Ipod classic problem

poruka: 12
|
čitano: 1.317
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Ipod classic problem

Evo imam jedan problem sa ipod classicom 160gb, znači formatiro sam komplet disk od njega preko winsa i sad je nastao problem, nema vise mapa onih music i to sta je orginal bilo i svaki put kad ga iskopcam restarta se kako bih to sredio ? Ako netko zna ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ipod classic problem

pomažite ljudi, gdje bih naucio kako koristiti to sve dobio sam taj ipod pod račun i nemogu nikako pjesme stavit napravim folder stavim pjesme upalim ga nema nista u njemu, komp ga prepoznaje kao usb mass storage znaci kao usb ga mogu koristit a ono sto stavim nemogu kad ga upalim nać {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ipod classic problem
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Ipod classic problem

jel nužan taj itunes, jel se to kako može jednostavno koristit da prebacim glazbu imam je tamo i mogu slušat i sve 5 :) ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Ipod classic problem
Je, iTunes je potreban... Mislim, ima načina i bez njih, ali ja bi ih ipak preporučio... Doduše, nisam nikad imao iPod classic, tako da nisam siguran, on ne vrti "uobičajeni" iOS...
14 godina
Ipod classic problem
Zašto si ga uopće išao formatirati?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ipod classic problem

koje su prednosti tog itunesa i za što se on točno koristi ? Nadam se da negnjavim ali totalni sam noob u ovome {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ipod classic problem

Za početak napravi restore ili update ipoda na tvorničke postavke preko Itunesa da ga vratiš u prvobitno stanje, zatim postoje besplatne alternative za prebacivanje sadržaja na ipod, iphone itd. evo ti jedna dosta jednostavna SyncIOS

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 23:36 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Borostef kaže...
Je, iTunes je potreban... Mislim, ima načina i bez njih, ali ja bi ih ipak preporučio... Doduše, nisam nikad imao iPod classic, tako da nisam siguran, on ne vrti "uobičajeni" iOS...

iTunes je nepotreban! Mediamonkey i slicne alternative nude puno bolje i jednostavnije rjesenje za odabrat glazbu, imam Classic 160GB. Moja savijet, instaliraj iTunes samo da napravis restore, kad napravis upregni neki program tipa mediamonkey i good to go :)

Inace iTunes je mrak ako imas Mac. Ako nemas, mrak je i kad imas Hackintosh :D. Ako ne, postoje (puno bolje i jednostavnije, brze) alternative

Niste li ste stesali prije ljeta?
14 godina
iTunes koristiš za syncanje muzike i ostalih stvari (fotke, knjige, filmovi, TV serije, itd.) sa iPodom, iPhoneom, iPadom... Budući da ti imaš iPod classic, tebe se tiče primarno muzika... Instaliraš iTunes na komp, spojiš iPod i vozi... E sad, budući si ga formatirao, malo si zakomplicirao stvari...
14 godina
Ipod classic problem

Išo sam ga čistit od prijašnjeg vlasnika. EDIT: pomogo mi Flying Dutchman.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 13:51 (Over(C)lock).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ipod classic problem

evo da javim, sredio sam potpuno novi software, nema veze s apple-om znači potpuno je sve drugačije, neznam kako je na orginalu ali ovdje podešenje zvuka je strava možeš radit što oćeš, + Hrvatski jezik napravio i sve prezadovoljan sam, datoteke jednostavno uplodam kao na usb :) netreba mi sync s nikakvim programom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice