Gamerska oprema

poruka: 16
|
čitano: 4.085
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gamerska oprema

Nikad mi nije bilo jasno zašto neki(većina gamera) daju toliko novaca za samu Gaming opremu, ne hardware nego na periferiju.

Pa jeli velika razlika čuti na pro slušama od 1,5k ili na zvučnicima?

Jeli velika razlika igrat na ovom mom jadnom mišu i tipkovnici(na slici) ili skupoj Razer ili Logitech opremi. Ja kod kuće stalno igram na ovom svojem "smeću", a kad u igraoni igram na MX518 razliku ne osjetim.

U čemu je zapravo razlika?

ispravite me ako sam u krivu
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 17:28 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gamerska oprema

To ti je dosta individualno, neko vole tako paziti na periferiju i sve držati lijepo.

A kako je igrati sa takvom opremom ne znam, meni je to sve isto, miš je miš koštao on 50 ili 500kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 17:25 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerska oprema

pa gle, ja sam prije dugo igrao CoD2 i puno mi je značila udobna tipkovnica i spretan miš , a za to se mora malo više para izdvojit. Naravno ima nekih skupljih samo za to što imaju neke gluposti po sebi ili je marka neka, al ima bome i stvarno dobrih kako tipkovnica tako i slušalica i ostale opreme

SVI NA EREPUBLIK --- pokažimo tko smo mi Hrvati cijelome eSvijetu! Ako hoćeš pomoći eHrvatskoj javi mi na pm, ima nas dosta s foruma!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Gamerska oprema

meni je dobra oprema pola  gaming kompa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gamerska oprema
Nije isto, ali ako samo gledas filmove itd. mis ko mis, al ako si gamer il radis u photoshopu bitna je razlika. O zvuku da ne govorim..
15 godina
neaktivan
Gamerska oprema

E to šta ste mi vi sad rekli, toliko znan i ja. U čemu je konkretna razlika.

Evo, ja otkad imam kompjuter igram na ovim zvučnicima i odlični su mi. Po čemu je zvuk bolji na ovim slušama nego na mojim zvučnicima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Evo, ja otkad imam kompjuter igram na ovim zvučnicima i odlični su mi. Po čemu je zvuk bolji na ovim slušama nego na mojim zvučnicima?

Surround zvuk, više toga čuješ, ako igraš neki FPS točno možeš čut je li nešto ispred tebe/iza tebe/na nekoj strani što uvelike pomaže u MP igrama.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
dr. zlo kaže...

Surround zvuk, više toga čuješ, ako igraš neki FPS točno možeš čut je li nešto ispred tebe/iza tebe/na nekoj strani što uvelike pomaže u MP igrama.

a u slušanju muzike?

16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
Looka kaže...
dr. zlo kaže...

a u slušanju muzike?

Nisam čul nikad da je neko kupil gamerske slušalice od 300 kuna da bi muziku slušal...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
protjeran
dr. zlo kaže...

Veoma su mi glupi takvi ljudi.

Postoje firme koje posjeduju tehnologiju, koju su sami razvili ili kupili, koja je bolja od ostalih. Te zato imaju dobre proizvode.

Sta bih dao da sam u BiH nasao Sennheiser slusalice.

Glupo je i pitanje po cemu je Dacia Logan bolja od Mercedes-a S klase.

Gaming proizvodi imaju taj -gaming dio u imenu samo zbog privlacenja odredjenog tipa publike.

Neka vas to ne zavara, to su samo uredjaji visoke kvalitete (Logitech, Razer...).

I da:

• Moje slusalice su 100 puta bolje od Gigatech-ovih od 50 Kn
  • Moja mis jest puno bolji od MS-a od 50 Kn
  • Moja podloga jest 6 puta veca od podloge od 20 Kn
P.S.
Ja sam kupio "gamer-ske" slusalice da bi muziku slusao.
Zvuk je odlican.
Izgled je odlican.
Mikrofon na sebi nemaju, pa ih mogu koristiti na player-u nekom.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 20:42 (Mentalist).
16 godina
protjeran
Looka kaže...
dr. zlo kaže...

Koliko ja znam samo Razer Barracuda imaju surround zvuk koji nije umjetan, a moguce ih je kupiti u Hr.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
15 godina
neaktivan
Gamerska oprema

Ja se u potpunosti slažem s Mentalistom. Jednostavno, neki ljudi imaju želju imati lijepu periferiju. Lijep je osjećaj je kad se probudiš, upališ komp i ispred sebe vidiš predobru periferiju. Također kvalitetu nije potrebno niti spominjati.

btw. Mnogi na forumu kažu: "O ukusima se ne raspravlja"

AMD PII 945 . GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerska oprema

A po čemu da ja znam da su neke slušalice, tipkovnica ili miš dobri? Samo čitanjem recenzija ili pišu na njima neke oznake pa po tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamerska oprema

@Autor teme

Ja cu samo rec da bi ja taj tvoj mis da mi ga neko sad da, bacija od zid, i nastavija igrat na svom MX518, isto tako i sa tvojim zvucnikom i mojim sluskama. Tipkovnica je najbolja od 150-200kn, sve vise za tipkovnicu je preseravanje.

Imao bih da sam krao... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1114612
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 20:59 (Lud ko puška).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

A po čemu da ja znam da su neke slušalice, tipkovnica ili miš dobri? Samo čitanjem recenzija ili pišu na njima neke oznake pa po tome.

Čitaš reviewe i kad si siguran da je to ono što tražiš odeš u trgovinu i zamoliš čovjeka ako ti može otvorit da probaš kako ti leži u ruci, kako je tipkati po tome, ili dali ti sluške dobro stoje na glavi

AMD PII 945 . GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite
16 godina
Gamerska oprema

ja san prije osobno igra na malon mišu za laptop koji mi je jedva sta u ruku i na "običnoj" tipkovnici, a sad iman tipkovnicu Logitech G15, miš Razer DeathAdder i one slušalice za koje si ti stavia link, rezultat u igrama mi je amo reč jednak prije i sad al velika razlika je u udobnosti i užitku dok igraš, po meni najveća razlika se primjeti u mišu, jer ovi skuplji gamerski miševi imaju bolji i precizniji laser i to se dosta primjeti kad naprimjer igraš sa sniperon ili npr. ja moran radi škole dosta radit u photoshopu pa mi je preciznost itekako važna.... nebi ti baš preporučia da trošiš neku veliku lovu na to osin da kupiš malo bolji miš

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice