VirtualDub ne zeli otvoriti .3gp

poruka: 14
|
čitano: 3.431
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
VirtualDub problem

Imam problem oko ubacivanja videa snimljenog sa mobitela. Video je formata 3GPP Audio/Video (.3gp) i nece mi ubacit u virtualdub. Dali mi može neko pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: VirtualDub problem

Mislim da VirtualDub ne prepoznaje taj format...

www.hrphotocontest.com
17 godina
moderator
BlackMoon kaže...

Upravo tako. Ali zato AviDemux otvara. Takodjer besplatan, a odlican program.

16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
BlackMoon kaže...

Upravo tako. Ali zato AviDemux otvara. Takodjer besplatan, a odlican program.

Skinuo sam AviDemux ,dali mi možeš malo objasnit kako da odrežem dio videa?

17 godina
moderator

Vidis gumbice pri dnu prozora - A i B? Postavis se na neku poziciju u videu, kliknes na A, postavis se na neku drugu, kliknes na B i s tim imas selekciju. Sad stisnes tipku Del na tipkovnici i onda si tu selekciju izbrisao iz videa. I sad spremis video (podesi si format videa koji ti pase).

16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Vidis gumbice pri dnu prozora - A i B? Postavis se na neku poziciju u videu, kliknes na A, postavis se na neku drugu, kliknes na B i s tim imas selekciju. Sad stisnes tipku Del na tipkovnici i onda si tu selekciju izbrisao iz videa. I sad spremis video (podesi si format videa koji ti pase).

To napravim ali mi je video bez tona...

postavke su mi video - copy ,audio - copy ,format AVI

17 godina
moderator

Probaj za Audio odabrati MP3. Doduse, zbog toga ces mozda za Format trebati odabrati neki drugi - AVI, MKV ili tako nesto.

16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Probaj za Audio odabrati MP3. Doduse, zbog toga ces mozda za Format trebati odabrati neki drugi - AVI, MKV ili tako nesto.

Nejde to meni. Daj mi reci preko cega da prebacim iz 3GPP Audio/Video (.3gp) u neki format koji podržava VirtualDub?

15 godina
neaktivan
VirtualDub ne zeli otvoriti .3gp

Skineš si Format Factory i prebaciš u .avi format koji se može otvoriti u VirtualDubu

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: VirtualDub ne zeli otvoriti .3gp
GigaGirl kaže...

Skineš si Format Factory i prebaciš u .avi format koji se može otvoriti u VirtualDubu

Format Factory je fora program i zapravo omogucava odredjivanje pocetka i kraja filma, tako da je s tim programom moguce "izdvojiti" dio originalnog videa u novu datoteku. Ujedno, taj program omogucava i spajanje datoteteka, tak da bi se sve to zapravo dalo napraviti i u njemu, bez VirtualDuba.

16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Format Factory je fora program i zapravo omogucava odredjivanje pocetka i kraja filma, tako da je s tim programom moguce "izdvojiti" dio originalnog videa u novu datoteku. Ujedno, taj program omogucava i spajanje datoteteka, tak da bi se sve to zapravo dalo napraviti i u njemu, bez VirtualDuba.

Napravim to ,ali mi ton kasni za slikom... u čemu je problem?

17 godina
moderator
Realista kaže...
mbaksa kaže...

Napravim to ,ali mi ton kasni za slikom... u čemu je problem?

Ocito u programu za konverziju.

Probaj s ovim: http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-3GP-Video-Converter.htm

Ili s SUPER Encoderom.

Mozes jos eventualno pokusati s AviSynthom - instaliras ga, napises skriptu s nastavkom .avs (npr. video.avs) i u njemu imas onda

DirectShowSource("c:\mojadatoteka.3gp")

Ili, ako znas framerate, onda jos bolje da napises ovo (u ovom slucaju je framerate ocito 15):

DirectShowSource("c:\mojadatoteka.3gp", fps=15)

.avs datoteku potom mozes pokusati otvoriti u VirtualDubu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 17:43 (mbaksa).
16 godina
neaktivan

Probam sa ovim ,sve super samo šta mi video od 5,50 MB pretvori u video od 43 MB ?? nekužim to...

17 godina
moderator

Velicina datoteke ovisi o odabranom bitrateu. Odabrao si skoro deset puta veci bitrate nego ti je bio u originalnoj .3gp datoteci.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice