Digimax HR-T podešavanje

poruka: 5
|
čitano: 5.290
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Digimax HR-T
pitanje

Bok forumasi, kupio sam Digimax HR-T reciver, spojio ga i ukljucio i sad ga treba instalirati (podesiti) ali ja neznam kako, u uputama pise da ce se na ekranu pokazati menu izbornik ali kod mene nema nicega i kak da ja nekaj napravim ?? =)

Im Tv-noob  =)

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Digimax HR-T

hej tv noob, imaš tipku menu, setup ili nešta tako, tamo malo pročačkaš i sve podesiš

dali imaš sliku na ekranu (mislim hvataš program, hrt, nova i rtl)

ps nije hrt receiver nego dvb-t

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 8:21 (livadasb).
16 godina
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Noob sam pisalo je reciver pa sam zato tak napisal. znam sve kaj ima sve sam probal nije islo, onda sam ga istekal iz stRUje (shokiral ga) i ponovo ustekal i onda se pokazal menu, dalje sam sve znal. =) tnx sve/jedno

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 15:05 (tony THE Noob).
16 godina
protjeran

i ja imam digimax i nisam zadovoljan s njime, zna slika malo malo štekat, signal sve dobro, jedino što svako malo zaledi na par sekundi pa se odledi i tako stalno

15 godina
neaktivan

Inace, imas isto kao i ja jednog od najgorih uređaja koji postoje.

Trebalo  bi mi ako nije problem da mi javiš ako znaš koji je to zaista broj digimax-a, jer nebrem uopce najti nigdje papire od svojega, a trebalo bi mi da mu nadogradim softver

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice