AKG - Pioneer - AKG

poruka: 36
|
čitano: 6.024
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

nemogu bit od celika i lagane, mogu bit od aluminija ;)
uglavnom, ako nebudes pado i ako ti nebudu ispadale izdrzat ce ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: AKG - Pioneer - AKG
Cini mi se da cu na kraju uzet iphone, tmobile ima dobru ponudu za 3gs. Sluske ce morat pricekat malo :)
The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

...opravdano!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Mah ja neznam, trenutno imam 600kn i htio bi neke dobre sluske, ali ne mogu se nikako odluciti....

valjda budem kupil senheiser cx 600 za 600kn. to su in ear sluske za mob, ali ih budem koristil i za komp....

jel to pametno?

il da kupim k404+mic za 20kn i onda posebno neke in ear za mob tipa cx 300 il slicno?

i s tim da mi zicane slusalice idu na zivce vec s tim kablima, jer mi se zapetlja, pa je predugo, pa je prekatko....

najbolje bi bi bilo da ima neke in ear wireless sluske malene, a da su super i mogu ih koristiti i na kompu....

Do 600kn Grado SR60i. Tu nema razmišljanja

17 godina
protjeran
AKG - Pioneer - AKG
''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Hmm... Stigle pioneer mj-51.

Prvi dojam, duplo su manje nego što sam mislio kad sam gledao slike. Jedva pokriju uši... Drugo jako stisnu, a headband viri sastrane. Treće basa skoro pa i nema. I ne, nisam jedan od beats by dre fanova koji bi samo basove, nego jednostavno nije dovoljno. Sve u svemu sam razočaran, a detaljnije napišem par rečenica danas navečer, sutra, kad budem poslušao malo više glazbe :(

Jesam reko da se ostavite Pionnera.AKG ih ubija po zvuku.Gledajte AKG k314 za 350 kn , best buy definitivno.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice