DVD Player sa USB-om

poruka: 10
|
čitano: 4.799
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
DVD Player sa USB-om

Dakle, treba mi DVD Player (samo DVD player) sa USB-om (koji podržava eksterni HDD) do 700 kn.

NAPOMENA : Da DVD Player (tj. USB sučelje u njemu) može pokretati i .mkv filmove (jer ću naravno gledati HD filmove).

Da li mi za to možda treba Blu-Ray player sa USB-om, ili za tu cifru mogu pronaći DVD player koji će pokretati .mkv ekstenzije?

Zašto stavljam naglasak na DVD Player? Zato što se na DVD Playeru umjesto USB-a mogu gledati i filmovi posuđeni iz videoteke, a kolko ja znam ni jedna videoteka ne drži baš Blu-Ray filmove...

Ako ste našli i neki skuplji DVD Player, ali da njegov USB utor može pokretati .mkv ekstenzije, slobodno stavite.

Hvala vam puno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: DVD Player sa USB-om

Odmah zaboravi na poznate marke ako zelis reproducirati  sve. Sony, Panasonic, Samsung.... svi oni placaju za licence i moraju postovati pravila.

Ovo je, kak da kazem, malo idiotsko objasnenje ali je vrlo blizu istine. Trazi izmedu jeftikanera kao sto su Vivax, Neo, Shockwave....

Doduse u Blu Ray playeri podrzavaju mnogo toga ali su skupi (za sad). I ne stoji ti to da ne uzimas B player zbog toga sto u videoteci ne cuvaju B. diskove. Blu ray sasvim uredno reproducira i DVD

Osim toga masa b. playera ima LAN i mozes koristiti njihove DLNA prednosti. Ili surfati cak

Razmisli dobro

Geek For Hire!! --Will Work For Bandwith!!--
14 godina
protjeran
Lazarus Long kaže...

Odmah zaboravi na poznate marke ako zelis reproducirati sve. Sony, Panasonic, Samsung.... svi oni placaju za licence i moraju postovati pravila.

Ovo je, kak da kazem, malo idiotsko objasnenje ali je vrlo blizu istine. Trazi izmedu jeftikanera kao sto su Vivax, Neo, Shockwave....

Doduse u Blu Ray playeri podrzavaju mnogo toga ali su skupi (za sad). I ne stoji ti to da ne uzimas B player zbog toga sto u videoteci ne cuvaju B. diskove. Blu ray sasvim uredno reproducira i DVD

Osim toga masa b. playera ima LAN i mozes koristiti njihove DLNA prednosti. Ili surfati cak

Razmisli dobro

pa nije baš točno...recimo LG je vrlo poznat po tome što ima i LAN i čita BD i sve ostale formate sa diska a i prima ext HDD. Naravno ovdje je riječ o raširenim video kodecima i kontejnerima na kojima se inače gledaju filmovi i koji donosi najbolju kvalitetu, pogotovo ako se gleda na LCD/plazmi (ne CRT). Mislim da bi to trebala bit prednost. U tom slučaju divX i Xvid ne spadaju u tu kategoriju.

Ovo koji ne igraju po previlima, jesu jeftini ali i ne-kvalitetni što znači da će unutar garancije na servis, a poslije toga u kontejner.

17 godina
DVD Player sa USB-om

Po mom osobnom iskustvu bas kod kupovine dvd player-a je najpametnije uzmati tako reci nepoznate marke i sto jeftinije. Jer upravo takvi uredaji podrzavaju najveci broj video formata i sto je jos zanimljivije po mom iskstvu upravo ti jeftini uredaji su puno kvalitetnije napravljeni od marki. Sve mi se cini kupis li neku razvikanu marku da ces nju u smece nakon isteka garancije prije nego neku jeftinu nepoznatu!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DVD Player sa USB-om

A može li mi tko onda staviti link od jednog takvog playera, evo sada trazim ali neuspješno.

I da, to sam se zbunio, Blu-Ray može učitavati DVD-ove (no ne svi)...

Dakle, sad ću ja još malo pretraživati, no pošto se vi puno više od mene znate u to zamolio bih vas da nađete nekakav kvalitetan DVD ili Blu-Ray player koji može reproducirati .mkv filmove (a i sve ostale filmove enkodirane za 720p ili za 1080p), a samo da ne rikne brzo.

OK, može biti loša marka, ali to ne znaći da će riknuti brzo (Kužite?).

Upper limit je 100 kn. Znači 800 kn sveukupno.

Još sam se raspitivao o razlici između kućnog kina za koje sam isto mislio izdvojiti takve nekakve novce, rekli su mi da je razlika u tome što se u kućnome kinu reproducira 3D zvuk.

Rekao sam da mi to baš i ne treba, ono imam 2 zvučnika integrirana u LCD tak da su i oni dovoljno jaki, a ne treba mi bas sad neki 3D dojam. Tak da je kućno kino otpalo.

Onda mi je prodavač rekao da si bolje za te novce uzmem čitače koji će to sve podržavati. Može li sada netko pronaći takav DVD ili Blu-Ray player?

Unaprijed Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DVD Player sa USB-om

Evo recimo ovaj : http://www.technomarket.hr/products/09084354/lg-bd-550

Može li mi tko reći može li producirati .mkv formate i podržati eksterni HDD, a isto tako i DVD-ove (jer ni na Googleu ni na tehnomarketu ne piše). Na Googleu su samo recenzije, koje sada čitam.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DVD Player sa USB-om

Evo odlučio sam se za ovaj : http://www.technomarket.hr/products/09071854/lg-bd-560

Meni se čini da je super, jer podržava .mkv ekstenzije i DVD-ove, a i nadam se Eksterne HDD-ove (morao bi).

Eto hvala na pomoći, ako tko ima kakvih prijedloga slobodno.

Još jednom, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DVD Player sa USB-om

nisam gledo al ako ima LAN uzimaj!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Toplo preporučam gore navedeni dvd player LG BD 550.

Evo link sa mini recenzijom tog uređaja.

http://hdtelevizija.com/forum/viewtopic.php?f=40&t=3034

14 godina
protjeran
Sint1 kaže...

Po mom osobnom iskustvu bas kod kupovine dvd player-a je najpametnije uzmati tako reci nepoznate marke i sto jeftinije. Jer upravo takvi uredaji podrzavaju najveci broj video formata i sto je jos zanimljivije po mom iskstvu upravo ti jeftini uredaji su puno kvalitetnije napravljeni od marki. Sve mi se cini kupis li neku razvikanu marku da ces nju u smece nakon isteka garancije prije nego neku jeftinu nepoznatu!

..da !?

zato sam ja na LG 492H player ( 399 kn) dobio 3 god garancije, a imao sam Vivax za 199 kn koji je riknuo 10 dana nakon garancije, a garancija je bila 1 god.

Lg 492H čita sve divix/xvid kombinacije i titlove i nikakvih problema s njim evo već godina i pol ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 14:57 (Razborit).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice