DVD player u PC

poruka: 9
|
čitano: 2.676
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVD player prebaciti u PC

Kako i koja je mogućnost prebacivanja ladice (odnosno cijelog)DVD playera u kućište PCa?Imam od kućnog kina  ladicu odnosno DVD player koji je još uvijek u radnom stanju,dok je kino kihnulo-ne radi više kako spada,moglo upasati u kućište PC.Znam da nisu jednaki i da ovo nije oklopljeno kao kod klasičnog optičkog DVD uređaja za komp,ali da li je to izvedivo.Da li isto radi(struja)kao na kompu?Treba li neka pločica preko koje ga spojiti?Ovdje nije stvar uštede već iskorištavanja potencijalne komponente.evo i par slikica ako može pomoći.Nadam se da ima inovativnih i konstruktivnih mišljenja.Hvala...

Kućno kino je LG,a slike trenutno se nemogu prebacit morat ću to naknadno odraditi.Ako može makar teorijski dio...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 18:24 (General Zed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DVD player prebaciti u PC

Slikica nigdje. A i ne vrijedi to truda jer i ako moze moras rastaviti kucno kino, izvaditi i rastaviti dvd u kompu i onda mozda to sve sastaviti i mozda ce to raditi.

16 godina
neaktivan
DVD player u PC

Ne,ne,očito nisam shvaćen.Iz kućnog kina bi izvadio DVD player i prebacio u PC,ako je ikako moguće.Nebih rastavljao i sastavljao nešto iz DVDa da sastavim od nečeg u PCu.Znači DVD iz kućnog kina da li se može  prebacit u kučište od kompa?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 19:29 (General Zed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVD player u PC

Da li slike pomažu ili nikom nije jasno kaj ja u stvari smjeram.Ne radi se o uštedi nikakvoj već o iskoristivosti komponente,ako je to moguće jer ima neke kabliće koje ne mogu spojiti u komp.Da li postoji neka pločica koja bi bila neka umpa zona-prijenosnik ili već nešto?Neke idejeNevinašce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DVD player u PC

Da si se malo potrudio vidio bi da sam ti ja vec odgovorio. U kucnom kinu imas DVD bez oklopa a u kompu ima oklop. Rastavi ovaj iz kompa pa ces vidjeti da su isti. 99% sam siguran.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Da si se malo potrudio vidio bi da sam ti ja vec odgovorio. U kucnom kinu imas DVD bez oklopa a u kompu ima oklop. Rastavi ovaj iz kompa pa ces vidjeti da su isti. 99% sam siguran.

Shvatio sam taj dio,ali ja nemam oklop viška da ubacim ovog iz playera.Ostajem pri pitanju kako ga bez oklopa ubaciti u PC?Isto takonema napajanje kao PC(onaj 4pin konektor)pa sam isto pitao kako to premostiti i kako to spojiti na MBO?

17 godina
neaktivan

PRvi i osnovni problem je da to ne mozes ucvrstiti u kuciste bez oklopa. Da imas neki pokvaren onda bi to mogao ubaciti u oklop i tamo ga prikljuciti jer na oklopu dobijes standardne prikljucke.

16 godina
neaktivan
DVD player u PC

Odlično,onda si mi dao odgovor na moje pitanje.Vrlo jednostavno,napravit ću korake u tom smjeru,pa ću vidjeti da li je ostvarivo.Mislim da nisam upitao ništa komplicirano,ako netko zna nek veli može-nemože...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve to sam ti ja rekoa i u prvom mom postu juce u 18:04. A u stvar i jesi pitao nesto komplikovano iz jednostavnog razloga sto to niko ili vrlo mali broj ljudi jest i uradio. DVD rezaci su jednostavno prejeftini za takve zajebancije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 19:50 (logic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice