nemogu bit od celika i lagane, mogu bit od aluminija ;)
uglavnom, ako nebudes pado i ako ti nebudu ispadale izdrzat ce ;)

...opravdano!
Mah ja neznam, trenutno imam 600kn i htio bi neke dobre sluske, ali ne mogu se nikako odluciti....
valjda budem kupil senheiser cx 600 za 600kn. to su in ear sluske za mob, ali ih budem koristil i za komp....
jel to pametno?
il da kupim k404+mic za 20kn i onda posebno neke in ear za mob tipa cx 300 il slicno?
i s tim da mi zicane slusalice idu na zivce vec s tim kablima, jer mi se zapetlja, pa je predugo, pa je prekatko....
najbolje bi bi bilo da ima neke in ear wireless sluske malene, a da su super i mogu ih koristiti i na kompu....
Do 600kn Grado SR60i. Tu nema razmišljanja
Za ove novce nema boljih http://www.mymemory.co.uk/Overhead-Headphones/Koss/Koss-PortaPro-Headphones
Hmm... Stigle pioneer mj-51.
Prvi dojam, duplo su manje nego što sam mislio kad sam gledao slike. Jedva pokriju uši... Drugo jako stisnu, a headband viri sastrane. Treće basa skoro pa i nema. I ne, nisam jedan od beats by dre fanova koji bi samo basove, nego jednostavno nije dovoljno. Sve u svemu sam razočaran, a detaljnije napišem par rečenica danas navečer, sutra, kad budem poslušao malo više glazbe :(
Jesam reko da se ostavite Pionnera.AKG ih ubija po zvuku.Gledajte AKG k314 za 350 kn , best buy definitivno.