Creative labs T5900

poruka: 15
|
čitano: 3.026
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Creative labs T5900

Spojio sam gore navedene zvučnike na DVD player baš kako je tu opisano ... LINK. Sve mi radi kako treba što se tiče rasporeda zvuka međutim zadnji desni zvučnik mi jako zuji/krči, te zadnji lijevi i prednji desni (ai samo kad nasloniš uho na njega). Zna li netko u čem bi mogao biti problem ???

Evo slike stražnje strane woofera;

Kupio sam 3xkabla RCA na 3.5mm i preko njih spojio sa DVD-om  

0 0 hvala 0
17 godina
Creative labs T5900

Upali ih tako da dobro čuješ taj šum i onda provjeravaj konektore tj. kabel, malo ga poguri, prodrmaj i tako, vrlo vjerojatno da je samo loš kontakt od kabela.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Creative labs T5900

Baš konstantno zuji? Ili samo dok svira?

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
15 godina
D4RKL1NG kaže...

kad su zvučnici upaljeni a player nije onda ništa ne zuji ... čim upalim player odmah počneju zujat, probao sam i sa drugim playerom ista stvar ...

15 godina
neaktivan
Creative labs T5900

jesu player i zvucnici na istoj uticnici tj. produznom? ako nisu probaj pa javi ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Toni2000 kaže...

jesu player i zvucnici na istoj uticnici tj. produznom? ako nisu probaj pa javi ;)

da, jesu

15 godina
Vido kaže...

Upali ih tako da dobro čuješ taj šum i onda provjeravaj konektore tj. kabel, malo ga poguri, prodrmaj i tako, vrlo vjerojatno da je samo loš kontakt od kabela.

jesam, kad ištekam sve ulaze ništa ne šumi ... čim uštekam jedna (bilo koji) počne zujanje

15 godina

da nije do dvd-ovog izlaza,a možda je kabel oštečen

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
blackalbum kaže...

da nije do dvd-ovog izlaza,a možda je kabel oštečen

probao sam spojit player od susjeda, potpuno ista stvar ... svi kablovi su novi jedan od njih je bandridge, ova 2 su neki no name

17 godina
neaktivan
Creative labs T5900

Kod mene zuji stalno dokle je god uključen u struju, neovisno o utičnici. Trebao bi otvoriti subwoofer (pojačalo), ali mi se ne da...

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?

0 0 hvala 0
17 godina
Memphis kaže...
D4RKL1NG kaže...

kad su zvučnici upaljeni a player nije onda ništa ne zuji ... čim upalim player odmah počneju zujat, probao sam i sa drugim playerom ista stvar ...

Smrdi mi na lošu masu, moguće da se neka žica unutar suba odvojila ili spojila sa nečim što ne treba pa kupi smetnje. Bilo bi najbolje da ih odneseš u servisa ako imaš garanciju, ako ne onda šarafciger u ruke i otvaraj to čudo i vidi ima li di kakvog prekida samo pazi da ne polomiš nešto :)

I da, prije toga, probaj jedan po jedan kabel, ako bolji šumi probaj drugi i tako, možda jedan od kabela kupi nešto. Provjeri svaki kabel na svakom ulazu (1 po 1). Isto tako ako šumi malo ih pritišći i drmaj pored konektora i s jedne i druge strane, još uvijek su ti dobre šanse da je samo do kabela.

Probaj spojiti i na ovaj Aux in i vidi šume li tamo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 1:42 (Vido).
15 godina
Vido kaže...
Memphis kaže...
D4RKL1NG kaže...

Smrdi mi na lošu masu, moguće da se neka žica unutar suba odvojila ili spojila sa nečim što ne treba pa kupi smetnje. Bilo bi najbolje da ih odneseš u servisa ako imaš garanciju, ako ne onda šarafciger u ruke i otvaraj to čudo i vidi ima li di kakvog prekida samo pazi da ne polomiš nešto :)

I da, prije toga, probaj jedan po jedan kabel, ako bolji šumi probaj drugi i tako, možda jedan od kabela kupi nešto. Provjeri svaki kabel na svakom ulazu (1 po 1). Isto tako ako šumi malo ih pritišći i drmaj pored konektora i s jedne i druge strane, još uvijek su ti dobre šanse da je samo do kabela.

Probaj spojiti i na ovaj Aux in i vidi šume li tamo.

evo probao sam uštekat i u aux in i postepeno sam ištekavavao i uštekavao kablove ... i stvar je u tome da čim uštekam kabel u sub bio to ulaz za prednje, zadnje, centar i sub ili aux in počneju zujat ...kad ništa nije uštekano onda je tišina ... budem ga probao otvorit

17 godina
Creative labs T5900

Masa 90%, ako imaš iskustva sa elektronikom mislim da ćeš brzo naći problem kad ga otvoriš, ako ne detaljno poslikaj (ali da budu baš dobre slike, teško se vidi) pa postaj ovdje pa možda se bude nešto vidjelo.

0 0 hvala 0
15 godina
Vido kaže...

Masa 90%, ako imaš iskustva sa elektronikom mislim da ćeš brzo naći problem kad ga otvoriš, ako ne detaljno poslikaj (ali da budu baš dobre slike, teško se vidi) pa postaj ovdje pa možda se bude nešto vidjelo.

raskopo sam ali ... samo je neka ploča i na njoj sve zalemljeno a nemrem niš vidjet

17 godina
Creative labs T5900

Pregledaj žice koje su spojene na ploču, da nije neka prekinuta ili labava.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice