Evo imam jedan problem sa ipod classicom 160gb, znači formatiro sam komplet disk od njega preko winsa i sad je nastao problem, nema vise mapa onih music i to sta je orginal bilo i svaki put kad ga iskopcam restarta se kako bih to sredio ? Ako netko zna ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pomažite ljudi, gdje bih naucio kako koristiti to sve dobio sam taj ipod pod račun i nemogu nikako pjesme stavit napravim folder stavim pjesme upalim ga nema nista u njemu, komp ga prepoznaje kao usb mass storage znaci kao usb ga mogu koristit a ono sto stavim nemogu kad ga upalim nać
http://en.kioskea.net/forum/affich-385174-itunes-doesn-t-recognize-my-ipod
jel nužan taj itunes, jel se to kako može jednostavno koristit da prebacim glazbu imam je tamo i mogu slušat i sve 5 :) ?
koje su prednosti tog itunesa i za što se on točno koristi ? Nadam se da negnjavim ali totalni sam noob u ovome
Za početak napravi restore ili update ipoda na tvorničke postavke preko Itunesa da ga vratiš u prvobitno stanje, zatim postoje besplatne alternative za prebacivanje sadržaja na ipod, iphone itd. evo ti jedna dosta jednostavna SyncIOS
iTunes je nepotreban! Mediamonkey i slicne alternative nude puno bolje i jednostavnije rjesenje za odabrat glazbu, imam Classic 160GB. Moja savijet, instaliraj iTunes samo da napravis restore, kad napravis upregni neki program tipa mediamonkey i good to go :)
Inace iTunes je mrak ako imas Mac. Ako nemas, mrak je i kad imas Hackintosh :D. Ako ne, postoje (puno bolje i jednostavnije, brze) alternative
Išo sam ga čistit od prijašnjeg vlasnika. EDIT: pomogo mi Flying Dutchman.
evo da javim, sredio sam potpuno novi software, nema veze s apple-om znači potpuno je sve drugačije, neznam kako je na orginalu ali ovdje podešenje zvuka je strava možeš radit što oćeš, + Hrvatski jezik napravio i sve prezadovoljan sam, datoteke jednostavno uplodam kao na usb :) netreba mi sync s nikakvim programom.