzi od bilo kojeg pocketpc-a, bolje sucelje, 3D akceleracija svega

- odlican za surfanje: od safarija, ugradzene gmail aplikacije do dodatnih malih aplikacija kao sto su rss agregatori, twittera,...

- ukupno: odlican, kvalitetan uredzaj, ali preskup za ono sto na kraju nudi

stop(); // hammertime! | http://twitter.com/hhrvoje
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice