Imam problem oko ubacivanja videa snimljenog sa mobitela. Video je formata 3GPP Audio/Video (.3gp) i nece mi ubacit u virtualdub. Dali mi može neko pomoc?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da VirtualDub ne prepoznaje taj format...
Upravo tako. Ali zato AviDemux otvara. Takodjer besplatan, a odlican program.
Upravo tako. Ali zato AviDemux otvara. Takodjer besplatan, a odlican program.
Skinuo sam AviDemux ,dali mi možeš malo objasnit kako da odrežem dio videa?
Vidis gumbice pri dnu prozora - A i B? Postavis se na neku poziciju u videu, kliknes na A, postavis se na neku drugu, kliknes na B i s tim imas selekciju. Sad stisnes tipku Del na tipkovnici i onda si tu selekciju izbrisao iz videa. I sad spremis video (podesi si format videa koji ti pase).
Vidis gumbice pri dnu prozora - A i B? Postavis se na neku poziciju u videu, kliknes na A, postavis se na neku drugu, kliknes na B i s tim imas selekciju. Sad stisnes tipku Del na tipkovnici i onda si tu selekciju izbrisao iz videa. I sad spremis video (podesi si format videa koji ti pase).
To napravim ali mi je video bez tona...
postavke su mi video - copy ,audio - copy ,format AVI
Probaj za Audio odabrati MP3. Doduse, zbog toga ces mozda za Format trebati odabrati neki drugi - AVI, MKV ili tako nesto.
Probaj za Audio odabrati MP3. Doduse, zbog toga ces mozda za Format trebati odabrati neki drugi - AVI, MKV ili tako nesto.
Nejde to meni. Daj mi reci preko cega da prebacim iz 3GPP Audio/Video (.3gp) u neki format koji podržava VirtualDub?
Skineš si Format Factory i prebaciš u .avi format koji se može otvoriti u VirtualDubu
Skineš si Format Factory i prebaciš u .avi format koji se može otvoriti u VirtualDubu
Format Factory je fora program i zapravo omogucava odredjivanje pocetka i kraja filma, tako da je s tim programom moguce "izdvojiti" dio originalnog videa u novu datoteku. Ujedno, taj program omogucava i spajanje datoteteka, tak da bi se sve to zapravo dalo napraviti i u njemu, bez VirtualDuba.
Format Factory je fora program i zapravo omogucava odredjivanje pocetka i kraja filma, tako da je s tim programom moguce "izdvojiti" dio originalnog videa u novu datoteku. Ujedno, taj program omogucava i spajanje datoteteka, tak da bi se sve to zapravo dalo napraviti i u njemu, bez VirtualDuba.
Napravim to ,ali mi ton kasni za slikom... u čemu je problem?
Napravim to ,ali mi ton kasni za slikom... u čemu je problem?
Ocito u programu za konverziju.
Probaj s ovim: http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-3GP-Video-Converter.htm
Ili s SUPER Encoderom.
Mozes jos eventualno pokusati s AviSynthom - instaliras ga, napises skriptu s nastavkom .avs (npr. video.avs) i u njemu imas onda
DirectShowSource("c:\mojadatoteka.3gp")
Ili, ako znas framerate, onda jos bolje da napises ovo (u ovom slucaju je framerate ocito 15):
DirectShowSource("c:\mojadatoteka.3gp", fps=15)
.avs datoteku potom mozes pokusati otvoriti u VirtualDubu.
Probam sa ovim ,sve super samo šta mi video od 5,50 MB pretvori u video od 43 MB ?? nekužim to...
Velicina datoteke ovisi o odabranom bitrateu. Odabrao si skoro deset puta veci bitrate nego ti je bio u originalnoj .3gp datoteci.